Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg te is jösszLM10 írta:Ezt a pénzt még másmire költöm de innentől kezdve minden nyert pénzösszeg a nyáron lehetséges Barcelonai útra tervezempety27 írta:
szerk:Tényleg LM10 megvan még a pénz ? vagy már elittad?![]()
![]()
![]()
Már nem is tudom mi van.A Nemzeti Sportba bennevan de az se vmi áttekinthető de az jobb csak érdekelne Internetes lehetőség is.gyulajj írta:Igen de ha ezeket ráírom a tippmix lapra az nem ugyanaz.Ez Internetes sorrendben van.És teljes össszeviszaság jön ki.
hmmm..dehogy is. oda mész pl teljes ajánlat-labdarúgás- és az első oszlop (No)jelzi a fogadások számát,azt kell írni a lapra.gyulajj írta:Igen de ha ezeket ráírom a tippmix lapra az nem ugyanaz.Ez Internetes sorrendben van.És teljes össszeviszaság jön ki.
Igen azokat tudtam,csak a kombinált fogadást nem vágom.LM10 írta:A minimum tét 100 ft a szelvény szerint, bár én 200-ról tudtam minimum tétnek. Ha egy szelvényen 400 000 fölötti odds jön ki akkor nem fogadják el. A kombinált fogadásról sokat nem tudok de egyszer apám elmagyarázta és tudom hogy hülyeség mert jóval kevesebbet nyehetsz mint hogy normálisan kirakod.pety27 írta:EGÉSZSÉGEDRE LM10!!![]()
pls valaki: nagyon kezdő vagyok tippmixben, leírnátok pontosan hogy milyen ez a kombinált fogadás???mennyi a minimum tét,meg mindent.előre is köszi.
A minimum tét 100 ft a szelvény szerint, bár én 200-ról tudtam minimum tétnek. Ha egy szelvényen 400 000 fölötti odds jön ki akkor nem fogadják el. A kombinált fogadásról sokat nem tudok de egyszer apám elmagyarázta és tudom hogy hülyeség mert jóval kevesebbet nyehetsz mint hogy normálisan kirakod.pety27 írta:EGÉSZSÉGEDRE LM10!!![]()
pls valaki: nagyon kezdő vagyok tippmixben, leírnátok pontosan hogy milyen ez a kombinált fogadás???mennyi a minimum tét,meg mindent.előre is köszi.
http://tippmix.hugyulajj írta:Inerneten hol lehet megnézni a friss tipmix számokat?(áttekinthetően)
Pls. Segítsetek:)
Bejöttnicandro írta:öcséééém már csak az esti inter meccsnek kell bejönnie és kaszálsz nem kicsitLM10 írta:Everton-Stoke H(Bejött 3-1) 1,43
Bochum-Bayern V (Bejött 0-3) 1,52
Heerenveen-Sparta H (Bejött 5-1) 1,33
Bodeaux-Nice H (bejött 2-1) 1,58
Palermo-Lecce H 1,61
Inter-Fiorentina H 1,64
Hamburg-Cottbus H 1,37
Valladolid-Getafe H 1,99
tét: 1500HUF
Nyeremény:49.320 HUF.hajráá
Életemben először nyertem,a harmadik szelvényig kellett várnompety27 írta:Na ki mennyit szakított a hétvégén?
Nekem bejött a szelvényem amit ajánlottam is nekedpety27 írta:Na ki mennyit szakított a hétvégén?
a madridistán eRCé nyert 350000 forintot ( nincs egyel több nulla, 350 ezer):DLM10,az inter vezet 1-0ra,kezd bejönni a 42e. ft Laughing
Everton - Stoke H
Hibernian - Hearts H
Arsenal - Blackburn (0-1) H
Aberdeen - Hamilton H
Valencia - Rec. Huelva D
Athletic Bilbao - Real Madrid V
Hertha - Leverkusen H
Juve - Bologna (0-1) H
Tét: 1000 Ft
Nyeremény: 346687 Ft
Szerintem elfogadják,ha nem akkor irtam egy pü-t.pety27 írta:valaki help!!![]()
bwinen meg kell adni bankkártyaszámot és a tulajdonos nevét.ha nekem pl nincs bankkártyám,az anyumét megadhatom,elfogadják ?