Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én mindent meghallgatok!nem vagyok se rokkos,se diszkós,se reper,se mittudoménmilyen.ja amugy az avatarom meg azért vót olyan amilyen,mert az a csávó tud capoerázni.A. Gábor írta:má csak azér se mer nem nagyon komálom a rock zenét!De ahogy látom az avatarodat te igen. Én inkább a lágyabb trance-t kedvelem
guminő nem volt,csak porszívó!A. Gábor írta:Na jó, akkor inkább kihagyom a kövi koncertjüket...személyes okokra hivatkozva....mi jöhet még a guminők, buzik, porszívó.....után???
fujjj!utálom az ilyen bandákat amugy.ez az frl,meg ilyen pojénbanda!semmi ilyesmi!Charlie írta:Láttam már olyan koncertfelvételt hogy csirkét lóbált a kezében aztán leharapta a fejét,meg kismalacot dobált,aztán bevágta a közönség közzé.
Mondjuk a Rammsteinosok se voltak rosszak Pesten múltkor![]()
C.
Képzelem. Én helyben bexartam volna ha egy ilyen zenekar elkezdi nyomni....gondolom színpadon a porszívóval meg a guminőkkel..Zsolti írta:ez a zenekar frankón létezik!már voltam is egyszer koncertjükön.egy élmény volt!A. Gábor írta:nagyon üdítőek ezek a netes zenekarok...1 napig csak röhögök az ilyen szövegektől....