Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Isten vagy!Fecooo írta:bocsi, h off, de sokan "write-only" hsz-olók, csak kérdeznek olvasás helyett, ezért bemásolom ide is:
ha vki sport1en szeretné nézni a meccsünket, de nincs tv közelben vagy csak, mint nekem nincs sport1-e, ezen nézheti jó minőségben:
http://www.ustream.tv/channel/riaria
Húú ez életmentő volt! Örök hála és ezer köszönetFecooo írta:bocsi, h off, de sokan "write-only" hsz-olók, csak kérdeznek olvasás helyett, ezért bemásolom ide is:
ha vki sport1en szeretné nézni a meccsünket, de nincs tv közelben vagy csak, mint nekem nincs sport1-e, ezen nézheti jó minőségben:
http://www.ustream.tv/channel/riaria
thx sanama és fecoooSanama írta:Bojan 2x.ge3yra írta:bocs srácok kik lőtték a gólokat?milyen a meccs?csak most értem haza huh..
Második félidőben szinte 1kapuzunk,tartjuk a labdát.
Első félidő nehezen indult utolso 8-10percre felvettük a ritmust,és 2.-ban folytatva rugtunk 2őt
Előbb Messi megindulás=Bojan gólge3yra írta:bocs srácok kik lőtték a gólokat?milyen a meccs?csak most értem haza huh..
Bojan 2x.ge3yra írta:bocs srácok kik lőtték a gólokat?milyen a meccs?csak most értem haza huh..
Samu az elmúlt meccsek miatt már nem 1/1es átlaggal bír, ezt vissza kéne hozniTitinho írta:Bírná nekem is a májam...Fecooo írta:Nah Samu még 1-2t verhetne
Hleb is bejöhetne egy jó negyedórára és talán Busquets is, vagy talán Cáceres Syl helyére.
A védelem egyébként ma jó, mondjuk nincs is nagy nyomásnak kitéve, de okosan oldják meg a srácok. Pláne Piqué játéka tetszik ismét.
Bírná nekem is a májam...Fecooo írta:Nah Samu még 1-2t verhetne
Ez igaz, pedig az egész csak azon múlott meddig bírja az Almeria. Egy gól után meg már könnyebb azért a játék.Titinho írta:Tudjátok az a poén, hogy már a szünetben lehozta volna Bojan-t a fórum 90%-a.
az első gólról én is lemaradtam, de ha igaz, akkor a jobbszélünk volt az "oka" a góloknakTitinho írta:Tudjátok az a poén, hogy már a szünetben lehozta volna Bojan-t a fórum 90%-a.
A másik poén az, hogy ez a .... net pont a 48. és az 59. percben ment el, így lemaradtam mindkét gólról.
ÉLJEN AZ INTERNET! De várom már áprilist...
Folytassuk gyerekek, így kell ezt csinálni. Ahogy olvastam elég szép gólokat lőhettünk...