Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, katalán szurkolókból 800-at engedtek be.Krojf írta:Ha tudtok adatot arról, hogy a 'clásico idején mennyien voltatok,
akkor azt megköszönném szépen!
Igazán beszédes szám lehet!
K.
Minden le van írva...alex27 írta:Egy kérdésem lenne, aki tud segítsen: hogyan tudok képet berakni (nem csak a linkjét) a fórum hozzászólásokhoz? Előre is köszönöm a segítséget.
most megint nem látszódik... de csatlakozom én is, a "hiba nem az Ön készülékében van"lionelmessi19 írta:Előfordul, hogy kis szünet van az adott képfeltöltő szerverén.. volt már hogy a fél fórumnak eltűntek a képei egy-két napra, mert tönkrement a kepfeltoltes.hu..
Nem kell aggódni ilyenkor.Egyébként már látom az avatárod, Tamás!
Varga Tamás írta:T. Modik!
Aki tud segítsen.
Újfent eltűnt az avatarom. Volt már ilyen. A teknika ördöge szórakázik velem.
Ramallets-et ábrázolta. Ha valamelyitek visszatenné, megköszönném.
Eddig Enriquéhez szoktam ezen kérésemmel fordulni, és mindig sikerült visszavarázsolnia. Ő elég keveset van mostanság, így aki tud, segítsen.
Nagyon köszönöm!
Azthiszem az első mondatodról és a hasonló típusúakról már beszéltünk sokszor...:Poldi:.. írta:szóval eltűnt egy hsz-em a bannerek topicból, ahol egy véleményt kérdeztem az egyik képemről meg megkérdeztem annyit h jéé socio használod a képem?
..
Sztem vmi olyasmit,h akik szavaztak (tehát "fáradtak" vele) döntő többségben ugyanazt a voksot adták le...Mint ahogy a példa mutatja a legjobb igazolásban.Colos írta:Az Év Szavazása III-ban a következő mondat alatt ("...azok, akik fáradtak, nagyon egy hullámhosszon gondolkoztak...") mit értett a szerző?
Hát nem nagyon ér rá Iván, hogy ezzel foglalkozzon.gianni írta:Csövi!
Nekem már régóta szemet szúrt,hogy az Eurobarca videóajánlóban szereplő videó már "fél" éve nem változik.
Jó lenne frissíteni az ilyen videókat,vagy ezt a dolgot hanyagolni és leszedni az oldalról.
Nos, igen, ez egy nyilvános fórum, ugyebár...ozsimiki írta:azért csak ezt idéztem, mert többi mondandóddal egyetértek, ezzel nem.Krojf írta:valamint esetleg csak
akkor vehessék birtokba a fórum többi topikját is, ha a "Portrék"
topikban már megejtették a bemutatkozásukat.
szerintem sokkal jobb úgy, ha vkit előbb vmennyire megismerünk az írásai alapján, és utána bemutatkozik.
+ valamennyire a névtelenségről is szólhat egyeseknél ez az egész, ez "csak" egy fórum, és aki idővel úgy érzi,h be szeretne mutatkozni, úgy is befog.
de spec én annak sok értelmét nem látom,h aki regelt egyből bemutatkozzon,és majd csak utána kezdjen írni, eleinte úgy se jegyezné meg senki,h most pontosan ki is ő, míg ha már egy ideje fórumozik,és utána mutatkozik be,már lehet társítani vmihez,és összevetni az addig kialakult képhez róla.
Ebben van vmi...ozsimiki írta:azért csak ezt idéztem, mert többi mondandóddal egyetértek, ezzel nem.Krojf írta:valamint esetleg csak
akkor vehessék birtokba a fórum többi topikját is, ha a "Portrék"
topikban már megejtették a bemutatkozásukat.
szerintem sokkal jobb úgy, ha vkit előbb vmennyire megismerünk az írásai alapján, és utána bemutatkozik.
+ valamennyire a névtelenségről is szólhat egyeseknél ez az egész, ez "csak" egy fórum, és aki idővel úgy érzi,h be szeretne mutatkozni, úgy is befog.
de spec én annak sok értelmét nem látom,h aki regelt egyből bemutatkozzon,és majd csak utána kezdjen írni, eleinte úgy se jegyezné meg senki,h most pontosan ki is ő, míg ha már egy ideje fórumozik,és utána mutatkozik be,már lehet társítani vmihez,és összevetni az addig kialakult képhez róla.