socio66 írta:
A meccsről meg annyit: Nem volt 3 gól a csapatok közt és a bírónak is volt néhány véleményes ítélete,általában a Real javára. A kiállítás szerintem nem volt jogos,a meccs elején történt ütésért viszont járt volna a piros. Ezzel a két döntéssel gyakorlatilag eldöntötte a meccset a játékvezető,mert bár a Bilbao nem adta olcsón a bőrét,csak idő kérdése volt,hogy a Real elhúz.
Győztek,gratula.Ennyi.Ma nyerünk mi is és senkit nem fog érdekelni hogy mit játszott a rivális. Persze én is örülök,ha kikapnak,de egy megnyert meccsük miatt nem fogok falra mászni.Főleg úgy,hogy a saját kezünkben van a sorsunk.
hát mint játékvezető ez szerinetm teljesen jogos piros lap volt, más kérdés hogy huntelaart is kikellett volna szórni....
De azért nem lehet elmenni az mellett, h ezen a meccsen is szégyen volt a biráskodás. Nem illik ezzel foglalkozni, de az utóbbi időben nevetséges már ami folyik, a Madrid rendszeresen kedvező itéleteket kap, minket meg szivatnak. A BL-ban, ahol sokkal szinvonalasabb a játékvezetés, meg lehet nézni mit alkotott a 2 csapat.
Nem akarok ezen vitázni semmi értelme, mondj két olyan meccset amikor ellenetek fújtak...
Meg amig vezetitek a bajnokságot, miért foglalkoztok mit játszik a Madrid? akkor se nyernénk bajnokságot, ha minden meccsen rugnánk 10 gólt gyönyörű játékkal (amire semmi esély), ti meg 1-0 izzadva hozznátok a meccsetek. és nektek még az is beleférne kikapnátok a bernabeuba, tehát nem tudom mit idegeskedtek
ezzel szerintem teljesen lényegtelen foglalkozni