Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pártoló tagok? Ezek valamilyen befektetők vagy részvényesek?lui1698 írta:Spanyolországban pártoló tagok vannak, a sociók. Ők adják a pénzeket a kluboknak. Én így hallottam.bali 15 írta:Amúgy ki a Real tulajdonosa? Megnéztem a Wiki-ben és nem találtam.....
Spanyolországban pártoló tagok vannak, a sociók. Ők adják a pénzeket a kluboknak. Én így hallottam.bali 15 írta:Amúgy ki a Real tulajdonosa? Megnéztem a Wiki-ben és nem találtam.....
Hát attol függ ki lesz az elnök. Ha Perez, akkor sztem többen mennek(Guti, Canna, Heinze), ha nem akkor kb. annyian és azok akiket mondtál. NA most sztem az lenne a járhazó út, h lecserélitek akeretetek nagyrészét és jövö évben csak épitkeznétek, majd ujra bajnokesélyesek lehetnéte sőt, akár BL esélyesek is. Csak hát ehhez türelem kell, az meg nem tulzottan van nálatok.CS0ki írta:4 meghatárotó játékosnál(tehát akik nagyjából kezdők) többet én nem várok! A 17 ember hülyeség, de úgy 10 távozó lehet! Viszont eleve több 3-mal több játékosunk van, mint amennyi lehet, így ez gyakorlatilag 7 távozót jelent. Abból meg alapból benne van Salgado, Saviola, Dudek, Fauber, akik nagyjából 100%, hogy lépnek. Metz menni fog, válogatott akar lenni...A tulipánok közül lép VdV szerintem, Drenthe vagy kölcsön, vagy végleg! Én velük számolok távozóként. Esetleg ehhez még jöhet Javi Garcia, de ő most is csak azért van, hogy 25en legyünk...Esetleg még alakúlhat úgy is a helyzet, hogy RvN vagy M Diarrát eladják, ha kell a pénz az új játékosokra, mert a korábban felsosoltakból nem nagyon jönne be semmi, max VdV-ből!
Igazából a 4 komolyabb igazolás a kérdéses, jó esetben ebből kettő igazán nagy név lenne, kettő pedig nagyon jó, biztos játékos.(mint pl Xabi Alonso)
Szóval a 4 komoly igazoláson kívül meg úgyis töltelékemberek jönnek, kölcsönből visszahívottak, ilyesmik.
Innen azért csöppet kilóg Essien!Ilyen játékosokat kéne hozni: pl.: Diego, Essien, Tevez, Alex(Chelsea védője).
Hát én rajtuk kivül megtartanám Rault, mert ő egy legenda. robben lehetne kezdő, de meg kéne tanulnia passzolni. Talán még Pepe(utálom, de naon) is maradhatna cserének. Ilyen játékosokat kéne hozni: pl.: Diego, Essien, Tevez, Alex(Chelsea védője). Sztem, de csak példák voltak és nem feltétlen őket, de ilyen tipusuakat. Ja meg Hunti is maradhatna.Rivaldo11 írta:Casillas, Ramos, Gago, a két Diarra, Robben meg Higuaín. Őket tartanám meg, bár közülük Robben, Higuaín meg Mahamadou csak csere lehetne. Ha a leendő elnök igazi Real Madridot akar, a kezdőben legalább 7 új arcra lesz szüksége, ez esetben a kispad is minőségi emberekkel lehetne tele. Valamikor írtam hogy a keretből száműznék vagy 12 embert, lám, lehet hogy nem is mondtam olyan sokat.
Bár nekem végül is mindegy.
Hmmm....szegény Fóber azért lett elhozva fél évre, ha RObben és Marcelo kidőlne legyen kit betenni. Nyáron meg megy vissza favágólandbe.aubert gyereket játszott egy meccset és nyáron kiadják az utját!ez is azt igazolja hogy nem vmi jo átigazolási politika folyik madridban....
Ugyan, ez a mai fociban már nem annyira számit. Különben is, volt már eleget a Barcában, de lehetőséget nem kapott, ugye ott volt Sylvinho meg az isteni Dzsánluká, nemhinném, hogy visszahúzná a szive. Bár kitudja. Inkább jöjjön hozzánk. FIgónak is elnéztük a Barcás múltat.Nem azt mondom, h nem elég jó, h Madridba igazoljon, hanem azt, h ne menjen oda, mert Barca nevelés. Inkább jöjjön ide, ha év végén Sylvinho távozik, akkor szükségünk lesz egy balhátvédre, és akkor ő jöhetne.
Az a gond hogy ezt kinézem a Real-ból...Simán megcsinálhatják azt, hogy elküldenek ennyi játékost. Bár én ezekből megtartanám Gago-t és De la Red-et ha folytathatja a pályafutását. A többi egy csődtömeg biztos hogy én is elküldeném őket Vaart-nak lehet hogy jobban bejönne egy angol klub.bali 15 írta:Most olvasom az Indexen hogy a Real Madrid a nyáron legfeljebb 17 játékost fog "elküldeni" a klubtól. A lista nem meglepő egy ember kivételével.(Van der Vaart-ra gondolok).
Jerzy Dudek, Julien Faubert, Fabio Cannavaro, Michel Salgado, Javier Saviola, Fernando Gago, Mahamadou Diarra, Gabriel Heinze, Guti, Royston Drenthe, Daniel Parejo, Christoph Metzelder, Javi Garcia, Rafael van der Vaart, Ruben de la Red
Majdnem a teljes középpályát kicsapják. De ez csak egy lehetséges lista.
Végül is a Madrid-nak van elég pénz a zsebében ahoz hogy új játékosokat vegyen.
http://sportgeza.hu/futball/2009/03/13/ ... al_madrid/
én ebből Gago-t De la Red-et meg Drenthe-t nem küldeném elbali 15 írta:Most olvasom az Indexen hogy a Real Madrid a nyáron legfeljebb 17 játékost fog "elküldeni" a klubtól. A lista nem meglepő egy ember kivételével.(Van der Vaart-ra gondolok).
Jerzy Dudek, Julien Faubert, Fabio Cannavaro, Michel Salgado, Javier Saviola, Fernando Gago, Mahamadou Diarra, Gabriel Heinze, Guti, Royston Drenthe, Daniel Parejo, Christoph Metzelder, Javi Garcia, Rafael van der Vaart, Ruben de la Red
Majdnem a teljes középpályát kicsapják. De ez csak egy lehetséges lista.
Végül is a Madrid-nak van elég pénz a zsebében ahoz hogy új játékosokat vegyen.
http://sportgeza.hu/futball/2009/03/13/ ... al_madrid/
Nem hiszem hogy Sneijder sérülései miatt nem az igazi. Egyszerűen nem tud eldirigálni egy Real Madridot. Sem technikailag, sem játékintelligencia terén nem alkalmas erre. Magyarul: Nem klaszis futballista. Akkor is ezt mondtam, amikor madridba igazolásakor volt 5-6 jobb meccse. Nem megoldás egy Real Madridnak Sneijder, sőt, lényegében összefoglalja a madrid helyzetét az, hogy a 10-es mezben Sneijder szaladgál.LG írta:Velük nincs, főleg Robbennel, ő télleg nagy játékos. Sneijder tavaly egész jó volt, de idén ő sem mutat sokat, igaz, ebben a sérülései is szerepet játszanak. De a többi holland nem hozza a szintet
Ja, én meg megmondtam a holland szupersztárokra, Huntelaarral együtt, h nem tartom őket olyan képességűnek, h egy nagy csapatban bizonyitsanak. Akkor is sokan nem értettek vele 1et, de azért csak igaza lett a Papánakfcjoc írta:én azt nem értem, hogy egy sneijder meg vdv szintű játékos hogy tud ilyen rosszul játszani szinte folyamatosan..
mit nem adtam volna érte hogy egyikük is itt jáccon. bár még kitudja...
Nem azt mondom, h nem elég jó, h Madridba igazoljon, hanem azt, h ne menjen oda, mert Barca nevelés. Inkább jöjjön ide, ha év végén Sylvinho távozik, akkor szükségünk lesz egy balhátvédre, és akkor ő jöhetne.IvánC írta:Heinze helyett? Nyugodtan, egyébként is a legjobb korban van és lassan bekerül a válogatottba is.Igen, 2004ben, talán még 5ben is nálunk játszott F. Navarro, tehetséges gyerek volt. Aztán azthiszem elment kölcsönbe Mallorcába, aztán megvette Sevilla Alves helyett. Szóval már vitte vmire, de nem hiszem, h a köbetkező csapatának a Madridnak kéne lenni.