Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek között a játékosok között van olyan aki önszántábol fog elmenni sztem.PlVan der vaart a kevés lehetőség miatt,Dudek pedig azt nyilatkozta hogy a feyenordba kar igazolni,Cannavarorol meg azt olvastam hogy hossazbit egy évet,amugy nem hiszem hogy gutit elküldi a madrid!a többi játékos elküldése viszont lehetséges!Jellemző megvették ezt a Faubert gyereket játszott egy meccset és nyáron kiadják az utját!ez is azt igazolja hogy nem vmi jo átigazolási politika folyik madridban....bali 15 írta:Most olvasom az Indexen hogy a Real Madrid a nyáron legfeljebb 17 játékost fog "elküldeni" a klubtól. A lista nem meglepő egy ember kivételével.(Van der Vaart-ra gondolok).
Jerzy Dudek, Julien Faubert, Fabio Cannavaro, Michel Salgado, Javier Saviola, Fernando Gago, Mahamadou Diarra, Gabriel Heinze, Guti, Royston Drenthe, Daniel Parejo, Christoph Metzelder, Javi Garcia, Rafael van der Vaart, Ruben de la Red
Majdnem a teljes középpályát kicsapják. De ez csak egy lehetséges lista.
Végül is a Madrid-nak van elég pénz a zsebében ahoz hogy új játékosokat vegyen.
http://sportgeza.hu/futball/2009/03/13/ ... al_madrid/
Heinze helyett? Nyugodtan, egyébként is a legjobb korban van és lassan bekerül a válogatottba is.Igen, 2004ben, talán még 5ben is nálunk játszott F. Navarro, tehetséges gyerek volt. Aztán azthiszem elment kölcsönbe Mallorcába, aztán megvette Sevilla Alves helyett. Szóval már vitte vmire, de nem hiszem, h a köbetkező csapatának a Madridnak kéne lenni.
A télen jött kölcsönbe a Wast Ham Unitedtől. Hatalmas igazolásnak bizonyult.LG írta:Amugy ez a Faubert, ez ki ez
Senki nem ad érte annyit...A Hamburg lehet, h visszavásárolná, de nem ennyiért, de am meg most jo a Hamburg, tehát nem biztos, h kell nekik. MAjd meglátjukIvánC írta:VDV meg mehet nyugodtan vissz a Bundesligába egy 15ösért.
Irtam egy hozzászólást amivel egyértelműsitettem mire gondolok, de az valamely okból eltűnt.de egészen más értelemben mint a madridista kolléga értette.
Perez még el sem indult
1.Dudeknek lejár a szerződése, régen tudni, hogy megy, lassan visszavonul.Jerzy Dudek, Julien Faubert, Fabio Cannavaro, Michel Salgado, Javier Saviola, Fernando Gago, Mahamadou Diarra, Gabriel Heinze, Guti, Royston Drenthe, Daniel Parejo, Christoph Metzelder, Javi Garcia, Rafael van der Vaart, Ruben de la Red
Nem akarok Istimester helyett szövegelni, de ő pont ezt írta:Ahelyett, hogy eszükbe jutna, a bíró is ember, és talán tévedett, de nem összeesküvés miatt fújta be/ nem fújta be..
Előtte, írta, hogy tavasszal, a real ellen fújtak és, hogy a foci szégyene volt stb..Mondjuk a spanyol biroi testület azóta se lett sokkal jobb, de most legalább megosztva tévednek.
Kössz,de jól megvagyok a sajátjaimmal, emellett fogalmad sincs, hogy miért tiltottak ki egy hétre úgyhogy akár........namind1.hát igen, ez a mondatod mindent elmond rólad... úgy tűnik még a "tieid"-del se jössz ki, erre idejössz, és provokálod az embereket...ez itt nem szokás tudtommal
Erről nem is volt szó.a Barca MOST jobb, mint a Real, ennyi, nem több! a hangsúly a MOST-on van, nem kell a múlttal jönni, mert akkor mi meg jöhetnénk azzal, ha nem születik meg Franco, akkor a Real ma sehol se lenne, de mind tudjuk, h a "Ha" kezdetű mondatoknak nincs értelmük...
Hehe, ezért kaptál?Én pont fentvoltam azon az éjjel és olvastam, amiket irsz. Én legalább azért, mert negativ értelemben emlegettem egy szegiiny elnyomott MO kisebbséget.Golden Globe-t élőben közvetítettem egy éjszaka, mások meg nem nagyon reagáltak éjjel 4kor, és sok hozzászóláspom volt egymás után..
OFFhát igen, ez a mondatod mindent elmond rólad... úgy tűnik még a "tieid"-del se jössz ki, erre idejössz, és provokálod az embereket...
Nem akarok Istimester helyett szövegelni, de ő pont ezt írta:Ahelyett, hogy eszükbe jutna, a bíró is ember, és talán tévedett, de nem összeesküvés miatt fújta be/ nem fújta be..
tehát ugyanolyan rosszak, ezért fújkátlak úgy, nem csalásból kifolyólag!Mondjuk a spanyol biroi testület azóta se lett sokkal jobb, de most legalább megosztva tévednek.
miért relatív? Ez pont nem relatív lista, mivel egyszerű számolás az elért eredmények alapján!habár 2 éven keresztül ők nyerték a bajnokságot, úgyhogy ez a lista relatív kivéve, ha csak bl meg uefa kupa eredményt számítanak be
hadd keljek a vedelmebe, en mindig olvasom a forumot, de egyre ritkabban irok be, es hiddel vagyok oly regi motoros mint te vagy sokan masok, de en egyaltalan nem erzem hogy most IvanC provokalt volna, teljesen kulturaltan leirta a velemenyet, pont ugy mint Csoki es ertelmes tarsai.nem kell provokalni ha kell ha nem...elobb olvass vissza.arra nem gondoltal hogy olyan miatt is kitilthattak hogy kicsit radikalisabban fogalmazott mint mondjuk VT(ettol fuggetlenul minden tisztelem az ove, hasonloa szemleletunk, viszont neha nagyon odaszol).Fecooo írta: hát igen, ez a mondatod mindent elmond rólad... úgy tűnik még a "tieid"-del se jössz ki, erre idejössz, és provokálod az embereket...ez itt nem szokás tudtommal...
amúgymeg az arcoskodó realosok létét jómagam is megerősíthetem...
én szégyellném magam, ha madridista fórumra járnék...
a Barca MOST jobb, mint a Real, ennyi, nem több! a hangsúly a MOST-on van, nem kell a múlttal jönni, mert akkor mi meg jöhetnénk azzal, ha nem születik meg Franco, akkor a Real ma sehol se lenne, de mind tudjuk, h a "Ha" kezdetű mondatoknak nincs értelmük...
hát igen, ez a mondatod mindent elmond rólad... úgy tűnik még a "tieid"-del se jössz ki, erre idejössz, és provokálod az embereket...ez itt nem szokás tudtommal...IvánC írta:Nemvoltam itt. Most azért vagyok itt ilyen sokat, mert odaát jövő hétig ki vagyok tiltva.
hányadik a barca és hány pontja van? madridra meglluisllach89 írta:Az UEFA besorolásánál a Villareal megelőzte a madridot!![]()
Köszönhetően hogy 5 éve mindig kiesnek a legjobb 16 között, és a Villareal továbbjutott a Panával szemben azt jelenti, h a sárga tengeralatjáró 17.312, míg margiték 14.312 pontot szereztek így összesítve 1000 ponttal kevesebbjük van( 79,503 illetve78,503) ami azt jelentHETi hogy jövőre akár a második kalapocska alján kulloghat a nagymúltú nevük 1 aranyos kis papírcetlin
Nem értem...van 2 haverom, akik nagy Madrid fanok 1ik-kel tök lazán elbeszélgetek akár Barca vs Reálról is, a másik már húzós, de jóban vagyok vele..IvánC írta: Azért párhuzamot vonni a két dolog közöt.......amit velünk leműveltek a birok azon a tavaszon az a labdarúgás szégyene. A legjobb az volt, amikor szegény Aimar nekifutott Helginek és 11est kapott.
Mondjuk a spanyol biroi testület azóta se lett sokkal jobb, de most legalább megosztva tévednek.
De, most komolyan azt gondolod,hogy csaltak a játékvezetők?IvánC írta:Azért párhuzamot vonni a két dolog közöt.......amit velünk leműveltek a birok azon a tavaszon az a labdarúgás szégyene. A legjobb az volt, amikor szegény Aimar nekifutott Helginek és 11est kapott.Ha itt egyesek nőjék el azt,hogy a Barcelona adta oda a Realnak a bajnoki címet 2007-ben,akkor a mélyen tisztelt Realos szurkolók is kinőhetnék már ezt a "bírói" ellenszélt...
Mondjuk a spanyol biroi testület azóta se lett sokkal jobb, de most legalább megosztva tévednek.
Azért párhuzamot vonni a két dolog közöt.......amit velünk leműveltek a birok azon a tavaszon az a labdarúgás szégyene. A legjobb az volt, amikor szegény Aimar nekifutott Helginek és 11est kapott.Ha itt egyesek nőjék el azt,hogy a Barcelona adta oda a Realnak a bajnoki címet 2007-ben,akkor a mélyen tisztelt Realos szurkolók is kinőhetnék már ezt a "bírói" ellenszélt...
Nemvoltam itt. Most azért vagyok itt ilyen sokat, mert odaát jövő hétig ki vagyok tiltva.Mindenesetre ennyit nagyképűségről meg az arcoskodásról, de félreértés ne essék semmi bántót nem akartam írni (ha írtam egyáltalán), ez távol álljon tőlem. Én tisztelettel vagyok a Madrid felé, de vannak azért szurkolói na..