Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
noucamp99 írta:Szia mindenkinek! Új vagyok még ezen a fórumon és még nem is tudom használni rendesen,de hátha tudtok nekem segíteni! Ki szeretnék menni Barcelonába egy meccsre!Tudja valaki hogyan lehetséges ez a legegyszerűbben?Értem ezalatt hogy vannak-e szervezett utak,vagy szerveznek-e privát csoportok kiutazást?Aki tud kérem segítsen!Előre is köszönöm! noucamp99
Valamikor május körül lesz pontos időpont,de az már most biztos hogy augusztus vége felé van a Gamper...20tek írta:Hali!
Mikor lesz meg pontosan a Gamper kupa időpontja? Tavaly mikor volt?

Tessék: http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... rades.htmlAndrisveres írta:SEGÍTSÉG! Április 2ig Barcelonában leszek! ha az első meccs hazai pályán lesz a bayern ellen akkor én ott leszek! de szerintetek mennyi a jegy egy bl meccsre?fityingem nincs de muszáj kimennem! mennyibe kerülhet a legmagasabb kakasülőre?

MÁZLISTA!!!!!van Bommel írta:Akárhogyis nézem, pályára lépek a Camp NoubanA U2 koncerten június 30-án. Kicsit lesz sirály
Igen,Iván ismerőse.ozsimiki írta:sorry, lehet h vmit nem vettem észre,vagy csak nem olvastam vissza x oldalt,de te ki vagypety27 írta:Azon vagyunk hogy a legjobban jöjjünk ki,mindenből,lehetséges az is hogy repülő lesz,ha lenne normális ajánlat.Az autogramal kapcsolatban most még nem mondok semmit.....![]()
már úgy értem,h Iván ismerőse? mivel látom,h te vagy az egyik fő szervezője, csupán érdekel
![]()
am még nem írom be magam, de ugyanannyira biztos,mint még tavaly amikor szóba került, és buszos szitut támogatom,lássunk is már vmit

SkyEurope már nem repül ezen a vonalon, de egyébként ez fel is van tüntetve az általad linkelt oldalonLM10 írta:Találtam egy másikat, szerintetek ez reális?
http://www.fapados-ok.com/barcelona/
790 FT a jegy? Itt van vmi...
Itt esetleg csak az éjszakai szakasz a monoton, mert amikor kivilágosodik és elkezdünk látni, akkor lesz is mit látni!Bányász írta:Nos.Véleményem szerint 30 embernek igencsak bajos lenne repjegyet foglalni.Így szerintem a repülőnek semmi realitása.A másik meg az,h az árak nagyon változóak.Lehet amit ma 43ér megkapsz azt jövő 7en már csak 50én adják oda.
A Sky Europe-os ár teljesen reális.A jegy annyiba kerül.De az adókkal és illetékekkel együtt van az 30ezer is.Valamint Girona kb 100-150km Barcelónától...egy gonddal több lenne még onnan eljutni Barcelonába.
Szóval sztem ekkora létszámnál csak busszal kivitelezhető a dolog.
De nyugodj meg.Olyan helyeken megy az út,h fel se fog tűnni,h mennyit megyünk...
sorry, lehet h vmit nem vettem észre,vagy csak nem olvastam vissza x oldalt,de te ki vagypety27 írta:Azon vagyunk hogy a legjobban jöjjünk ki,mindenből,lehetséges az is hogy repülő lesz,ha lenne normális ajánlat.Az autogramal kapcsolatban most még nem mondok semmit.....

Ezt hogy érted hogy most nem mondasz semmit?pety27 írta:Azon vagyunk hogy a legjobban jöjjünk ki,mindenből,lehetséges az is hogy repülő lesz,ha lenne normális ajánlat.Az autogramal kapcsolatban most még nem mondok semmit.....

+Ha jó a társaság...Bányász írta:Nos.Véleményem szerint 30 embernek igencsak bajos lenne repjegyet foglalni.Így szerintem a repülőnek semmi realitása.A másik meg az,h az árak nagyon változóak.Lehet amit ma 43ér megkapsz azt jövő 7en már csak 50én adják oda.
A Sky Europe-os ár teljesen reális.A jegy annyiba kerül.De az adókkal és illetékekkel együtt van az 30ezer is.Valamint Girona kb 100-150km Barcelónától...egy gonddal több lenne még onnan eljutni Barcelonába.
Szóval sztem ekkora létszámnál csak busszal kivitelezhető a dolog.
De nyugodj meg.Olyan helyeken megy az út,h fel se fog tűnni,h mennyit megyünk...

Iff!ultrasur írta: Pl amikor bementem egy étterembe Real mezben a Barcás pincér mondta
addig nem szolgál ki amig nem veszek föl valami normális mezt, de végül kiszolgált és délután már Spanyol mezben tértünk be kétlem hogy jobban örült neki