Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A legjobb védelmünkben ősszel is a Rafa-Pique páros tolta. Akkor a mexikói és szélen Alves is jobb formát mutatott, volt Abidal és sokkal jobb volt a középpályás védekezésünk is. Főként ez utóbbi a kulcs, mert most nagyon harmatosak vagyunk ott. Ősszel max 2-3x jutottak el a büntető területünkig az ellenfelek, most majdnem minden támadással átszaladnak rajtunk.Fecooo írta:most nem azért, de sokan mit vártak ettől a védelemtől?
az őszi, szinte atombiztosan védekező 4esből 2 sérült, abból egyik a kapitány...
Puyi addigra felgyógyul. Szerintem meg a védelem nem volt annyira rossz csak 4:0-tól egy kicsit félválról vették az egészet.Léfe írta:Én is örülök, de... A védelem Pique kivétlével nulla. Egy MU rendesen nyomni fog és ott nem rugunk 6 golt. Ettől félek, ezen bukhatunk.
86.378 néző, ebből -az uefa szerint- kb. 6000 lyoni szurker volt.Capon írta:Nem tudjátok mennyi néző látogatott ki a meccsre? Nem látom a cikk végén pedig mindig ott szokott lenni.
Bátrak vagytok, de az is lehet, hogy én vagyok pesszimista, mert azt gondolom, hogy ha a védelmünk nem javul fel, de nagyon, ESÉLYÜNK SINCS A VÉGSŐ GYŐZELEMRElionelmessi19 írta:Erről van szó, ha valaki európa legjobbja akar lenni, illik legyőzni akárkit ebből a mezőnyből. Én is így vagyok vele. Nekem jöhetne kapásból a MU is, tavaly is jobbak voltunk játékban a két meccsen összességében, kár hogy Scholes ellenünk rúgta élete egyik gólját, és több nem is született sehol.
Idén pláne jobbak lehetünk, főleg hogy ők gyengébbek talán idén, mint akkor.
Egy Liverpooltól se riadnék vissza, a többiek meg nem érdekelnek, szerintem az említett kettő az igazán esélyes a BLre, rajtunk kívül.
Erről van szó, ha valaki európa legjobbja akar lenni, illik legyőzni akárkit ebből a mezőnyből. Én is így vagyok vele. Nekem jöhetne kapásból a MU is, tavaly is jobbak voltunk játékban a két meccsen összességében, kár hogy Scholes ellenünk rúgta élete egyik gólját, és több nem is született sehol.LM10 írta:A sorsolás 20.-án lesz nekem mind1 hogy kit kapunk győzni kell és kész