Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
?"ÉN" <csbalazs666> írta:
Hello!
Tegnapelőtt a tesóm, meg az egyik haverom regisztrált az eurobarca oldalra, és a fórumba beírtak mindenféle hülyeséget (gondolom ki lettek tiltva). Viszont most én sem tudok belépni (a felhasználónevem KakáACM22), és az oldalt se hozza be. Légyszives oldjátok fel a kitiltásomat!
Sharky írta:Nehogy elfelejtsétek pontban 18:00-kor visszaengedni vt-t, mer hatalmas botrány leszKiváncsi vagyok, hogyan fog visszatérni...
Amúgy megint csak azt tudom mondani, hogy nem volt egy hétig, komolyabb vita sem volt ( ha jól emléxem )![]()
![]()
Roniee21 írta:Kedves Andris/lm19 !
Lenne egy kérésem/kérdésem.
Ha jól tudom VT-nek ma járt le az egy hét pihi.
Mikor engedélyeznéd újra a fórum használatát?
Üdv:Bence
ezt írom én is. aztán ha eltelik bizonyos idő, több mint két hét,akár 1-2 hónap,és ír egy normális mailt,h megváltozott a véleménye,stb, akkor el lehet rajta gondolkodni. de ezekkel a mailes dolgokkal automata elintézte,h ne "csak" két hét legyen belőle.lionelmessi19 írta:
Ha már nem is érdemes, és úgy se bír normálisan, én nem nagyon szándékozok visszaengedni..
bocsi,de szntem ez rossz hozzáállás, ha kirakása óta is hülye volt mail formájában,akkor hosszabbítsd csak simán meg, majd legközelebb gondolkodik előbb. sokra nem megyünk a szigorral,ha pár 100as pézsé elbőgése után megkegyelmezünk.lionelmessi19 írta:...ha csak nem könyörög 'térdencsúszva'..
Ezt aláírom.lionelmessi19 írta:Azt meg így is borítékolhatom, hogy vargatamás és kompániája mindenben keresi majd a kivetnivalót, akármit írok akárhova...
Nem akartam szítani a tüzet tegnapozsimiki írta:Ki is lett téve az előbb.Bányász írta:Én már tegnap kiraktam volna a francba miután bemásolta a Püdet.Kicsit felhúzott vele.Gyökér az az ember...gerinctelen.
Szóval én is támogatom a bannt.
Ne is mond, hihetetlen, most láttam,h miután az törlésre került, írt egy esszét arról,h mit h illik a pükkel kapcsban, kitöröltem, erre felhozta az inkorrektség dumát,és be is írtam,h pük fórumba másolása még inkorrektebb dolog, elképesztően nagy péló ez az ember.
Ki is lett téve az előbb.Bányász írta:Én már tegnap kiraktam volna a francba miután bemásolta a Püdet.Kicsit felhúzott vele.Gyökér az az ember...gerinctelen.
Szóval én is támogatom a bannt.