Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezért nem kell szidni a spanyol bírókatHát igen. Egy meccs, ahol nem "la liga" bírók (perez buruljok meg társaik) fújnak. Laughing
98 óta szurkolok a Realnak, már roszabbat is megéltem, de legalább mindig kuzdott az aktuális csapat, de most nem tesszuk, pedig a 98as vagy a 2000es BL gyoztes csapat sem állt sokkal jobb erokbol, mint a mostani Madrid.ennyire a "csapatodat
Komolyan végre egy Madridista aki reálisan látja a helyzetet. Én nem értem h Pepe-t mire tartják olyan sokan nagyra, de azon kívül h egy favágó sok midnent nm lehet róla modnani...IvánC írta:Ááá dehogy. Még tegnap egy mondatban emlegettem egy magyarországi bodzaszedéssel foglalkozó kisebbséget bizonyos táborokkal a negyvenes évekből.Miért tiltottak ki? Mert ez volt a véleményed?
Am. van másik nickem is, csak az mégsem ugyanaz, mert nem mondhatom el a saját nevemben a véleményem, mert örökös bannt kapnék. Pedig ugybeirnám most, hogy hehe b@szd meg a "világlegjobbja" Pepédet
Ááá dehogy. Még tegnap egy mondatban emlegettem egy magyarországi bodzaszedéssel foglalkozó kisebbséget bizonyos táborokkal a negyvenes évekből.Miért tiltottak ki? Mert ez volt a véleményed?
Ha igen, az magáért beszél...Lampiao írta:Ja... De mondtam is hogy a bíró sem hibáztatható... Miért tiltottak ki? Mert ez volt a véleményed?
IvánC írta:Úgykiesünk, mint a sz.a.r. Az első gól meg teljesen szabályos volt, 11es nem volt az, de akkor is egy osztállyal jobb a Púl. Én meg a madridistán ki vagyok tiltva.Tökmind1, előbb-utóbb betaláltak volna.Azért azt tegyük, hozzá, hogy a tizi nem volt jogos...
Elnézést de dolgozom így csak örülni van időm!!!!don gamper írta:Nem ez se.Amíg csak smileykat teszel addig törlöm őket.Légyszíves írjá valami véleményt mellé.
B.
Benne lennék.miihii írta:Csinálhatnánk egy olyan boltot,h margó+pool OFF,és az így felszabadult helyen továbbjön a Lyon.Így legalább még egy játszós csapat lenne,ami csak jót tehetne.
eurobarca.huchonggy írta:nem tudja valaki pontosan,hogy a barca hány gólt,és a real hányat rugott idáig a Ligában?? mert van 1 realos haverom,aki erővel azt akarná nekem bemagyarázni,hogy a real majdenem annyit adott,mint a blaugrana...