Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor onnan is élvezhető volt a meccs? Mert így olyan 6-7 ezer lenne a jegy ami kicsit jó lenneRumig írta:Én tavalyi Gamperen voltam. A legolcsóbb részen ültem (lila), 20 euroért. (Gondolom Gamperre máskor sem drágábbak a jegyek) Viszont ilyenkor 60-65 ezernél többen nem nagyon vannak, szal van hely, így lejjebb másztunk vagy 15 sort (sokakkal egyetemben), de egyébként fentről is tök jól lehet látni, még a számokat is a játékosok hátán; meg a tengert
Teljesen nyitott,egyenlőre még semmilyen pontos adatokkal nem tudunk szolgálni.A létszámmal kapcsolatban azt hiszem 30 főt tudunk elszállásolni.(de ez nem biztos,majd rákérdezek)LM10 írta:Egyébként meddig lehet jelentkezni? Vagy max 32 fő mehet?
Én csak autoval voltam és többször megálltunk ut közbe, így volt 1,5-2 nap. Tehát ez reális.pety27 írta:1,5-2 napLM10 írta:Budapestről-Barcelónába busszal mennyi idő az út?
Akinek már kártya személyije van annak nem kell vinnie, sőt nem is kell vinni semmiféle útlevelet meg személyit mert már nincs határ ami megállítana a spanyol határig szóval nem lesz semmiféle ellenőrzés, de am is a személyidnek mindig nálad kell lenni ami meg már megfelel az EUs előírásnak, szóval no paraLM10 írta:Útlevél nem kell igaz?
Az már jó!LM10 írta:Mikor csináltattad? Én 2007 nyarán.pety27 írta:
szerk: LM10: Azt hiszem akinek már újfajta személyi van,annak nem kell.Nekem pl az van.
Bányász!!Bányász írta:Ismétlem a 300 ezret azért írtam,h érzékeltessem mik az aggályaim,nem tudom miért emeli ki mindenki
Nekem kicsit soknak tűnik a 35ezer/fő busszal de hát ha ez van ezt kell szeretni
Még egyszer megkérdezném lehet hozni rokont?
Szerk:közben köszi a választ
Bányász írta:Persze azt gondolom csak érzékeltetni akartam,h mi a gondom.300 tuti nem lesz
1.Badi
2.Bányász(+unokatesó)
Annyi kérdésem lenne,h rokon,haver,külsős jöhet?
LM10 írta:Mivel a jegyek 20-25 vagy esetleg 30 ezer Ft-be kerülhetnek jó helyre+ amiket mondtál költőpénzzel eggyüt 70 000 Ft-ből kijönne.pety27 írta:Jaja ,lehet lesz előleg.De egyenlőre semmi nem biztos az utazással kapcsolatban.Köszönjük hogy jelentkeztetek!!Segítettetek!!A jelentkezés még jöhet!!
A pénzzel kapcsolatban,300 biztos hogy nem lesz!!!!
Még január végén kértünk árajánlatot egy 32 fős buszra,akkor az utazás 35e.ft/fő jött volna ki,szerintem ez eggyátalán nem vészes!!!A jegyek sem lehetnek valami horribilis összegek,főleg Gamperra.A szállás meg ha marad Iván ismerősénél 20 euro/fő,legalábbis régebben ezt mondta.
szerk: Legyen szíves,az aki biztosra tudja hogy jönne,írjon PM-et!!Nem kell regényeket írni,csak a lényeget, : Biztosan tudok jönni,és előleget is fizetni ha szükséges.
Mivel a jegyek 20-25 vagy esetleg 30 ezer Ft-be kerülhetnek jó helyre+ amiket mondtál költőpénzzel eggyüt 70 000 Ft-ből kijönne.pety27 írta:Jaja ,lehet lesz előleg.De egyenlőre semmi nem biztos az utazással kapcsolatban.Köszönjük hogy jelentkeztetek!!Segítettetek!!A jelentkezés még jöhet!!
A pénzzel kapcsolatban,300 biztos hogy nem lesz!!!!
Még január végén kértünk árajánlatot egy 32 fős buszra,akkor az utazás 35e.ft/fő jött volna ki,szerintem ez eggyátalán nem vészes!!!A jegyek sem lehetnek valami horribilis összegek,főleg Gamperra.A szállás meg ha marad Iván ismerősénél 20 euro/fő,legalábbis régebben ezt mondta.
szerk: Legyen szíves,az aki biztosra tudja hogy jönne,írjon PM-et!!Nem kell regényeket írni,csak a lényeget, : Biztosan tudok jönni,és előleget is fizetni ha szükséges.