Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
LM10 írta:Mivel a jegyek 20-25 vagy esetleg 30 ezer Ft-be kerülhetnek jó helyre+ amiket mondtál költőpénzzel eggyüt 70 000 Ft-ből kijönne.pety27 írta:Jaja ,lehet lesz előleg.De egyenlőre semmi nem biztos az utazással kapcsolatban.Köszönjük hogy jelentkeztetek!!Segítettetek!!A jelentkezés még jöhet!!
A pénzzel kapcsolatban,300 biztos hogy nem lesz!!!!
Még január végén kértünk árajánlatot egy 32 fős buszra,akkor az utazás 35e.ft/fő jött volna ki,szerintem ez eggyátalán nem vészes!!!A jegyek sem lehetnek valami horribilis összegek,főleg Gamperra.A szállás meg ha marad Iván ismerősénél 20 euro/fő,legalábbis régebben ezt mondta.
szerk: Legyen szíves,az aki biztosra tudja hogy jönne,írjon PM-et!!Nem kell regényeket írni,csak a lényeget, : Biztosan tudok jönni,és előleget is fizetni ha szükséges.

Mivel a jegyek 20-25 vagy esetleg 30 ezer Ft-be kerülhetnek jó helyre+ amiket mondtál költőpénzzel eggyüt 70 000 Ft-ből kijönne.pety27 írta:Jaja ,lehet lesz előleg.De egyenlőre semmi nem biztos az utazással kapcsolatban.Köszönjük hogy jelentkeztetek!!Segítettetek!!A jelentkezés még jöhet!!
A pénzzel kapcsolatban,300 biztos hogy nem lesz!!!!
Még január végén kértünk árajánlatot egy 32 fős buszra,akkor az utazás 35e.ft/fő jött volna ki,szerintem ez eggyátalán nem vészes!!!A jegyek sem lehetnek valami horribilis összegek,főleg Gamperra.A szállás meg ha marad Iván ismerősénél 20 euro/fő,legalábbis régebben ezt mondta.
szerk: Legyen szíves,az aki biztosra tudja hogy jönne,írjon PM-et!!Nem kell regényeket írni,csak a lényeget, : Biztosan tudok jönni,és előleget is fizetni ha szükséges.

Egyik szélsőrészről sem lehet oda jegyet kapni vagy csak a drágább részére nem?noodle77260 írta:szerintem az, hogy az egyik a fedett rész, a másik meg nem![]()
![]()
Nem!
A különbség az, hogy szembe vagy a drágábbik oldalon a magas résszel, valamint, az-az eleje a stadionnak.Ott vannak a sajtószobák, azon az oldalon van az öltöző.
De szerintem abba a szektorba, max a szélére kaphatsz jegyet, ha nem vagy támogató. A támogatók öröklik a helyüket, és mindenkinek rá van írva a kártyájára, hogy melyik széken ül. Jah, és alapesetben a támogatók helye foglalt, tehát oda nem kaphatsz jegyet.
De mondom, a kapu mögül is VÉGIG élvezhető a meccs.Nó para, és onnét egy félidőnyi támadást premier plánban nézhetsz.
szerintem az, hogy az egyik a fedett rész, a másik meg nem![]()
![]()
remélem lesz alkalmam kipróbálninoodle77260 írta: Ott semmi esélyed sincs arra.Ha közvetlenebben akarsz találkozni velük, akkor a dél előtti edzés végekor közösen mennek el a nou camp-ból, és ha sikerül kijátszanod az őröket, akkor még egy közös fotót is csinálhatsz.
Mondjuk ez lehet változott azóta.
Ott semmi esélyed sincs arra.Ha közvetlenebben akarsz találkozni velük, akkor a dél előtti edzés végekor közösen mennek el a nou camp-ból, és ha sikerül kijátszanod az őröket, akkor még egy közös fotót is csinálhatsz.LM10 írta:Olyanra van esély, hogy ha a kispad részénél ülsz autogramot kérni?
szerintem az, hogy az egyik a fedett rész, a másik meg nemLM10 írta:Ezen az ábrán mi a különbség a citrom és a narancssárga színű 2 oldal közt?noodle77260 írta: A Lyon elleni meccre a belépők:http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... rades.html
Ezen az ábrán mi a különbség a citrom és a narancssárga színű 2 oldal közt?noodle77260 írta: A Lyon elleni meccre a belépők:http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... rades.html
Én a wisla krakkó elleni meccsen voltam, pont a gamper kupa napján jöttem haza, de minek.Fájt a szívem nagyon.kabekabe írta:Én ugy emlékszem(nyáron voltam a Nou Campba és a Gamoerre láttam a jegyárakat), h a kapuk mögögtti rész más árkategoria. De fentről télleg olcso.socio66 írta: A legtetejére,ahonnan kis szaladgáló pontokat látsz![]()
Azt hiszem ilyen sávokban van beosztva a nézőtér,a jegyár szempontjából. Nyilván a a legfelső rész a legolcsóbb és lefele nő a tarifa. Valaki még régebben belinkelt egy ilyen képet,amin pontosan fel voltak tüntetve az árak, megtehetné újra.

A hivatalos oldalon fent van.A jegyárak ellenféltől függően változnak, de az élmény megfizethetetlen. Egyébként mindenhonnét látni, és hallani mindent, és csak egy helyen lehet jegyet venni.Érdemes mihamarabb megvenni, és nem a meccs előtti időre hagyni.Amúgy minden kasszához ki van rakva, hogy hova mennyi a belépő.socio66 írta:A legtetejére,ahonnan kis szaladgáló pontokat látszLM10 írta:
SZERK: A stadion melyik részére érdemes venni jegyet?![]()
Azt hiszem ilyen sávokban van beosztva a nézőtér,a jegyár szempontjából. Nyilván a a legfelső rész a legolcsóbb és lefele nő a tarifa. Valaki még régebben belinkelt egy ilyen képet,amin pontosan fel voltak tüntetve az árak, megtehetné újra.
Én ugy emlékszem(nyáron voltam a Nou Campba és a Gamoerre láttam a jegyárakat), h a kapuk mögögtti rész más árkategoria. De fentről télleg olcso.socio66 írta:A legtetejére,ahonnan kis szaladgáló pontokat látszLM10 írta:
SZERK: A stadion melyik részére érdemes venni jegyet?![]()
A legtetejére,ahonnan kis szaladgáló pontokat látszLM10 írta:
SZERK: A stadion melyik részére érdemes venni jegyet?
LM10 írta:A jegyek kb mennyivel fognak kerülni? Egy ilyen gálameccsre drágább vagy olcsóbb mint egy bajnokira?
SZERK: A stadion melyik részére érdemes venni jegyet?