Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hülyeség, nem lesznek nyolcadikosok, legalább is 15 éven belül nem.6. Kolompár Dzsenifer két barátnőjével minden pénteken 16 üveg sört és két doboz cigit lop a közeli non-stopból. Hány üveget lopnak összesen, mire nyolcadikosok lesznek? A lányok most elsősök.
Háhááááá, hatalmas nagy!!!Fecooo írta:ez is favorit nálam:
http://www.youtube.com/watch?v=T2d2Zltr ... re=related
Szerintem vicces igen! És semmi más nem vezérelt, mint azokat akik kitalálnak és nevetnek az ilyen stílusú vicceken. Ha írtam volna lehet nem lenne, semmi belőle, néhányan nevetnek néhányan nem. Ez a humor.Drigo írta:Hát ha ez az amire gondolok, akkor csak gratulálni tudok, hogy ez szerinted vicces...
Nemtudom kire célzol ezzelMcLovin írta:Ti amúgy bele gondoltatok már abba, hogy verekedés közben miért nem tör ki futballmeccs?
off: lentebb van az én verzióm is, csak a sok lelkes fórumozó elnyomta a favicceivel!
gratwikko írta:Nincs sok Bl címem nem vagyok Spanyol , és nem járok real meccsekre! A világ egyik legszebb és legjobb fociját játszo csapatnak drukkolok és rajtam kívül még millióan értik mire gondolok mikor azt mondom mes que un club!
A hírnevünk megelőz minek és nem örülök ha össze kevernek minket az Espanyolal !Büszkén gondolok Messire a megállíthatatlanra , Kubalára , Xavi-ra , és az összes barca játékosra! Szeretem a Nou Camp-ot , a gránát -vörös kék mezt és a saját nevelésű játékosokat !Itt élek Katalónia szívében , Gólokban mi vagyunk a császárok és igen is nálunk vannak a világ leg tehetségesebb játékosai ! Barcelona én így szeretlek![]()
Most dobtam össze nem a legjobb de elmegy ..