Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt már leirtam a Saviola topicbaBarcelonafan írta:--------------------------------------------------------------------------------
Az FC Barcelona csapatának vezetőedzője Frank Rijkaard szerint meglehetősen kevés az esély arra, hogy Javier Saviola visszatérjen a katalánok keretébe. Az argentin támadó az elmúlt esztendőt az AS Monacónál töltötte kölcsönben, viszont a Sportnak adott edzői nyilatkozat szerint a holland mester az ősszel sem számítana majd rá a kezdőcsapatban.
"Nagyszerű játékos, akinek szeretnénk mielőbb megoldani a helyzetét" - nyilatkozta Rijkaard. "A következő szezont nem egy túl bő kerettel kezdjük el, nincs szükségem negyven játékosra, így nagy valószínűséggel megválok majd tőle is."
20 milliióMorminho írta:Jön Baptista, jövő nyáron!!!!
A Sport című szaklap értesülései szerint megvan a következő, a 2006-os nyár első barcelonai erősítése: a klub 20 millió euróért veszi meg a Sevillától Julio Baptistát.
A csatár csak azért nem az idén csatlakozik a bajnokcsapathoz, mert jövőre a tervek szerint már spanyol állampolgár (is) lesz, így nem foglal el gy helyet a három, az EU-n kívülről érkező játékosnak fenntartottakból. Pillanatnyilag Ronaldinho, Rafael Márquez és Samuel Eto'o a kiváltságos három.
Képzeld, Saviola igencsak erőszakos, sőt, kapaszkodj meg: nem egy gólt fejelt már! Egyébként számold össze, Marquezen kívül ki hány gólt fejelt idén. Ez sem kifogás.Subinho írta:akkor:
nem elég erőszakos, nem elég jó a fejjátéka. lehet gyors és cseles, de nem 1 szem csatárként. párban, vagy szélen estleg. de az nem a Barcában van sajnos jelenleg...
Ezzel az "apró" dumával lehet engem a sírba tenni!Subinho írta:saviola nem kell. ő apró. ennyi erővel jöhetne hozzánk robinho is, de minek. esetleg szélre...de saviola nem oda való. kívánom, hogy találjon magának egy jó csapatot, pl. portugáliában. talán ott a leghasonlóbb a foci a dél amerikaihoz és a spanyolhoz...
Na és Saviola? vagy az a kölcsönadott balhátvéd, akik iránt a Betis érdeklődik?Deco01 írta:
Sztem Joaquin sem fog jönni mivel Riqet lepasszoltuk a Villarealnak igy nincs potenciális cserelehetöségünk!
Meg elég drága szóval Realba megy valszeg!
Védö kell még vagy kettö: G.Rodriguez,Gallas,Kompany etc.