Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor most jön a rossz hír.lui1698 írta:Hiszen ez CSODÁLATOS!CFirpo3 írta:Nem tudom írták-e már, de a port.hu-n ez van:
20:30
UEFA Bajnokok Ligája
Barcelona - Lyon /ÉLŐ/
a tv6-on.
Köszönjük a jó hírt!
Hiszen ez CSODÁLATOS!CFirpo3 írta:Nem tudom írták-e már, de a port.hu-n ez van:
20:30
UEFA Bajnokok Ligája
Barcelona - Lyon /ÉLŐ/
a tv6-on.
Ezt a mondatot megmagyaráznád nekem légyszíves mert nagyon nem értemBrian 20 írta:
Alex Ferguson együttese jelenleg kiesésre áll az Inter ellen.
kösziBrian 20 írta: Alex Ferguson együttese jelenleg kiesésre áll az Inter ellen
Most felsoroltál 4 nem angol csapatod. Negyeddöntőről lévén szó, 8 csapatnak kell lennie, amiből a te négyed mellett, a maimális 4 angol csapat is bejutna... Inkább örüljünk, hogy idén bárkit meg tudunk verni! Ha a Barca lesz a BL-győztes, akkor engem nem fog érdekelni, hogy 3 másik angol csapat volt az elődöntőben.Brian 20 írta:az Atletico mostani formáját nézve meglepetés lenne, ha nem lenne ott a legjobb nyolcban. A Bayern biztosan ott van, a Villarrealnak is iskerülhet.
Nem érzem azt a hatalmas angol fölényt.
Az Arsenal csak tájékoztatásul nagyon szép támadó focit játszik csak fiatalok és kihagyják a helyzeteiket. De azért: Arshavin, Nasri és Fabregas is garancia lehet a továbbjutásukra!Varatrix írta: Nevetséges!
A Chelsea, Liverpool, Arsenal hármas teljesítménye siralmas.
Talán egy kicsit a LP jobb, de elenyésző különbséggel!
De valóban sanszosabb, hogy kiesnek az Olasz csapatok.
De szerintem ez nem bók a Premier lignek, hanem szégyen az Olasz 1 osztály.
Alex Ferguson együttese jelenleg kiesésre áll az Inter ellen, az Atletico mostani formáját nézve meglepetés lenne, ha nem lenne ott a legjobb nyolcban. A Bayern biztosan ott van, a Villarrealnak is iskerülhet.Varatrix írta:Nevetséges!samy85 írta:A szakemberek, és Sir Alex szerit is az idén ismét angol egyeduralom lessz a bl-ben.
A Chelsea, Liverpool, Arsenal hármas teljesítménye siralmas.
Talán egy kicsit a LP jobb, de elenyésző különbséggel!
De valóban sanszosabb, hogy kiesnek az Olasz csapatok.
De szerintem ez nem bók a Premier lignek, hanem szégyen az Olasz 1 osztály.
Leverjük őket, mint vak a poharat!!LG írta:Hát az eddigi eredmények után erre sajnos van esély. Nincs mese, a Barcának kell az angolokat leverni.samy85 írta:A szakemberek, és Sir Alex szerit is az idén ismét angol egyeduralom lessz a bl-ben. 1edül a BARCAT tartják arra esélyesnek hogy akármelyik brit csapatot legyőzze. Apropó nem tudja valaki hogy kivel talizunk a Lyon után?
Persze előbb a Lyonon kell túljutni, ami azért nem lesz könnyű, még ugy sem, h jó pozicióból várhatjuk a visszavágót, + Benzema sérült. Azért nem árt vigyázni, ha mi szerezzük meg a vezetést, nincs gond, akkor simán meglesz. Ha a Lyon, ugy már problémásabb.
Én is úgy tudom, hogy ellenünk a BL-ben már játszhat.LM10 írta:Most hallottam hogy Benzema megsérült. Nemtudja vki hogy meddig mert akk lehet hogy nem játszhat ellenünk?
Hát az eddigi eredmények után erre sajnos van esély. Nincs mese, a Barcának kell az angolokat leverni.samy85 írta:A szakemberek, és Sir Alex szerit is az idén ismét angol egyeduralom lessz a bl-ben. 1edül a BARCAT tartják arra esélyesnek hogy akármelyik brit csapatot legyőzze. Apropó nem tudja valaki hogy kivel talizunk a Lyon után?
Nevetséges!samy85 írta:A szakemberek, és Sir Alex szerit is az idén ismét angol egyeduralom lessz a bl-ben.
Ágakat csak ezután sorsolnak.samy85 írta: Apropó nem tudja valaki hogy kivel talizunk a Lyon után?
Játszani fog(azt mondják).... a kérdés már csak h hogy és mennyit ?!LM10 írta:Most hallottam hogy Benzema megsérült. Nemtudja vki hogy meddig mert akk lehet hogy nem játszhat ellenünk?