Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan így van, én Iniesta távollétében őt játszattam volna a helyén. Szerintem is bárhol jobbat tud, mint széleken.CFirpo3 írta:Nem is értem miért játszik állandóan szélen. Ugyanis gólt nem tud rúgni, ezt Pep is tudhatná. Az Ő fő erőssége a passzok és a labdatartás. Középpálya lenne neki az eredeti posztja nálunk, nem a szél.
VictorValdes19 írta:Aprieto Guardiola topicba hsz-ra reagálva:
Azért én megnézném 1szer,2szer középenSőt a baloldalon is ott nem tolta olyan rosszul,mikor Pep lehetőséget adott neki ott....
Remélem jövőhéten Pep berakja Hlebet középre.
Én ilyenre nem emlékszem.chi omega írta:
"Még pár meccse volt év elején a bal szélen, bizakodtam is, hogy az lesz az ő helye majd, cserének."
HAHAHA.
év elején meg az ment, hogy nem jó a balon, próbáljuk ki a jobbon.
de komolyan.
hleb az egyik legpengésebb játékos a csapatban!albicelesteX írta:Az a baj,hogy ha kiemelünk a mérleg egyik oldalára egy gólpaszt meg egy jó kiugratást a másikra meg néhány meccsre való perc láthatatlanságot tudunk rakni plusz nulla amit hozzátesz a játékhoz!Se védekezésbe se támadásban nem hajt hasznot!Én is örülnék ha visszamenne a bundesbe lehet az neki is jobban feküdne!
gekkodan írta:annyi időt bőven kapott, hogy bizonyítson. Ha nagyon megeröltetem magam, az egyetlen emlékezetes mozdulata, hogy legurította Henrynek a Valencia ellen azt a lasztit, amit a francia bevert a hosszúba.
Ha nem ez a 3 meistro akkor ki??kennyke04 írta:és kit is érdekel az Arsenal? én a Barcába ott képzelném el, vagy ma Keita helyén, és Messi-t játszattam volna a helyén. Kényszerítőzni nem volt társa, 3vkp. volt középen (nekem Keita az lenne...) - nagy csípem őket félre ne érts - de nem egy Ini/Xavi/Messi akik a legalkalmasabbak rá!
Nekem Ribery-csere nélkül is a távozás az egyetlen elfogadható lépés vele kapcsolatban. Ahogy tegnap a meccs után kifejtettem: elég volt az alibizésből, elfogyott a türelem. Sokadjára mutatott totálisan nulla játékot. Hónapok óta itt van, nem mentség sem az Arsenalos teljesítménye, sem a posztja, sem a játékidő, sem az, hogy itt, vagy ott kellene játszania. Egyszerűen képtelen volt minimálisan is bizonyítani. Harmatgyenge a teljesítménye és egy Barcelonánál nincs arra idő, hogy mindenki kávézgasson mire formába lendül. Ahhoz drága volt és túl sokan várnak a helyére.CFirpo3 írta:Egy Ribery-Hleb csere?![]()
Bár én nekem nincs bajom Hlebbel, örülnék ha maradna, de egy ilyen üzlet jó lenne.