Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na jó elmennek a fenébe...marhák,bolondok.
nem értem ,h egy tiszta zéró csapatból ,mint a honda, ami ki is szállt, hogy lehetséges,h ennyire jól teljesítenek,és még alonso is őket várja jónak...örülök neki,h jók,na de azt kétlem,h ők lesznek az elején a legerősebbek. igaz,h tavaly volt idejük elkezdeni a felkészülést,és tervezést,de akkor sem.Kralo írta:Közben a helyzet mit sem változott: Brawn GP-vel Button ma is az élen, és a Meki továbbra is szenved.![]()
Haug csalódott: "Az első versenyeken nem a győzelemért, hanem a pontszerző helyezésekért harcolunk. Egyelőre nem versenyképes az autó. A bajnoki csata miatt nem tudtunk olyan tempóban fejleszteni, mint a vetélytársak."
Alonso erőviszony jóslata:
Brawn GP, BMW, Ferrari, Toyota, Renault, Red Bull, McLaren, Williams, Toro Rosso, Force India
Én is remélem. Nagyon örültem, amikor pont itt, a Hungaroringen nyert életében először, de azóta elég szenvedősre sikeredett szezonokat produkált. Jó lenne, ha most odatenné magátVito írta:remélem, hogy végre egy versenyképes autót tesznek lesz Button segge alá és megmutatja, hogy nem felejtett el vezetni!
a Brawn GP ma is villantott:Kralo írta:1 J. Button Brawn GP BGP 001 1:19.127 -.--- -.--- 130
2 F. Massa Ferrari F60 1:20.168 +1.041 +1.041 109
.
.
.
10 L. Hamilton McLaren-Mercedes MP4-24 1:21.657 +2.530 +0.088 86
Az igen! Szárnyal Brawn csapata, és szenved a Meki.
Tetszene egy ilyen erőviszony. Egyrészt Buttonnak végre vmi megtérülne, másrészt Hamilton végre nem élautóval menne.
inkább legmegbízhatóbb, de ha az egyenlő a legjobbal, akkor okés.LG írta: Tavaly is szenvedett a McLaren a teszteken, aztán mégis a legjobb autó volt.
Mintha még nagyon régen lett volna. Anno volt egy ilyen szabály, ha az utolsó nem tudom már hány másodperccel(vagy %-kal?) van lemaradva az elsőtől időmérőn, akkor nem indulhatott, és ezt a szabályt, mintha egy hölgy versenyző miatt vezették volna be. De lehet rosszul rémlik!Capon írta:Volt már női pilóta a F1-ben nem? Egy két futam erejéig. De nem vagyok benne biztos.
szerk.: lehet csak tesztpilóta volt.
Csak ne feledjük, h az utóbbi években bebizonyosodott, h ezekből még semmi, de semmi következtetést nem lehet levonni. Az igazi erőviszonyokat ugy az első 3 futam után lehet látni. Tavaly is szenvedett a McLaren a teszteken, aztán mégis a legjobb autó volt.Kralo írta:1 J. Button Brawn GP BGP 001 1:19.127 -.--- -.--- 130
2 F. Massa Ferrari F60 1:20.168 +1.041 +1.041 109
.
.
.
10 L. Hamilton McLaren-Mercedes MP4-24 1:21.657 +2.530 +0.088 86
Az igen! Szárnyal Brawn csapata, és szenved a Meki.
Tetszene egy ilyen erőviszony. Egyrészt Buttonnak végre vmi megtérülne, másrészt Hamilton végre nem élautóval menne.
2002-ben az USA GP-n egy csaj csütörtökön tesztelte a McLaren Merciket.Capon írta:Volt már női pilóta a F1-ben nem? Egy két futam erejéig. De nem vagyok benne biztos.
szerk.: lehet csak tesztpilóta volt.
Nekem nem rémlik ilyesmi....Capon írta:Volt már női pilóta a F1-ben nem? Egy két futam erejéig. De nem vagyok benne biztos.
Március 29.Leomessi14 írta:Valaki megmondja mikor indul a szezon?Mar alig varom
Az F1 sosem volt más, mint cirkusz...jó, hogy kemény dolog tud lenni, de úgyis a pénz a domináns, itt meg különösen! Én személyszerint kíváncsi lennék, hogyan boldogul egy csaj ebben a sportban...és ha még jól is néz ki....LG írta:Biztos, h népszerűbb lenne tőle a sportág, de számomra elveszti a varázsát, Télleg kezd az egészből egy nagy cirkusz lenni. De lassan minden sportból az lesz, sajnos.
egyetértek. nyált csorgatni ott van más kismillió lehetőség, sport. ez ne arról szóljon.LG írta:Biztos, h népszerűbb lenne tőle a sportág, de számomra elveszti a varázsát, Télleg kezd az egészből egy nagy cirkusz lenni. De lassan minden sportból az lesz, sajnos.
Igazad vagyon,Krojf Koma!Az utóbbi idők legbíztatóbb 5letecskéje,h ez a szemrevaló lánygyerek esetleg szerencsét próbáljon a F1-benKrojf írta:Nem nem!LG írta:Neee már...1re mélyebbre süllyed az F1
Danica igencsak nagy feladat sok férfi driver számára is, ráadásul
sokat lendítene a Formula1 közmegítélésén is!
Ráadásul elfolyok Tőle...
K.