Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem.LM10 írta:OFF: Végre itthon vagyok a korházból hazajöttem csak lemaradtam a meccsről,de Tamás küldött sms-t amit köszönök.
On:Azt szeretném kérdezni hogy a Barca most sem volt újra rendületben?
Kösszépen, asszem szabaddá teszem magam arra a napraTitinho írta:Május 13-a, Valencia Mestalla stadion.gonosz írta:Figy! Tudom, hogy hülye kérdés, de mikor lesz a döntő? Vagy lehet, hogy túl korán kérdeztem és az időpont még nincs meg? :S
Az időpont az tuti, a helyszín viszont még annyira nem, mivel a Bilbao (itt kicenzúrázta azt, hogy b*szkok) már a Sevillai visszavágó előtt jelezték, hogy ha ők jutnának a döntőbe akkor kérni fogják a szövetségtől, hogy más helyszínen rendezzék meg a Király-kupa döntőjét. Csak már arra nem emlékszem, hogy miért...
Igen ez adhat egy löketet a csapatnak amitől újra beindul a gépezet. Én Xavitól, Messitől és Puyoltól, Tourétól várom a megújulást. De ha már a döntőben vagyunk megkéne nyerni. Mikor lesz a döntő?barca500 írta:Nagyon örülök, hogy bejutottunk a döntőbe, talán ettől felfrissül a csapat.
Dupla Clásicoval kezdeni a szezontVictorValdes19 írta:Húúh....ha jól tudom akkor a bajnokság 2. helyezetjével játszanánk a spanyol szuperkupát...sztem...
Íííígy van. Ez esetben a Real-lal (a Sevilla vagy bármelyik másik csapat nemhiszem, hogy megelőzné a Real-t), szóval dupla El Clásico lenne augusztus közepén.VictorValdes19 írta:Húúh....ha jól tudom akkor a bajnokság 2. helyezetjével játszanánk a spanyol szuperkupát...sztem...
Tényleg...ez ki is ment a fejemből! Mekkora jelenet volt!redmiller írta:Tegnapi meccs legnagyobb jelenete az volt számomra, mikor Pinto megmutatta, hogy hova várja a labdát. Hát nem teljesen oda kapta, de csak kivédte lábbal! Smile Kicsit demoralizáló lehetett a Mallorca számára. Laughing Nagy figura ez a kapus!
Az viszont szép lenne. Papírforma alapján egy ujabb El Clásico.VictorValdes19 írta:Húúh....ha jól tudom akkor a bajnokság 2. helyezetjével játszanánk a spanyol szuperkupát...sztem...sasi1 írta:Ha megnyerjük a kupát, meg a bajnokságot is, akkor nem lesz augusztusban szuperkupa???
Húúh....ha jól tudom akkor a bajnokság 2. helyezetjével játszanánk a spanyol szuperkupát...sztem...sasi1 írta:Ha megnyerjük a kupát, meg a bajnokságot is, akkor nem lesz augusztusban szuperkupa???
Szerintem jol.darmian írta:Sajnos nem láttam a meccset, lenne egy kérdésem, Iniestának hogy ment a játék?
Én nem azt mondtam, hogy ez nem volt fontos meccs. Viszont a 2-0-ás előnyünkből adódóan a csapat eleve nem eredménykényszer alatt játszott. Most egy X vagy 1 gólos vereség is simán belefért. Nem úgy mint pl. a bajnokságban, ahol már most hétvégén is egy esetleges X egyértelmű kudarc lenne. Az eredmény tartására a tartalék csapat is simán megfelel, de egy szerencsésen eltalált lövés ellen teljesen mindegy a védelem összetétele. Amúgy pedig az élet melyik területe igazolta a mondandódat? Minden fronton áll még a csapatunk és vezetjük a bajnokságot. Én ebben az esetben abszolút egyetértettem Pep-el. A kupa (kimondva-kimondatlanul) másodrangú sorozat a csapat szempontjából, vagyis a kezdetektől fogva a B csapat küzd ezért a címért. Nagyon helyes, hogy a tartalékaink is játékban vannak és egy sérülés vagy eltiltás esetén nem egy olyan játékost kell pályára küldenünk, aki a szezon eleje óta a padot koptatja. Az alapjátékosoknak pedig szvsz igenis kell a pihenő. Xavi pl. hetek óta folyamatos terhelés alatt játszik, még a válogatott meccset is szinte végignyomta, meg is látszik a teljesítményén. Semmi szükség nem volt arra, hogy 2-0-ás előnyünknél is pályán legyen, kockáztatva egy esetleges sérülést. Csereként beállva viszont új erő lehet a csapatban, ha szorosabbá válik a meccs. Alapjában véve pedig nem hiszem hogy olyan nagy rotáció lenne a csapatban. A bajnoki és BL meccseken max 1-2 ember cserélődik hétről-hétre, de azok is elsősorban eltiltások vagy sérülések miatt.mess2009 írta:herliusra reagálnék:
Akkor szerinted ez nem volt fontos meccs? ( mert én csak ezt írtam!)
az összeállítással kapcsolatos érveid sántítanak! az élet igazolta amit én mondtam, amit te állítasz az egy ábránd ami (sajna sokadszorra) nem jött be! egyszerűbben: Guardiola rendre rosszul méri fel a lehetőségeinket amikor tartalékos sorral kezdet!
Amúgy meg továbbra is az a véleményem, hogy D.Alves en kívül aki a legtöbbet játszik senkinek nem "járna" pihentetés, sőt van akinek ez a forgószinpad kifejezetten árt! (pl. Etoo)
Május 13-a, Valencia Mestalla stadion.gonosz írta:Figy! Tudom, hogy hülye kérdés, de mikor lesz a döntő? Vagy lehet, hogy túl korán kérdeztem és az időpont még nincs meg? :S