Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Leomessi14 írta:Szerintem Guddynak ketsegtelenul ez volt az evben a legjobb meccse!Bar nem Barca szintu jatekos azert jo csere.
LG írta:Nekem tetszett az izlandi játéka, semmiképpen nem érdemel kritikát most. Azt a nagy helyzetet fel lehet neki róni, de helyrehozta.
Eto'o adta neki a 3. gól előtt a gyönyörű labdát, egyébként sajnos igaz. Csak az a baj, hogy a két jó passzt nála most úgy írtam be ide, mint szokatlan pozitívum. De pozitívum. Abszolút.Bányász írta:Pont kettővel többet mint Eto'o vagy Xavi....lionelmessi19 írta:Végülis két jó passzt adott azért.
Nem-nem, guddy pörgette oda Eto'onak amit kilőtt a stadionból,majd volt egy rendes gólpassza is Titinek.Messa írta:Az Henry volt, de szerintem messze nem volt a csapat legjobbja. Véleményem szerint Henry volt, bár tény, az izlandi játéka is feljavult a 2. félidőre.Etooka írta:A csapat legjobbja,bátran merem állítani.
Harcolt, gólpasszt adott, helyzetbe került, kűzdött és Eto'onak egy gólpasszt adott...
Jogos megállapítás.Etooka írta:A csapat legjobbja,bátran merem állítani.
Harcolt, gólpasszt adott, helyzetbe került, kűzdött és Eto'onak egy gólpasszt adott...
Az Henry volt, de szerintem messze nem volt a csapat legjobbja. Véleményem szerint Henry volt, bár tény, az izlandi játéka is feljavult a 2. félidőre.Etooka írta:A csapat legjobbja,bátran merem állítani.
Pont kettővel többet mint Eto'o vagy Xavi....lionelmessi19 írta:Végülis két jó passzt adott azért.
Tavaly szvsz nem volt bent a Celta.zsoltman írta:2. percnél az a gólja a Celta Vigo ellen volt a 2007-2008-as szezon első meccsén 3-2 nyertünk!