Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is ugy gondolom, h benn 99,7% h kupadöntösök leszünk, de ne állitsk ezt. Nem szeretem elbizni magam. Am persze, h nem lehet pofon nélkül lejátszani egy szezont. MAgunkhoz kell térnünk és akkor minden menni fog.csabimo írta:Én azt mondom h egy szezont végigvinni pofonok nélkül nem lehet, és inkább kapjuk most öket, mint akkor amikor már nem tudunk javitani, pl: bajnokság vége felé, kupadöntö, vagy a BL további szakasza...
Ez a 8 pont elvesztése még belefért, ha a soron következö meccseinket tudjuk hozni, ami kupadöntöt, bl továbbjutást és bajnoki gyözelmeket hozhat...
Ettöl ismét fordulni fog a csapat morálja, és reméljük kitart már a szezon végéig
Van egy "szurkoló" típus,aki akkor van elemében ha nem megy a csapatnak.mess2009 írta:Titinhonak mondanám, vagy a hozzá hasonló "nagyszívű" szurkoló társaknak:
Ez a fórum -legalábbis zömében- egy egy meccs elemzéséről és a meccs adta érzelmek kifejezéséről szól.
Namár-most, ha egy vesztes meccsről ír az ember az okokat keresi, vagy a véleményét osztja meg másokkal, illetve megnézi hogy mások hogy látták!
Szeretném leszögezni, hogy az utóbbi 4-5 mérkőzés alapján nagyon is jogosan lehet elkeseredni, sokkal jogosabban, mint győzelmekről álmodozni!
Hogy mit mondok majd ha mégis győzünk? Örömmel konstatálom, hogy lám most x,y nem csak lézengett a pályán, hogy Guardiola jókor jól cserélt stb... bár így lenne!! Mert ha nem akkor csak az ábrándok maradnak! Persze értem én, hogy a hit az nagyon jó dolog de ez sajna alkati kérdés én bizony inkább szkeptikus vagyok, de mentségemre szolgáljon hogy az amit mostanában látok piszokul fáj!! nagyon szeretnék már örülni is.
Laji írta:Ezt nem mondod komolyan?? Piquet volt eddig a védelmünk leggyengébb pontja.cruyff írta: Ha Piquet játszik, akkor 2 gól nincsen...
Puyolhoz ne hasonlítsuk, teljesen más stílusú játékosok, de ilyet se mondjunk róla. Ferguson közel sem azért adta el, mert nem látott benne tehetséget, hanem mert nem fért be az erős keretbe. Különben meg se vette volna.Mikorka Kálmán írta: Még Alex Ferguson sem látta így. kapott összesen vagy 13 percet Manchesterben. Kölcsön is adták...
Ha nem lenne Katalán, az öltözőbe sem mehetne be. Ne hasonlítsuk már Puyolhoz.![]()
![]()
![]()
Te eddig hol voltál ne is haragudj... Piquet az egyetlen hátul aki tud fejelni.. megjátsza a labdáit.. rengeteget mozog...Marquezen már a santander elleni meccs is majdnem elment, akkor még jött Messi... de most is ..odapasszolja Aguero elé a labdát... Piquet egyedül labdabiztosabb mint Puyol és Marquez együtt. Ja, és helyezkedni is tud, nem úgy mint a totyogó Marquez vagy a magát mindenhova bedobáló Puyol...Laji írta:Ezt nem mondod komolyan?? Piquet volt eddig a védelmünk leggyengébb pontja.cruyff írta: Ha Piquet játszik, akkor 2 gól nincsen...
Én csak saját magamból indulok ki.A szezon előtt sem voltam elbizakodott (mire fel is lettem volna?),a 12 pont fórunknál sem ejtettem ki a számon olyat,h ez megvan és most sem fogok olyat kijelenteni,h elment a hajó...Varga Tamás írta:Mihii!miihii írta: MEgértem,ha nagyobb aggodalommal viseltetik több szurker is az utóbbi egy-két hétben mutatott teljesítményünk () miatt.Azt viszont nem igazán,h miért kell olyanokat írni,h elvesztettük ezt a bajnokságot is,meg nem nyerünk semmit,kaki minden.Ilyeneket kijelenteni akkor,amikor 3 fronton is állunk,vezetjük a bajnokságot,stb...?Meg h most már a margóra fogadnánk,meg ehhez hasonlók.
Az ilyen hsz-ek után nem nevezném a BARCELONA hű szurkolójának a szerzőt![]()
Én is szomorú vagyok most,kezdek izgulni a végkifejlet miatt,de meg sem fordult a fejemben,h ilyeneket kijelentsek.Az elmúlt sikertelen éveinktől függetlenül még mindig bízom a csapatban,hiszek bennük,az egész stábban.És lehet,hj pofára esek,de a végsőkig ki fogok tartani mellettük.Sőt,még azon is túl.
Lehet,h naiv vagyok,de sztem vmi ilyesmi a BARCA hű szurkolójának lenni...
Volt úgy, hogy én is írtam olyat, hogy "ez elment", "kikaptunk" meccs közben, és a végén nyertünk. Kishitű voltam. És akkor, most nem vagyok hű szurkoló?![]()
Én is bízok Bennük, szurkolok is nekik, ahogy az elmúlt 23 évben tettem, meg életem végéig tenni fogom, de ettől még idegességemben, mérgemben kifakadhat belőlem egy-két olyan mondat, amire céloztam.
Béke!
Egyetértek.. Csak az a kérdés hogy meddig tart a hullámvölgy. Mert tarthat akár két hónapig és akkor a 10 edik helyen se leszünk..persze az is lehet hogy a Mallorca kap egy sima hatost..LM10 írta:Nem kell aggódni nincs veszve semmi. Bár rajtunk van a nyomás. Ha mi leszünk a bajnokok(nagyon remélem) akkor azt mondják hogy megérdemeltük de a Real is nagyott küzdött. De ha a Real lenne a bajnok(nagyon remélem hogy NEM) akkor mi voltunk a bénák hogy elvesztettük az egészet és a Real a király mert 12 pontról feljöttek. De ne feledjük hogy a MU-nak is voltak tavaly kisiklásai még is bajnokságot+BL-t nyerte és nekünk is volt a 2005/2006-os bajnokságban még is tudjuk hogy mi történt. Ahogy a jó sorozatunk a rossz is megfog szakadni remélem már Mallorcán elkezdődik a Real meg megint mehet lefelé...![]()
Meglesz a bajnokság
Igen, ne kifogást keressünk hanem mindenki bízzon a barcában. megcsinálják!Laji írta:Mindenki úgy játszik, ahogy hagyják. Ősszel fordítva történt mindez, amit írsz.xbalix írta:Jó az igaz, de sztem ez elég gyanús h ők mindig azzal a csapattal játszanak akivel mi 1 héttel előtte. És amíg ellenünk úgy mennek mint a bajnok, ellenük meg teletojják a nadrágot! Ez nagyon furcsa...