Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem a csatársorunk okés: Larsson, Eto'o, Maxi, Giuly, Messi, bár Larsson már öreg Maxi túl fiatal, Messi inkább a B-csapat játékosa, Giuly inkább szélső marad Eto'o és Larsson normális csatárnak sztem még egy csatár elférne, pl.: Yeste tudom hogy ő is inkább támadó középpályás de szeret csatár poszton is gólokat rúgni, ő [auto_cenzúra] játékos.HAnonymus írta:A robosztus meg a gyors szerintem ellentmond egymásnak, Adriano ennek ellenére nem ross csatár. De szerintem Eto'o-nak a közelébe nem ér.
Értsd már meg, hogy ez egy spanyol (katalán) csapat, mely a spanyol bajnokságban indul, nem lehet minden játékosa brazil! Amúgy sem vehet meg egy klub minden jó játékost, mert az lehetetlen. De Baptista nincs is olyan jó, hogy annyira erőltetni kellene a leigazolását.Subinho írta:Most olvasom, nem nön BAptista??? Hogy-hogy??? Mi történt???
Egyébként örülök neki, mert Marquez marad. Aztán majd a szezon végén meglátjuk, hogy be tud-e kerülni a kezdőbe. Ha nem jövőre is jöhet a "helyére" Baptista.
Adrianot meg nem értem miért szidjátok. Nagyon energikus, erős, robosztus, gyors csatár. Nagyon gólérzékeny, csak nem egy olasz bajnokságban. Ráadásul sokat volt sérült! Nem az a kérdés jobb-e Eto'o-nál, hanem hogy nincs nálunk! És ez a baj!
Engem a 96/97-es Barcás Ronaldora emlékeztet nagyon...
Biztos babonás...Barcelonafan írta:Nem értem van Bommel miért nem a 13-ban nyomja tudomásom szerint olyan még nincs, de lehe hogy egy nagyobb sztárnak tartogatják?Mr. Master írta:v. Bommel 17 Ezquerro 14barcafan írta:v. Bommel és Ezquerro hányas mezt kapták???
ilyet te....Barcelonafan írta:Nem értem van Bommel miért nem a 13-ban nyomja tudomásom szerint olyan még nincs, de lehe hogy egy nagyobb sztárnak tartogatják?Mr. Master írta:v. Bommel 17 Ezquerro 14barcafan írta:v. Bommel és Ezquerro hányas mezt kapták???

Nem értem van Bommel miért nem a 13-ban nyomja tudomásom szerint olyan még nincs, de lehe hogy egy nagyobb sztárnak tartogatják?Mr. Master írta:v. Bommel 17 Ezquerro 14barcafan írta:v. Bommel és Ezquerro hányas mezt kapták???
Azt Iraola lőtte!!!!Morminho írta:Azt nem Ezquerro lőtteMr. Master írta:Azt ő lőtte???Rapika írta:Én is örülök Ezquerronak!
Te jó ég,mekkora gólt lőtt a realnak...csak nem adták meg...![]()
![]()
![]()
Hanem Iraola
Azt nem Ezquerro lőtteMr. Master írta:Azt ő lőtte???Rapika írta:Én is örülök Ezquerronak!
Te jó ég,mekkora gólt lőtt a realnak...csak nem adták meg...![]()
![]()
Azt ő lőtte???Rapika írta:Én is örülök Ezquerronak!
Te jó ég,mekkora gólt lőtt a realnak...csak nem adták meg...
v. Bommel 17 Ezquerro 14barcafan írta:v. Bommel és Ezquerro hányas mezt kapták???
Azt is nyilatkozta már hogy csak a Barcába fog iagazolni, akkor vki hazaudikMr. Master írta:Bár a Goal.com-on azt nyilatkozta, h ő leszarja, h a Barcában vagy a realban fog-e kikötni. Nincsenek preferemciái. Ezt ő mondta, csak angolul.
Abban egyetértünk h jöhet Baptista de csak akkor ha se Marquez se Eto'o(mondjuk az övére már nem fogLG írta:Sztem meg johetett volna Baptita, mert vkp. posztra ott volt Edmilson, MottaSztem ok is vannak olyan jok mint Márquez, és még bevettheto Van Bommel és Xavi is
Remélem ez még nem végleges