Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És szerinted eladják Buffont?Kowa írta:Sztem nem kellene 2 kapust igazolni mert az nagyobb pénzkidobás hanem inkább adjuk el aki most van : Valdes;Jorquera;Pinto helyette vegyük meg Buffont és hozzuk fel a b kapusát Oier Olazabált....(nagyon tehetséges kis kapus) és meg is van oldava és világklasszis kapusunk van és egy saját utánpótlás aki játszik a kupába.....
Nah ez kinek tetszik:??
Ja mint amikor 1. percben bevédta azt a semmi kis lövést.dekor írta:Abreu írta: Sztem páran csak a hibáit veszik észre Valdesnek, és azt nem hogy majdnem ő hozta nekünk a meccsen. Amikor még mentünk 3:2re, voltak elég nagy védései, de ezt kevesen látták biztos. Utolsó 2 gólról meg nem tehet.
És ez akkor azt jelenti, hogy ne is akarjunk jobbat?redmiller írta:Jó csapatoknak is jár a pocsék kapus
Én is olvastam. Van benne vmi és nagyon megfogott. Apám mostanában mindig azt mondta hogy amikor kikapunk vagy x-elünk akkor mindig VV-t meg Rafát emlegetem ennek okaként. Este elolvastatom vel hogy vajon miértredmiller írta:Jó csapatoknak is jár a pocsék kapus
Van benne igazság, de sztem azért Valdes közel sem olyan sulyos eset, mint a cikkben emlitett többi kapus. Azért még mindig jobb mint egy Almunia v. egy Robinson.redmiller írta:Jó csapatoknak is jár a pocsék kapus
baas11 írta:Tegnap a komplett védelem és a védekező középpálya sem a Barcába való volt ....persze egy embert könnyebb lecserélni mint egy egész sort !de ez nem biztos h megoldás is egyben,januárig mi kaptuk a legkevesebb gólt ez az ő érdeme is.....azóta meg az egész védelmi mechanizmus kipukkadt Valdessel együtt!Kardi írta:észre vehetnék hogy valdes nem a barcaba való...vagy legalább egy jobbat vennénk!
Tegnap a komplett védelem és a védekező középpálya sem a Barcába való volt ....persze egy embert könnyebb lecserélni mint egy egész sort !de ez nem biztos h megoldás is egyben,januárig mi kaptuk a legkevesebb gólt ez az ő érdeme is.....azóta meg az egész védelmi mechanizmus kipukkadt Valdessel együtt!Kardi írta:észre vehetnék hogy valdes nem a barcaba való...vagy legalább egy jobbat vennénk!
Én egy "nagy" védésre emlékszem tőle (de ha volt több is, akkor bocs) És ezt a "nagy" védést se mondanám akkorának, hogy hú de nagy. Azt is Kun fejelte, de nem ment annyira szélre, hogy nagy bravúr legyen. Nem mondom nem, olyan gólokat kapott, hogy rá lehetne várni, da ha "kedvenc" kapusom olyan jó 1 az 1 ellen, mint azt sokan írják (TOP5abreu írta:Sztem páran csak a hibáit veszik észre Valdesnek, és azt nem hogy majdnem ő hozta nekünk a meccsen. Amikor még mentünk 3:2re, voltak elég nagy védései, de ezt kevesen látták biztos. Utolsó 2 gólról meg nem tehet.
Na jó, Almunia tényleg. De a többiek azért előbb tartanak, mint Valdes. Most nem is az a lényeg, hogy kik a világ legjobb kapusai, hanem az, hogy:visca el barca írta:mes_que_un_club_ írta:Meg kell nézni a legjobb csapatokat, mindenhol világklasszis kapus van: MU-Van der Sar, Juve-Buffon, Real-Casillas, Inter-Julio Cesar, Milan-Dida, Arsenal-Almunia, Chelsea-Cech, Liverpool-Reina, stb.
![]()
hát azért almunia meg reina messze van a világklasszis kategóriától. sőt még dida meg cesar is...