Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a Mallorca ellen talán pihenhetnének is... annál is inkább,mert a bilbao, és a lyon ellen is szükség lesz rájuk... Xavi helyén Busquets játszhatna, Messit pedig én inkább Pedroval, mint Hlebbel helyettesíteném, sőt Hleb, Bojan, Pedro lenne célszerű. Persze a kisiklások után egy ilyen felállás kockázatos... de mindenképp pihentetni kéne 1-2 embert!OvaMind írta:Egyre többen szeretnének személyi változtatásokat a csapatnál, holott aki fél idényen keresztül szinte tökéletesen teljesít, az most is képes ugyanerre. Most a fejekben kellene rendet tenni, elfáradt mentálisan a csapat. Arról nem beszélve, hogy pl. Xavi arcán látszik a túlterheltség, Messi kiüresedett tekintete is valami hasonlót jelent.
lesliejr12 írta:Nem emlékszem olyan meccsre, amit Valdes hozott volna nekünk.Talán mikor rávezetik 1-1-ben a labdát, akkor jól végzi a dolgát.De különben nem egy bravúr kapus.Cassilas vagy Reina megfogta volna Juninho szabadrúgását is és a mai Forlán lövést is.
Olyanra is ritkán emlékszem, hogy büntetőt kaptunk nehéz helyzetben és megfogta volna.Talán egyszer tavaly vagy tavaly előtt belerúgták a labdát.
Olyan viszont sok van, mikor rajta megy el a meccs.Ezekkel a hibákkal teljesen elbizonytalanítja az amúgy is gyenge védelmet.Egy Barca szintű csapatnak Barca szintű kapus is kellene.Csak vmiért nem akarnak kapusra költeni.Nincs cseréje sem(Pinto,Jorquera ugyanolyan gyenge mint ő), ezért nyugodtan vigyorog a kapuban, mert úgyis csak a kupában véd helyette más.
172cm. Azt se értettem,hogy kommentátor barátunk elkezdi mondani,hogy Marquez meg Puyol 10-15cm magasabbak nála,mikor Puyol 178cm...cruyff írta:Ha ezt a bajnokságot is bebukjuk, azt sosem fogom megbocsátani ennek a csapatnak. Marquez, Puyol katasztrófa hátul, és Valde is megkapja a meccsenkénti egy potyáját. Ha Piquet játszik, akkor 2 gól nincsen... Kun az 1.60 centijével fejjel verte a védelmünket. Szégyen..![]()
![]()
Ezt kiegészítve egy másik mondatot is megcáfolnék.Sanama írta:"Kiismerték a játéunkat"
...
Hogy lehet ilyet mondani? Hogy lehet ilyet mondani akkor,mikor olyan játékosok alkotják a csapatot,mint :
Messi,Eto'o,Toure,Xavi,Iniesta,Henry,Alves, ?
Őket aztán könnyű kiismerni,hogy mikor milyen cselt,illetve merre fog cselezni...
Az 1 dolog,hogy nyílt a taktikánk: Mindenki tudja,mit akarunk. NYERNI,és 90percig próbálni tartani a labdát és gól szerezni.
Ha te ezt kiismerésnek hívod nem bánom,de ez nem az.
Ez egy nyílt "titok".
Az megint más dolog,hogy a védelem egy 0. Meg,hogy meg van 1-2csapatnak a megfelelő taktikája ellenünk. Jelen esetben 10emberrel való védekezés,mert mikor a csapat ragyogott mást nem tudtak bevetni ellenünk.
De persze könnyű mondani,azt,hogy kiismertek mikor pici gödörben vagyunk. Ez nem kiismerés. Ez hullámvölgy.
Messit ma sem tudok "kiismerni" a golja előtt..
Lehet, hogy most csak a pesszimizmus beszél belőlem, de ez koránt sem biztosotomi írta:ne feledjük azért, h a real sem fogja tartani a szériáját...
A Mallorca elleni idegenbeli és a Lyon elleni meccsünket sem tartom könnyűnek.LM10 írta:Megnyerjük a bajnokságot, hiszem!
RCD Mallorca - FC Barcelona
FC Barcelona - Ath.Bilbao
FC Barcelona - O. Lyon
UD Almería - FC Barcelona
FC Barcelona - Málaga CF
Ezek könnyebb meccsek lesznek. Itt magunkra találhatunk.
Ha egy szóval is mondtam hogy divat vagy idézz. Én csak a pesszimizmusodra gondoltam nem másra.gekkodan írta:Hát ha divatdrukkernek nézel, akkor valamit nagyon benéztél. Azt hiszem erről még a kedvenc vitapartnereim is meg tudnak győzni. Gáborral is éppen beszélgetek, ha netán zavar, ne szólj bele, Ő érti, hogy miről beszélek és nem hinném, hogy bármi gondja lenne vele.gergo9 írta:
Ne légy te is olyan mint pár divatdrukker aki 10 hsz-el oltogat. Mire alapoztad volna hogy a sporting elleni meccsünk után hogy 3 meccs mulva 4pont az előny? Semmire. Mire alapoztad volna az első két meccsünk után hogy fogjuk 12 ponttal vezet a ligát? Semmire. Ez az a csapat aki ősszel elgázolt mindenkit aki szembe jött. Rendbe kell rakni a fejeket és meglesz a liga![]()
Azt mondtam, hogy 4 pont a mai fociban, amikor csak a bírón elmegy egy csapatnak 8-10 pontja egy szezonban, nem mennyiség. És nem az. FŐleg nem a Reallal szemben, akik bénák, vagy nem, még fogadnak egyszer minket és amióta új edzőjük van, hatékonyságuk kiváló. Egyszerűen a realitás azt mondja, hogy most ismét nyitott a bajnokság. Lélektanilag pedig nem mi vezetünk. Abban főleg nem.