Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt az egyet én sem értem, egyértelmű h Messi középen nem tudott mit csinálni. Szélről sokkal veszélyesebb lett volna.Slither írta:Egyenlőre még mindig nem formálok véleményt Pep munkásságára, de van 1 dolog ami nagyon zavar: mi a fenének kell állandóan középre küldeni a törpe Messit, amikor pályán van egy Samu és egy Titi?!![]()
Néha-néha lehet keverni a dolgokat, hogy az ellenfél védelmét megzavarjuk de hogy egész félidőket szenvedjen belül Leo...
Így van, Rijkaard is addig volt kiváló, amíg nem kerültünk gödörbe. Akkor látszott a töketlensége, amikor nem tudott újítani, képtelen volt lökést adni a csapatnak.Varga Tamás írta:Nos, a mai meccs 70%-ban az övé, 30-ban a védelemé.
Miért nem cserél?
Mit csinálnak a védelemmel?
Pep, az utolsó esélyed előtt vagy. Még bízom Benned, de ez egyre fogy.
Lehet, hogy fiatal még ehhez a munkakörhöz.
Most mondom, ha elbukjuk ezt a bajnokságot, akkor májusban itt vér fog folyni. És Pepnek is a lelkén szárad ez.
Nem decemberben kell elsőnek lenni, hanem májusban.
Ne haragudj, de Yaya és Xavi elég halovány volt ma, míg Gudy egy helyzetett elpuskázott, majd gólpasszt adott Henrynek, meg Etonak is, ha nem fejbe akarta volna vele kólintani J.Ramost... Míg Xavi ma nagyon szürke volt, ahhoz képest mint amit megszoktunk tőle, kéne neki is pihi, mert neki kevés jut, míg Yaya nem volt ma igazi vkp. igazából, ő se a megszokott harcosságát mutatta VÉDEKEZÉSBEN.lionelmessi19 írta:Megint csak az a probléma a legszembetűnőbb, amit már húde sok ideje hajtogatok. És úristen hányszor leírom naponta. Egyszerűen semmi mozgás elől. Nem lehet három klasszikus csatárral játszani... amikor a húzóemberek problémásak, akkor meg pláne nem.
Ezenkívül pedig az átjáróház középpájánk.. jó választás volt megint Guddy. Touré és Xavi meg játssza be az egész pályát.
Az,hogy hányat cserél, a szubjektív dolga!Ő van ott, és tudom, hogy sablon szöveg,de ő látja, hogyan teljesítenek a padon ülők...BarcasKrisz írta: Miért 1-ET cserél a meccsen?
Miért van az, hogy a védelmünk a tavaszi szezonkezdet óta csak kóvályog?
Miért 1-ET cserél a meccsen?Etooka írta:Ugyan már srácok, 4 meccse még a legkirályabb edző, a Barca Fergusonja és az ÉV Menedzsere volt...Most meg "B" csapat és [auto_cenzúra] edző?![]()
Ez nem az ő veresége, mert ő biztosan nem azt mondta Puyolnak, hogy a keresztezéseknél vigyázzon Agüero lábára, mert sérülékeny a gyerek!Biztos nem ő mondta Eto'onak, hogy 3 meccslabdát hibázzon el...Biztos nem ő mondta Márqueznek, hogy adjon gólpasszt Agüeronak és biztos nem ő mondta a védelemnek, hogy ne lépjenek ki Forlánra...
Guardiola egy remek edző, de most gödörben vagyunk. Ez egy fokmérő, hogy hol is tart mind a csapat, mind ő!
Ennek ellenére tartom, egy hazai meccs egy gyengébb csapat ellen és visszajön a normális kerékvágás. Mert ennek a csapatnak csak el kéne kapnia a fonalat és meglennének megint a gálák és a többi...
Pep bzegg,mutasd meg,miért Te vagy ott
Én is így vagyok ezzel a dologgal kapcsolatban.Varga Tamás írta:Nos, a mai meccs 70%-ban az övé, 30-ban a védelemé.
Miért nem cserél?
Most mondom, ha elbukjuk ezt a bajnokságot, akkor májusban itt vér fog folyni. És Pepnek is a lelkén szárad ez.
Igazából a sorokat is kár pazarolnom... de elmesélnéd kit tartanál meg jövőre?Stelios írta:Ha nem lesz meg a BL vagy a bajnokság akkor küldjék vissza a B csapathoz.
De ezt megmondta Pepp is nem??? Akkor min csodálkozunk?? Nem értem az a baj lehet naívak a srácok??Varga Tamás írta:Nos, a mai meccs 70%-ban az övé, 30-ban a védelemé.
Miért nem cserél?
Stelios írta:Ha nem lesz meg a BL vagy a bajnokság akkor küldjék vissza a B csapathoz.