Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lionelmessi19-nek igaza van. elég sztem annyit mondanom, hogy, ha azt mondaná az öltözőben egy edző a játékosainak, hogy úristen, ti semmit sem tudtok... , akkor nem igazán tudnának sokat csinállni, ugyanis az edzőnek igenis íratlan szabály, hogy meggyőzze a játékosait, hogy TUDNAK győzni.LG írta:Ez igy van. Néhány edző van azért, aki mer mást is mondani, pl. Mourinho, dehát őt utállják is sokan érte. Meg nem tudhatjuk, h az öltözőben mit mond ilyenkor Pep a játékosoknak.lionelmessi19 írta:Tamás, nagyon el vagy te varázsolva ilyen téren... ezt légyszives ne vedd rosszindulatúnak. Egész egyszerűen egy edző semmi mást nem mondhat ilyen és hasonló helyzetben. Ez a dolga, és ha bármi más jellegűt mond ehelyett, az hiba. Üres dumának tűnik, nyilván félig-meddig az is, hogy tekinteni előre, bízni a csapatban, türelmet a szurkolóktól, meg mittom... de egyszerűen kötelező oda kiállni ilyenkor, és semmi mást NEM lehet mondani.
Ezért nem is értettem hogy miért voltatok kiakadva anno Frank nyilatkozatain.
Ez igy van. Néhány edző van azért, aki mer mást is mondani, pl. Mourinho, dehát őt utállják is sokan érte. Meg nem tudhatjuk, h az öltözőben mit mond ilyenkor Pep a játékosoknak.lionelmessi19 írta:Tamás, nagyon el vagy te varázsolva ilyen téren... ezt légyszives ne vedd rosszindulatúnak. Egész egyszerűen egy edző semmi mást nem mondhat ilyen és hasonló helyzetben. Ez a dolga, és ha bármi más jellegűt mond ehelyett, az hiba. Üres dumának tűnik, nyilván félig-meddig az is, hogy tekinteni előre, bízni a csapatban, türelmet a szurkolóktól, meg mittom... de egyszerűen kötelező oda kiállni ilyenkor, és semmi mást NEM lehet mondani.
Bocsi, ne haragudj, de tényleg.barca99 írta:Varga Tamás írta:Ettől még maximálisan, 100%-ig, teljes mértékben bízom Pep munkájában, teljesen elégedett vagyok vele.Remélem nem ez jelenti a 100% bizalmat, mert egy héttel a meccs előtt megmondani, hogy ki fogunk kapni... az minden, csak pont nem a 100% bizalom.Varga Tamás múlthéten, az 'Élő közvetítések' topicba írta:Jövő vasárnap Atlético ellen idegenben. Nagyszerű lesz. 4 pontra leadjuk 3 forduló alatt. És csak magunknak köszönhetjük.
Nos.lionelmessi19 írta:Jó, másképp próbálom... szerinted mit kéne mondania a sablon helyett ?
Varga Tamás írta:Ettől még maximálisan, 100%-ig, teljes mértékben bízom Pep munkájában, teljesen elégedett vagyok vele.
Remélem nem ez jelenti a 100% bizalmat, mert egy héttel a meccs előtt megmondani, hogy ki fogunk kapni... az minden, csak pont nem a 100% bizalom.Varga Tamás múlthéten, az 'Élő közvetítések' topicba írta:Jövő vasárnap Atlético ellen idegenben. Nagyszerű lesz. 4 pontra leadjuk 3 forduló alatt. És csak magunknak köszönhetjük.
Nem vettem rosszindulatúnak, nem is hasonlítottam Frankhez. Csupán ez a sablonszöveg nem feltétlenül a helyes eljárás.lionelmessi19 írta:Tamás, nagyon el vagy te varázsolva ilyen téren... ezt légyszives ne vedd rosszindulatúnak. Egész egyszerűen egy edző semmi mást nem mondhat ilyen és hasonló helyzetben. Ez a dolga, és ha bármi más jellegűt mond ehelyett, az hiba. Üres dumának tűnik, nyilván félig-meddig az is, hogy tekinteni előre, bízni a csapatban, türelmet a szurkolóktól, meg mittom... de egyszerűen kötelező oda kiállni ilyenkor, és semmi mást NEM lehet mondani.
Piqué csodálatos teljesítményétől függetlenül a BL-ben Sylvinho-t játszatnám szélen,középen pedig Marquez-Puyolt.senzu írta:szerintem semmi nem baj nem volt azzal, hogy 1x cserélt,Sanama írta:Hát ez lol,ahogy átölelte a partjezlőt,vagy a 4.bírót![]()
Hatalmas arc,csak nem értem,hogy miért nem cserél többet meccsenként.. :S
Ma is 1x húzta elő ezt a 'fegyvert"...
kit kellett volna behoznia Keitán kívül? az apró Bojant, akit ugyanúgy elnyomtak volna mint Messit? Guddyt? inkább hagyjuk...
max Hlebet lehetett volna beállítani, de kinek a helyére? ő nem az a tipikus gólvágó fajta, szóval a csatársor kizárva, középpályára meg nem fért be, a frissen becserélt Keitát alapból kihúzhatjuk, marad Xavi és Touré, akik viszont alapemberek...
Én is, azért ne felejtsük el, ő nyerte a szabadrúgáslövő VB-t.Varatrix írta:Több lehetőséget adnék Marqueznek!
Erről lemaradtamSanama írta:Hát ez lol,ahogy átölelte a partjezlőt,vagy a 4.bírót![]()
.
szerintem semmi nem baj nem volt azzal, hogy 1x cserélt,Sanama írta:Hát ez lol,ahogy átölelte a partjezlőt,vagy a 4.bírót![]()
Hatalmas arc,csak nem értem,hogy miért nem cserél többet meccsenként.. :S
Ma is 1x húzta elő ezt a 'fegyvert"...