Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Stelios
Jugador del Barça

2009.03.01. 20:56:58

Ha nem lesz meg a BL vagy a bajnokság akkor küldjék vissza a B csapathoz.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.03.01. 20:52:46

Pep,Pep! :roll: :roll:

Sajnálom,de én nem tudom más számlájára írni a meccset.
Henry fantasztikus volt,a csapathoz képest. Messi ujra mutatott valamit.
Eto'o volt elől gyengébb.
De KÉREM! Ha annyira jön Pep ezzel a támadó focival és győzelemmel,akkor miért csak 1et cserél,azt is védőt?! ?! ?!.
Hleb biztos vagyok benne,hogy jót tett volna,vagy Bojan...
Nem értem. Hogy akar ritmust váltani meccs alatt,ha nem cserél támadó szellemá játékost?.

Még Valdes is jobb volt az elmult 2hetes önnmagához képest.
...
Pep egyre jobban csak mondogat. Ha ilyen játkosok vannak a padon,miért nem frissítunk? :roll:
Henry forever
Barça B

2009.03.01. 13:36:40

Szerintem Pep-nél senki nem tudja jobban, hogy ilyenkor mit kell mondani egy csapatnak az öltözőben. Guardiola igenis fel tudja tüzelni a játékosokat, meggyőződésem hogy a mai meccsen 100%-ot fog nyújtani a csapat és megint lelépjük az Athléticó-t. És Henry ismét eredményes lesz!!!
House
Entrenador del Barça

2009.03.01. 12:53:00

LG írta:
lionelmessi19 írta:Tamás, nagyon el vagy te varázsolva ilyen téren... ezt légyszives ne vedd rosszindulatúnak. Egész egyszerűen egy edző semmi mást nem mondhat ilyen és hasonló helyzetben. Ez a dolga, és ha bármi más jellegűt mond ehelyett, az hiba. Üres dumának tűnik, nyilván félig-meddig az is, hogy tekinteni előre, bízni a csapatban, türelmet a szurkolóktól, meg mittom... de egyszerűen kötelező oda kiállni ilyenkor, és semmi mást NEM lehet mondani.

Ezért nem is értettem hogy miért voltatok kiakadva anno Frank nyilatkozatain. :roll:
Ez igy van. Néhány edző van azért, aki mer mást is mondani, pl. Mourinho, dehát őt utállják is sokan érte. Meg nem tudhatjuk, h az öltözőben mit mond ilyenkor Pep a játékosoknak.
lionelmessi19-nek igaza van. elég sztem annyit mondanom, hogy, ha azt mondaná az öltözőben egy edző a játékosainak, hogy úristen, ti semmit sem tudtok... , akkor nem igazán tudnának sokat csinállni, ugyanis az edzőnek igenis íratlan szabály, hogy meggyőzze a játékosait, hogy TUDNAK győzni.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.03.01. 12:18:19

lionelmessi19 írta:Tamás, nagyon el vagy te varázsolva ilyen téren... ezt légyszives ne vedd rosszindulatúnak. Egész egyszerűen egy edző semmi mást nem mondhat ilyen és hasonló helyzetben. Ez a dolga, és ha bármi más jellegűt mond ehelyett, az hiba. Üres dumának tűnik, nyilván félig-meddig az is, hogy tekinteni előre, bízni a csapatban, türelmet a szurkolóktól, meg mittom... de egyszerűen kötelező oda kiállni ilyenkor, és semmi mást NEM lehet mondani.

Ezért nem is értettem hogy miért voltatok kiakadva anno Frank nyilatkozatain. :roll:
Ez igy van. Néhány edző van azért, aki mer mást is mondani, pl. Mourinho, dehát őt utállják is sokan érte. Meg nem tudhatjuk, h az öltözőben mit mond ilyenkor Pep a játékosoknak.
Andris
Adminisztrátor

2009.03.01. 11:51:08

Nem, az nem volt feltételes mód. Ha azt mondod, hogy kikapunk, az azt jelenti hogy nem bízol a munkájukban, és Pep munkájában. Más dolog hogy azt akkor csak hirtelen indulatból is írhattad. Ezért mondom, elfogadható ha már másképp van, de az amit írtál, hogy semmi közük egymáshoz, egyszerűen nem igaz. Szorosabb közük nem is lehetne.

Szerkesztettem a lenti rész.. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.01. 11:49:19

Andris!
Egy dolog, hogy mit írtam egy hete, az Espanyol utáni vereség után, és másik dolog, hogy bízom-e Pep munkájában.

Ha nem haragszol, továbbra sem vagyok ebben a kérdésben meggyőzve. Továbbra sem látom át, mi köze van egymáshoz annak, hogy egy hete mit gondoltam - feltételes módban - és a bizalom meglétében Pep iránt.
Béke. :wink:

Igen, van igazság abban, amit mondasz. De nem egy gyengébb meccsről van sz, hanem huzamosan gyengébb teljesítményről. Nem tudható teljes bizonyossággal melyik módszer a helyes. Ezért ebben a témában nem is kívánok Veled vitázni. Úgy gondolom, hogy mind a két út járható lenne. Nem érintené tragikusan az érintetteket. Szerintem. Sőt! lehet, hogy a "csakazértismegmutatom" jelleg domborodna ki.
Mindenesetre ma este győzni KELL! Efelől nincs kétségem. Bárhogyan, bármi módon, de hozni illene a 3 pontot!

FORCA BARCA!

Ment egy pü. :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2009.03.01. 11:55:22-kor.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.03.01. 11:41:49

Ami azt illeti Tamás, egyáltalán nem sántít. Ha bízol valakinek a munkájában, ráadásul maximálisan, akkor nem mondod egy hétre előre, hogy ki fogunk kapni, hiszen az ő munkája ezt nagyban befolyásolja. Ugyanakkor lehet azt írni, hogy ezt csak a közvetlen a sikertelen meccs utáni pesszimizmus mondatta, illetve íratta veled, de azt nem, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz. Több nem is lehetne.

Mindjárt válaszolok az én részemre is, de még nem olvastam végig.

Szerk:

Nos, tehát mit is mondjon Pep... szerintem ha egy sajtótájékoztatón odaböki, hogy gyengébben muzsikál a csapat, vagy a védelem, vagy VV, akkor egészen evidens és mindenki által látott dolgokat mond el. Nemtudom, hogy melyik a jobb, elmondani egyszer ami egészen nyilvánvaló, vagy egy bizakodó de sablon dumát. Szerintem egy árnyalatattal sem ér többet számunkra, akiknek a sajtótájékoztatók szólnak, hogyha olyan dologról szól, amit egyébként is tökéletesen tudunk.

Másrészt a legsúlyosabb edzői hibák egyike, negatív témában bárkit is nevesíteni a sajtó előtt. Gondolod hogy egyrészt az adott játékos nem tudja? másrészt hogy az öltözőben ezeket nem beszélik meg ? Ellenben te is láttad, mi mennyiségű pletyka indult útjára csak kapus posztot illetően, két azaz 2 darab hibácska után. Ha még Pep is megemlítené ezt, az végképp felhatalmazná erre a sajtót. És ha valami, akkor az már csapat és önbizalom romboló. Hogy Február közepén már arról ordibál a sajtó, hogy kik mennek illetve a helyükre kik jönnek.

Szerintem egész egyszerűen nem lehet mást nyilatkozni. Ez is dögunalmas, teljesen sablon, kit érdekel, de ugyanez áll arra is, amit te írtál, ugyanakkor az más szemszögből is támadható.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.03.01. 11:49:30-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.01. 11:37:06

barca99 írta:
Varga Tamás írta:Ettől még maximálisan, 100%-ig, teljes mértékben bízom Pep munkájában, teljesen elégedett vagyok vele.
Varga Tamás múlthéten, az 'Élő közvetítések' topicba írta:Jövő vasárnap Atlético ellen idegenben. Nagyszerű lesz. 4 pontra leadjuk 3 forduló alatt. És csak magunknak köszönhetjük.
Remélem nem ez jelenti a 100% bizalmat, mert egy héttel a meccs előtt megmondani, hogy ki fogunk kapni... az minden, csak pont nem a 100% bizalom.
Bocsi, ne haragudj, de tényleg.
A kettőnek milyen köze van egymáshoz?
Én nagyon nem értem. Szerintem a kettő összevetése sántít, de nagyon... :o
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.01. 11:35:42

lionelmessi19 írta:Jó, másképp próbálom... szerinted mit kéne mondania a sablon helyett ?
Nos.
Szerintem, abban sem lenne semmi hiba, ha valamelyest elismerné, hogy picit gyengébben teljesítenek a fiúk, mint a korábbi meccseken.
Meg VV esetében is, finoman utalhatott volna rá, hogy nem élete formáját mutatta az elmúlt 2-3 meccsen, de nagyon bízik benne, és még sok örömet fog nekünk okozni.
A védekező részleg enyhe visszaesését is jelezhetné.

Én nem tartanám sem veszélyesnek, sem disszonánsnak a csapat egészére nézve sem. A minden szép, minden jó dumával valahogy 2007-08-ban tele lett a padlás.
De, lehet másképp gondolni, amit el is fogadok. A Te érveidnek is van alapja, és elfogadható pontjai.
Szerintem. :wink:
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2009.03.01. 11:34:12

Varga Tamás írta:Ettől még maximálisan, 100%-ig, teljes mértékben bízom Pep munkájában, teljesen elégedett vagyok vele.
Varga Tamás múlthéten, az 'Élő közvetítések' topicba írta:Jövő vasárnap Atlético ellen idegenben. Nagyszerű lesz. 4 pontra leadjuk 3 forduló alatt. És csak magunknak köszönhetjük.
Remélem nem ez jelenti a 100% bizalmat, mert egy héttel a meccs előtt megmondani, hogy ki fogunk kapni... az minden, csak pont nem a 100% bizalom.

Ha ma este kikapnánk, akkor is 4 pont előnyünk lenne, még akkor is felesleges pánikolni. Viszont Pablo kezdő, ha jól emlékszem róla jött BL-ben mind a két gól, így nem kell túlzottan aggódni. :)
Andris
Adminisztrátor

2009.03.01. 11:25:47

Jó, másképp próbálom... szerinted mit kéne mondania a sablon helyett ?
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.01. 11:10:51

Nem vettem rosszindulatúnak, nem is hasonlítottam Frankhez. Csupán ez a sablonszöveg nem feltétlenül a helyes eljárás.
Ettől még maximálisan, 100%-ig, teljes mértékben bízom Pep munkájában, teljesen elégedett vagyok vele. És bizton remélem, hogy a 38. forduló után bajnoki címnek örülhetünk.

Amúgy nem vagyok elvarázsolva, picit korrektebb hangnemben is leírhatnád a véleményedet egy-egy gondolatomról. :wink:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.03.01. 11:06:51

Tamás, nagyon el vagy te varázsolva ilyen téren... ezt légyszives ne vedd rosszindulatúnak. Egész egyszerűen egy edző semmi mást nem mondhat ilyen és hasonló helyzetben. Ez a dolga, és ha bármi más jellegűt mond ehelyett, az hiba. Üres dumának tűnik, nyilván félig-meddig az is, hogy tekinteni előre, bízni a csapatban, türelmet a szurkolóktól, meg mittom... de egyszerűen kötelező oda kiállni ilyenkor, és semmi mást NEM lehet mondani.

- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.01. 10:49:35

Pep utóbbi hetekben leadott nyilatkozataiban Frankie megnyilatkozásait vélem megelevenedni. Ugyanazok a sémák, ugyanazok a mondatok, csak különböző szavakkal.
Reméljük, ezeket a szavakat-mondatokat a pályán is viszont látjuk - eredményesség, győzelmek képében. Mert a szavak elszállnak, az eredmények viszont megmaradnak, és beszámítanak a végelszámolásba.
Gyerünk Pep, én bízom Benned, mint ahogyan a szurkolók döntő hányada is.

CATALUNYA, TRIOMFANT!
Kép
baas11
Entrenador del Barça

2009.02.25. 18:03:01

Az mindenképp elmondható h a Mester eddig kitűnőre vizsgázott mint pedagógus ,és valóban ez kellett ennek csapatnak ez volt a legnagyobb problémánk tavaly, amit remekül és hihetetlen gyorsan tudott orvosolni...ezt bizonyítja többek közt a csapat eddigi eredményei is ...
Most azonban elérkeztünk egy olyan időszakba vagy időszak elé , amikor már nagy szükség lesz a dörzsölt ,taktikus Guardiolára ,eddig agyon gyepáltunk mindenekit a 4-3-3 és a támadni,támadni taktikával , de egyre kevesebb meccs van hátra (PD,BL) épp ezért sokkal nagyobb téttel is bír mint mondjuk egy novemberi bajnoki meccs(amikor még teher sincs nagy és frissebbek is voltunk).... ez most már pont fordítva van kevésbé frissen,nagyobb teherrel kell játszani ,és úgy érzem h a csapat mindent megtesz kevés gyenge ponttal de ha elkapják a tökünket pl.Valdes,letámadás,Alves mögötti üres terület,Messi -semlegesítés,bénázó védelem....lebénul az egész csapat nem tudunk alkalmazkodni,u.azt erőltetjük otthon is de pláne idegenben (az Mu pl. tavaly pofa nélkül beállt 9emberrel védekezni a Nou Campba, és sajnos nekik lett igazuk...),tegnap is ezt tette a Lyon(szerencse h elfáradtak,és enyhült a szorítás) pedig innentől kezdve már sztem nem kell a parádé meg a gála ezt bőven bizonyítottuk már, sokkal inkább masszívnak és sebezhetetlennek kell lennünk és látszanunk és persze eredményesnek...csak a 3 pont , és a Bl továbbjutás számít remélem h ha nehezen vagy szorosan is de magabiztosan szerezzük meg a bajnoki címet és ott leszünk Roma-ban a finálén... és bízók Pepben h megmutatja h nem véletlen lett Ő a Barca mestere!
Messinek idén nagyon jól megy az Atm ellen úgyérzem most is így lesz, ezzel vissza is tér önmagához, a hajrára ,mert ugye ha vkire, hát rá nagy szükségünk lesz !
Hát nagyjából ez a véleményem!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.25. 16:50:05

A szögleteink sokkal veszélyesebbek, mióta ő az edző, ebben hatalmasat fejlődött a csapat. 8)
Sanama
Llegenda del Barça

2009.02.25. 14:03:38

senzu írta:
Sanama írta:Hát ez lol,ahogy átölelte a partjezlőt,vagy a 4.bírót :D :D
Hatalmas arc,csak nem értem,hogy miért nem cserél többet meccsenként.. :S
Ma is 1x húzta elő ezt a 'fegyvert"...
szerintem semmi nem baj nem volt azzal, hogy 1x cserélt,
kit kellett volna behoznia Keitán kívül? az apró Bojant, akit ugyanúgy elnyomtak volna mint Messit? Guddyt? inkább hagyjuk...
max Hlebet lehetett volna beállítani, de kinek a helyére? ő nem az a tipikus gólvágó fajta, szóval a csatársor kizárva, középpályára meg nem fért be, a frissen becserélt Keitát alapból kihúzhatjuk, marad Xavi és Touré, akik viszont alapemberek...
Piqué csodálatos teljesítményétől függetlenül a BL-ben Sylvinho-t játszatnám szélen,középen pedig Marquez-Puyolt.
A másik,hogy Hleb-et hoztam volna mindenképp illetve Bojant.
Hlebet középre Busquets helyett. Messi helyére meg Bojant(persze csak ucsó 10percre). Henry mehetett vna középre , Eto'o jó volt szélen.
menczel
Entrenador del Barça

2009.02.25. 13:42:39

érdekes lenne megtudni hogy mennyire van benne a mostani gödörben az hogy Pep midnen meccsen a gála 11gyel akar játszani. Ősszel mekkora rotálások voltak már tegnap meg még csarélni is csak 1et cserélt. személy szerint én régóta modnom hogy bajnokságban myg 5 ponttal többel emgyünk egyáltalán nem játszatnám Messit legfeljebb rangadókon. SZóval talán vissza kellene térni a nagyobb rotáláshoz.

És követelem hogy Iniestát szteroidpörkölt-urántésztával etessék hogy idén már végig rendelkezésre álljon!!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.25. 13:35:58

Varatrix írta:Több lehetőséget adnék Marqueznek!
Én is, azért ne felejtsük el, ő nyerte a szabadrúgáslövő VB-t. 8)
A másik akit kipróbálnék, az Henry.
Régen volt, de isteni szabadokat szokott lőni Londonban.
Nálunk meg 2 év alatt kb. 2 szabadot lőtt el...
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Mikaos
Director del Fútbol

2009.02.25. 12:52:15

Sanama írta:Hát ez lol,ahogy átölelte a partjezlőt,vagy a 4.bírót :D :D.
Erről lemaradtam :(....van valamilyen fotó, vagy videó erről? :D Szívesen megnézném.
senzu
Entrenador del Barça

2009.02.25. 11:43:04

Sanama írta:Hát ez lol,ahogy átölelte a partjezlőt,vagy a 4.bírót :D :D
szerintem semmi nem baj nem volt azzal, hogy 1x cserélt,
kit kellett volna behoznia Keitán kívül? az apró Bojant, akit ugyanúgy elnyomtak volna mint Messit? Guddyt? inkább hagyjuk...
max Hlebet lehetett volna beállítani, de kinek a helyére? ő nem az a tipikus gólvágó fajta, szóval a csatársor kizárva, középpályára meg nem fért be, a frissen becserélt Keitát alapból kihúzhatjuk, marad Xavi és Touré, akik viszont alapemberek...
harcilepke
Jugador del Barça

2009.02.25. 08:08:12

csak egyedül azt nem értem, miért nem ad Sylvinek több lehetőséget(sztem megérdemelné). Feltétel nélkül megbízik Sergi B..ben és Pikében, de a keret egyik legtapasztaltabb tagját nem játszatja, még akkor sem ha nincs más embere a posztra. Ha nem bizik meg benne akkor miért nem igazoltunk oda valakit. Teljesen egyoldalasok lettünk, ami azért kiszámítható.
Csak a Barca
Sanama
Llegenda del Barça

2009.02.24. 22:32:31

Hát ez lol,ahogy átölelte a partjezlőt,vagy a 4.bírót :D :D
Sanama
Llegenda del Barça

2009.02.22. 15:28:15

Igazából nem nagyon értem,hogy sokan miért szidják Pep-et.
Mert meglett 23 vagy 24 forduló után a 2. vereségünk?
Hát igazából nem is tudok más csapatot,aki csak 2 szenvedett vereséget egész Európában,talán a MU.

De az,hogy ilyen szenzációs félév után,és rekorddöntések után,egy elveszített meccs és gyengébb teljesítmény miatt már szidni keljen ,az felháborító.
Év elején még csak-csak,de szerintem bebizonyította ő nem egy meccs folyamán,hogy érett a szerepére és jó választás volt,mikor a padra került.

De azt el kell fogadni,hogy nem lehet minden meccset 5-0ra nyerni,illetve megnyerni.
Én "örülök" a vereségnek,józanító hatással lesz,mind a szurkolókra,mind a játékosokra.ÉS egy ilyen vereség után nem eladni kell VV-t, meg a többieket,hanem türelmesnek lenni a játékosokkal szemben.
Ők is csak emberek és nem "dolgozhatnak" 110%on mindig.
Most ez van. Visszaesett a teljesítmény,a terhelés miatt,én ebben biztos vagyok. És nem arról van itt szó,hogy elfáradtunk volna,csak sok meccs után kell egy kis lazítás.
És én azt mondom,hogy inkább egy Espanyol ellen kapjunk ki,ILYEN meccsen,mint egy teljesen sportszerű meccsen a Lyon ellen,vagy akárki ellen a BL-be.

PEP tökéletesen érti a dolgát,
Forca Barca!
Válasz küldése