A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026

okéésMcLovin írta:Ilyet ne írj, mert leölnek a fórumozók!Kardi írta:szépvolt fiúk készülhetünk a döntőre![]()
Amúgy, sztem is eldőlt, de még le kell játszani a kövi meccset!

Gondolom egy kicsit hullám völgybe van. Lesz ő még jobb is, azért te sem várhatod el, hogy minden meccsen legalább 2 gólt lőjön!MQuC írta:Szerencsére sikerült elhozni a meccset. Örülök hogy 2 gól lett végül, nem csak 1. Kicsivel megnyugtatóbb. Legalábbis nekem az. És hogy Eto'o miért gyengült le, azt én sem értem :

Ilyet ne írj, mert leölnek a fórumozók!Kardi írta:szépvolt fiúk készülhetünk a döntőre![]()

Én a jó formát ebben az esetben a helyzetek kidolgozása és a játék ritmusa alatt értem!mindorokke_barca írta:Nem érzem azt, hogy rossz formában lennénk. Ebben a szezonban aki játszani akart ellenünk azokat kb jól megszórtuk. A másik eset meg az volt amikor hamar sikerült gól szereznünk így kinyíltak. A gálameccsek inkább ezen múlnak,nem feltétlenül a formán. Szerintem egyik meccsre sem úgy mentek fel a pályára, hogy gálázni akarnak. a győzelem a cél mindig. Tegnap ha betalál Bojan a 9ik percben sztem 4-5nél kevesebbel nem ússza meg a Mallorca.de azért reménykedem a minél előbbi,jó formához való visszatéréshez
Nem érzem azt, hogy rossz formában lennénk. Ebben a szezonban aki játszani akart ellenünk azokat kb jól megszórtuk. A másik eset meg az volt amikor hamar sikerült gól szereznünk így kinyíltak. A gálameccsek inkább ezen múlnak,nem feltétlenül a formán. Szerintem egyik meccsre sem úgy mentek fel a pályára, hogy gálázni akarnak. a győzelem a cél mindig. Tegnap ha betalál Bojan a 9ik percben sztem 4-5nél kevesebbel nem ússza meg a Mallorca.de azért reménykedem a minél előbbi,jó formához való visszatéréshez
Persze,persze,jogos,amit mondasz,de egy,az utóbbi félévben "elkényeztett" Barca szurkoló étvágyát nem lehet csak úgy csillapítani egyik percről a másikraozsimiki írta:én nem.
olyan szinten nem lehet egy egész idényt lehozni, ilyenkor jön az a fontos kérdés,h ha nem megy annyira, akkor mire elég a csapat, nos arra,h így is behúzzuk a meccseket, ami létkérdés a szezont egészét figyelembe véve. minden nagy csapatnak a legfontosabb,h amikor nem annyira megy,akkor is hozza a pontokat, győzelmeket, mert amikor megy,akkor könnyűhozzáteszem,h szeretném ha mindig csak ennyire ne menne.
szóval minden szezonban lesznek ilyen periódusok,amikor a csapat nem a 100%ot nyújtja,hanem 70et kb, olyan nincs,h végig 100%. és pont azért nem vagyok csalódott mert 70%osan (kb) hozzuk azt,amit 100%osan.
nem mellesleg inkább legyünk a rangadók tájékán,és a fontos Bl meccsek körül 100%ozhoz nagyon közeli formában,mint most.
A hsz-od első részével abszolút egyetértek. Az őszi élményfoci után egyre laposabb a csapat játéka. Hiányzik az ötlet, a gyorsaság, több vállalkozókedv, koncentráció. Egyszóval minden téren hiányérzetem van. Emlékszem ősszel sorozatban voltak olyan meccseink, amikor még a labdatartásunkat is nagy örömmel és élvezettel néztem. Ma ez sem volt meg. 3-4 passz után valaki rontott, percekig nem jutottunk labdához, ütemtelen szereléseink voltak a középpályán.Etooka írta:Akármennyire is jó ez az eredmény, és akármennyire is magabiztos, én csalódott vagyok...
A csapat - szerintem - hetek óta nem játszik már úgy,ahogy kéne, "csupán" rutinból hozza le a meccseket illetve azzal, hogy hátul rendkívül magabiztos. Ezzel nem azt mondom, hogy nem alakítunk ki szép támadásokat és nem teremtünk ziccereket, de a saját ritmusunkat nem tudjuk felvenni és ezáltal számtalan gólszerzési lehetőségtől fosztjuk meg magunkat!
A találkozó sok szót nem érdemel, aki 90 percen át hozta,amit kell az Ini illetve Pique volt, illetve kisebb-nagyobb hibákkal kiemelhető még Touré, Rafa és Dani Alves. Hleb kellemes meglepetés számomra, már kezd belejönni, egyre jobb passzokat ad és már néha meg is meri húzni azt a bizonyos váratlant,de a megfelelő kategóriába még nem sorolnám!
Összességében ennyi ma elég volt, de nagyon remélem, hogy tovább fejlődünk és visszatérünk az őszi formához!