Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A földöntartásról annyit h akiről 6 évesen ilyen videók készülnek és aki 6 évesen több 10ezer forintos cipőbe játszik az anynira nagyképű lesz és anynira elszáll magától h a végén nm lesz belőle semmi...Hiszen őt már 6 évesen sztárként kezelik.Persze és én is ezt akartam mondani.Ha a földön tartják és majd megtanítják a futballra akkor sokkal nagyobb eséllyel indul ebben a sportban mint aki "csak" szorgalmas...(bocs,h ide írtam de már nagyon off)
B.
Az lehet,h a világon sok tízezer ilyen gyerek van,de nekem volt szerencsém elég sok Bozsik programos rendezvényen részt venni(így láttam elég sok kis srácot focizni)de nem az ilyen cselek voltak a jellemzőek...lionelmessi19 írta:Ha valaki jó labdaérzékkel születik, ilyenkor már csinál simán ilyesmit, csak gyakorolnia kell.Aprieto írta:6 éves
Hat.
Szerintem sok-sok tízezer ilyen gyerek van ezen a világon.
nyilván nagyon tehetséges a labdával, de én csak azt próbáltam elmondani, hogy ez önmagában nem jelent semmit.Aprieto írta:6 éves
Hat.
Ha valaki jó labdaérzékkel születik, ilyenkor már csinál simán ilyesmit, csak gyakorolnia kell.Aprieto írta:6 éves
Hat.
oké hogy jól cselez, de semmi más!!! az egész videó alatt nem volt egy épkézláb passza a kapura lövései meg egészen gyatrák!!!Jayden írta:Ma estére hajrá Espanyol!!!!
Nem tudom láttátok-e vagy nem de ezt a fiut érdemes megnézni!!
http://www.youtube.com/watch?v=10FKWOn4 ... asp?c=A090
Nagyon tud!!!
Álitólag a chelase és a real is figyeli!
Felspanolt Espanyol megverhet, egy kedvetlen realt...Ilúvatar írta:Ámen
Jó dolog optimistának lenni
nem tud még semmit a fociról. a foci 10 ember együttes mozgása, együttes gondolkodása, és akarata a pályán. cselezhetsz nagyon jól, tudhatsz fantasztikus labdatrükökket, de ha nem érted a futballt, akkor soha nem lesz belőled jó játékos.socio66 írta:Már volt,de egyébként tényleg elképesztő. Ha már ilyen korban szinte mindent tud a fociról,hol lehet neki a határ...?Jayden írta:Ma estére hajrá Espanyol!!!!
Nagyon tud!!!
Már volt,de egyébként tényleg elképesztő. Ha már ilyen korban szinte mindent tud a fociról,hol lehet neki a határ...?Jayden írta:Ma estére hajrá Espanyol!!!!
Nagyon tud!!!
Csak egy ujjabb rövid életűnek(mármint a forumon) kinéző madridista.lionel_messi írta:tubatibi írta:Xavi, az alibi passzok királya?![]()
Majd meglátjuk mit hozz a jövő, ja és várjuk meg a bajnokságot végét.
Ha a hülyeség fájni tudna már ordítanál!
Különben is mi a fenét keresel itt??
Mielőtt még azt hinnéd, hogy nagyon okosat mondtál, nézz vissza a BL győzelmünk évére, amikor egy bombaformában levő Chelseat és egy erős AC Milant búcsúztattunk...tubatibi írta: mi nem lyonokat, celticeket kapunk a nyolcaddöntőbe.arról meg ne is beszéljünk, hogy amikor erősebb csapatot kaptatok, pl. liverpool egyből ki is zúgtatok, na, hogy is van ez?
Boixos írta:nagyon szívesen segítek: oda-vissza szekszuáltuk őket 2-1re.Lampiao írta:...A Roma ellen már nem emlékszem mennyire kaptak ki... (A többihez megvan a BL könyv...) Na mindegy...
![]()
![]()
![]()
![]()
nagyon szívesen segítek: oda-vissza szekszuáltuk őket 2-1re.Lampiao írta:...A Roma ellen már nem emlékszem mennyire kaptak ki... (A többihez megvan a BL könyv...) Na mindegy...