Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Miért, Adriano a fél szezonban sérult volt, de ígyis jopár golt rugott, és 1re csak jobb lex. Ha most még nem is a legjobb az lexHAnonymus írta:De LG, te Interes is vagy, úgy nem lehet elfogulatlanul ítélkezni...
antiimperialista írta:Eto'o nagyon jó, elismerem, de Henry-ra simán elcserélném. Adrianora csak azért nem, mert brazil már így is túl sok van a csapatban.
Igen, de én az Eto'o-val ill Ronaldoval való összehasonlításban írtam ezt, amit továbbra is tartok, nem a Gyepeshez hasonlítottam!Boixos írta:cruyff, távol áll tőlem, h "megtaláljalak", de Te írtad, ne haragudj!![]()
:
annyira merev, h a valencia elleni bl-es meccsükön, úgy szívatta meg a hátvédeket, h úgy kellett szétválogatni őket. és ez csak egy momentum volt tőle....Adriano egy robosztus, merev csatár!
de frankón nem vitázni akarok, maradjunk annyiban, h nagyon király mind a kettő, nekünk meg az a mákunk, h az etoo itt figyel a csapatban!
annyira merev, h a valencia elleni bl-es meccsükön, úgy szívatta meg a hátvédeket, h úgy kellett szétválogatni őket. és ez csak egy momentum volt tőle....Adriano egy robosztus, merev csatár!
Az akkori Párma sokkal jobb csapat volt mint a mostani, Eto'o viszont egyedül vitte a hátán az egész csapatot! Egyébként Adriano krva jó tényleg, de én személy szerint Eto'o-t pengésebbnek tartom!Boixos írta:adriano a parmaban uazt művelte, mint etoo a mallorcaban. vitték is vissza az interbe, mint a szél. arról nem beszélve, h azt a nyomorék intert több, mint egy fél éven keresztül egyedül vitte, amikor nem voltak képesek egy meccset sem nyerni. etoo meg bajnokot csinált a Barcából (nem egyedül). de tényleg nem igazán lehet összehasonlítani a két zsugást.cruyff írta: .....és nem egy sztárcsapatban, hanem egy Mallorcában volt fantasztikus legalább 5 éven keresztül!
adriano a parmaban uazt művelte, mint etoo a mallorcaban. vitték is vissza az interbe, mint a szél. arról nem beszélve, h azt a nyomorék intert több, mint egy fél éven keresztül egyedül vitte, amikor nem voltak képesek egy meccset sem nyerni. etoo meg bajnokot csinált a Barcából (nem egyedül). de tényleg nem igazán lehet összehasonlítani a két zsugást.cruyff írta: .....és nem egy sztárcsapatban, hanem egy Mallorcában volt fantasztikus legalább 5 éven keresztül!
Én simán cserélném, sőt még pénzt is tennék mellé a csomagba!cruyff írta:Hát igen, ha már hasonlítani kéne valakihez Eto'o-t akkor az Henry, mert ő is nagyon hasonló stílusban nyomja. De itt sem egyértelmű a döntés, mivel Henry már 28 éves, Eto'o még csak 24!El Payaso írta:Henry jobb mindkettőnél kész! Téma lezárva:D:D
![]()
![]()
Szóval döntse el ki-ki a saját ízlése szerint, de én még Henryre sem cserélném el egyértelműen!
Hát igen, ha már hasonlítani kéne valakihez Eto'o-t akkor az Henry, mert ő is nagyon hasonló stílusban nyomja. De itt sem egyértelmű a döntés, mivel Henry már 28 éves, Eto'o még csak 24!El Payaso írta:Henry jobb mindkettőnél kész! Téma lezárva:D:D
ha öreganyámnak lenne áramszedője, ő lenne a villamos..Subinho írta: Adriano a Barcában sokkal több gólt lőtt volna, mert a Barca nem catanacciot játszik, hanem végig támad!
Miért? Mert kopasz és brazil? Ronaldo fiatalon gazella tipusú játékos volt, aki bokából cselezett lsd Eto'o. Ezzel szemben Adriano egy robosztus, merev csatár!Subinho írta:A fiatal Barcás Ronaldora Adriano hasonlít nagyon. Csak nem az Interben kéne rúgnia a bőrt. Eto'o nagyon nagy játékos, de Adriano még jobb lenne egy igazi támadó csapatban, ahol mindenki az egy szem középcsatárt szolgálja ki!!! Ezt Ronaldo remekül kihasználta anno. Eto'o is, de nem 100%. Adriano 1-2 év és a '90-es évek végének Ronaldoja lesz!!!