Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Most légyszi tegyétek a kezeteket a szívetekre: Eto'o idejött, és hozott nekünk egy bajnokságot! Most jöhet a duma, hogy azé ott volt Dinho, Xavi, Puyol, Deco... persze! A foci csapatjáték! És ennek ellenére azt mondom: ez a gyerek hozott nekünk egy bajnokságot és csak azért nem lett gólkirály és aranycipős, mert Rijkaard kivette alóla a csapatot az utolsó meccsen! A fiatal Ronaldo Barcás éve óta (95/96) nem láttam játékost ilyen dinamikával!Vito írta:-nem jobb!
-de jobb!
-nem jobb!...
Adriano mögött is van egy "jó" csapat mégsem rúgott annyi gólt.
Akkor sem gyengébb nála, max egy szinten vannak. És Adriano szimpatikusabb, pedig brazil. Eto'onak túl nagy a szája.cruyff írta:Álmodban!antiimperialista írta:Adriano jobb Eto'onál.![]()
![]()
na ez már megint olyan kérdés, h ki a jobb...:Vito írta:Nóbi írta:Adriano?? Isten ments!!
hááát már ne is haragudj, de legalább ezerszer jobb eto'o-nál
na ez már megint olyan kérdés, h ki a jobb...:Nóbi írta:El Payaso írta:Adriano?? Isten ments!!
hááát már ne is haragudj, de legalább ezerszer jobb eto'o-nál
Én úgy tudom térdsérülése van. Ez azért gázos, mert nem jön rendbe pár hét alatt. Sőt, lehet, hogy már eleve rosszak voltak a térdízületei, hiszen már nem fiatal játékos és hosszú éveken keresztül igénybe lehetett véve.Badi írta:miért mi baja van? én úgy tudom, már aláírta a szerződéstBoixos írta:asszem adtak neki egy-két hét laufot, ha addig rendbejön elviszik, ha nem, adios.Kluivert55 írta:Nem tudja valaki, hogy áll a Kluivert ügy a Valenciánál? Ha valaki tud valamit köszi!
miért mi baja van? én úgy tudom, már aláírta a szerződéstBoixos írta:asszem adtak neki egy-két hét laufot, ha addig rendbejön elviszik, ha nem, adios.Kluivert55 írta:Nem tudja valaki, hogy áll a Kluivert ügy a Valenciánál? Ha valaki tud valamit köszi!
asszem adtak neki egy-két hét laufot, ha addig rendbejön elviszik, ha nem, adios.Kluivert55 írta:Nem tudja valaki, hogy áll a Kluivert ügy a Valenciánál? Ha valaki tud valamit köszi!
Jah,Riquelme nem tud semmit,ugye retek?!retek írta:bünetőből van a góljainak a fele!A. Gábor írta:ha azt veszed riquelme rugott 30-at két szezon alatt, na meg volt ugyanennyi gólpassza is...
középpályásként
Adriano?? Isten ments!!Subinho írta:Olvastátok, hogy Robinho a Realba szerződik? Csak ki helyére??? Ronaldo, Raul, esetleg Figo??? Nagyon jó játékos, de lehet hogy ua. lesz a sorsa, mint Saviolanak. Elvész a 2 méteres beton védők között...
Láttátok a tegnapi brazil-görögöt??? Adriano mekkora gólt ragasztott!!! Őt kéne elhozni, nem Baptistát! Ráadásul neki van EUs útlevele, tehát nem kéne eladni Marquezt! Ő Reikard elképzeléseibe is beillene. Több mint 190 cm, 80 kg! Igazi Tank! De Reikard úgysem állna át 2 csatárra... Esetleg Eto'o kimehetne szélre. Elég gyors és jól cselez.
egy kicsit vegyél vissza...Ordog írta:Srác, minek akarod ide Baptistát??? Azért, hogy utána elmenjen a Marquez, akire nagy szükségünk van, és úgy járjunk mint a Margit, hogy van 5-6 csatáruk, de védelmük nuku???? Nem kell Baptista, nemérdekel hány gólt lőtt Sevillában, nekünk így is van 2 jobb csatárunk, akkor meg minek ide ez a nonEu-s ember????visca el barca írta:sajnos nem mi dontjuk el h ki a mi kategoriank...sajnos...
38 gólt lőtt 2 szezon alatt? Ennyi erővel megvehetnénk Forlant, Oliveirat vagy Villat is, mert ők is simán vannak ilyen szinten...
Srác, minek akarod ide Baptistát??? Azért, hogy utána elmenjen a Marquez, akire nagy szükségünk van, és úgy járjunk mint a Margit, hogy van 5-6 csatáruk, de védelmük nuku???? Nem kell Baptista, nemérdekel hány gólt lőtt Sevillában, nekünk így is van 2 jobb csatárunk, akkor meg minek ide ez a nonEu-s ember????visca el barca írta:sajnos nem mi dontjuk el h ki a mi kategoriank...sajnos...