Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen, én szurkolok neki, h ujra jo legyen. Majd meglátjuk. Kiváncsi vagyok Pep mikor küldi először harcba. Van példa mindkét oldalon(jo lesz v nem).noname írta: Majd meglátjuk h mi lesz vele, utána kell okosdkodni és nem előtte!
Csak épp Militonak se kell majd soha annyit szaladgálni mint Etoonak!Ilúvatar írta:De gyakorlatilag neki nem volt ilyen keresztszalag-átültetése vagy micsoda.... Ez a durva benne...socio66 írta:Amikor Eto'o tavaly vagy azelőtt súlyos lábsérülést szenvedett és hónapokat kellett kihagynia,ugyanezt mondták sokan. Itt a válasz.
De gyakorlatilag neki nem volt ilyen keresztszalag-átültetése vagy micsoda.... Ez a durva benne...socio66 írta:Amikor Eto'o tavaly vagy azelőtt súlyos lábsérülést szenvedett és hónapokat kellett kihagynia,ugyanezt mondták sokan. Itt a válasz.
Amikor Eto'o tavaly vagy azelőtt súlyos lábsérülést szenvedett és hónapokat kellett kihagynia,ugyanezt mondták sokan. Itt a válasz.Ilúvatar írta:Skacok, Milito már sohasem lesz 100% -os. Legjobb esetben 90% -os lehet. Hiszen teljesen átműtötték mindkét térdét, s ezért gyakorlatilag lehetetlen, hogy mintha meg sem történt volna azok a műtétek... Igenis hatással lesz rá a további pályafutása során.
Milito eléggé meggyőző 1. szezonjában, sajnos úgy alakult, hogy második idényében nek igazán tudott nekünk, a szurkolóknak bizonyítani.tenkl írta:Szerintem meggyőző volt. Amikor már az egész csapat szét volt esve neki is voltak hibái, de nem több mint Puyolnak.
Szerintem meggyőző volt. Amikor már az egész csapat szét volt esve neki is voltak hibái, de nem több mint Puyolnak.Varatrix írta:Nem érdekel a múltja... (én a youtube vágott videóktól nem ájulok el)barca99 írta:Akkor keress Militoról pár Zaragozás felvételt.
De tavaly nem volt valami meggyőző, láttam a meccseket...
Nem érdekel a múltja... (én a youtube vágott videóktól nem ájulok el)barca99 írta:Akkor keress Militoról pár Zaragozás felvételt.
Militóé a jelen és a közeljövő is. Gabi sokkal jobb védő, mint Piqué, a katalánnak van még hova fejlődnie, és az argentintól csak tanulhat.Varatrix írta:Csak ügyetlenebb...noname írta:Navégre!Puyolo 2 felépült!
Piquét többre tartom, de tény hogy Militoé a jelen Piqué-é a jövő.
Csak szegény Rafat sajnálom!
Csak ügyetlenebb...noname írta:Navégre!Puyolo 2 felépült!
Jajaí így biz. Remélem minél hamarabb visszatér.Nóbi írta:Ma végre Gabi ismét a csapattal edzett
Szerintem a sportszár az image-hez kellFernando írta:Minek rá a sportszár ha nincs alatta sípcsontvédő?
Nézd, én ismerek egy embert, aki kick-box világbajnok volt, de miután elütötte az autó, az 1ik lába pár centivel rövidebb lett. Az orvosok azt mondták, be kell fejeznie a sportolást. De ő nem fejezte be, rengeteget dolgozott vele, esténkét téglákat akaztott a lábára, igy megnyújtotta, h megint olyan hosszú legyen, mint a másik. Újra világ bajnok lett...Sanama írta: Mért pesszimista? Mert jól látja a helyzetet?
Mindkettő térdét műtötték,100%,hogy nem lesz olyan jó mint volt