lluisllach89 írta:
Rengeteg kritizálója? LOL. Hol? Ezen a fórumon? Szerintem elég kevés olyan kritizálója van Titinek akit ő ismer és emiatt elhagyná a Barcát.
Ribéry.. A világ egyik legjobb balszélsője. De nem vagy tisztában az árakkal úgy látom ha szerinted 25-30-ért elhozzuk.
Ki mondta hogy a kritizálói miatt jönne el? Olvasd már el mégegyszer a hozzászólásomat pls
Manapság mutass már nekem olyan játékost, aki a posztján a legjobb, és 30-on felül hozták el a klubbjából....még mielőtt leírnád, ne gyere nekem ilyen Real Madriddal és Robbennel, meg a Ronaldo-saga-val, és a Chelsea-vel se. Normális igazolás politikájú klubot mondj nekem. Pl Manchester, Arsenal, Milan, Liverpool. Manapság a 35-40 millió már csillagászati összegnek tekinthető. Elmúltak azok az idők amikor Zidane-ért 76 milliót fizetett a Real....Ha Ribéry el akarna jönni a Bayernből a Barcába, a bajorok nem kérhetnének érte 40-45-öt, mert tudják hogy annyit úgyse fog érte adni senki. A Real se, mert ha Perezt megválasztják (márpedig szerintem megválasztják), akkor úgyis Ronaldo-val fog kampányolni, ami nem 45 milliójába fog kerülni, hanem 2x45 milliójába. Utána meg nem hiszem hogy ki fog még adni Ribéryért 45-öt.
De akkor hogy Neked is tetszen, mondok 35-öt

Mert 28-ért vették, már akkor is a világ elitjébe tartozott. Azóta bérelt helye van a legjobbak közt, felment az ára, legyen akkor 35.