renvoi írta:sziasztok!
május elején a Villarreal elleni meccsre szeretnénk elmenni egy haverommal.
abban kérnék tanácsot, hogy hogyan érdemes a jegyről gondoskodni!
érdemes a neten megvenni előre (igaz úgy drágább), vagy helyben lehet még kapni, akár pl. a "feketepiacon" is.
szóval a tanácsotokra várok, ha ti már voltatok meccsen, és akkor hogyan szereztétek a jegyet! köszönöm mindenkinek előre is!
Hát figy. Én most jöttem haza az Inter-Manchester és a Madrid-Pool meccsekről. Mi mindent iroda által rendeztünk. Kértük árajánlatot meg minden, ők foglaltak szobát és gondoskodtak a jegyről. Amikor mentünk a szállodába, akkor a portán már ott volt a borítékban a csomagunk, ami 4 jegyet jelentett. Madridban pl. bérletet kaptunk. Milánóban jegyet.
Az Inter meccs előtt délután elmentünk a stadionhoz, és ott 10 méterenként belebotlottunk egy emberkébe aki kérdezte tőlünk hogy ticket ticket? Pedig a parkolóban ott álltak a rendőrök, de le se sz.rták őket. Madridban viszont egyetlen egy jegyárussal sem találkoztunk. Se délután, se a meccs előtt. Ez nem azt jelenti hogy nem is voltak, csak mi eggyel sem találkoztunk. Ellenben Milánóban tele volt velük az utca.
Nem tudom hogy Barcelonába hogy megy a jegyes dolog, de pl. Milánóban névre szóló jegyet kaptunk. ( Illetve az útlevelet is elkérték ha jól emlékszem, de mindent uncsim intézett úgyhogy nemtudom hogy ott elkérték-e. Annyi helyre kellett útlevelet adni hogy nem tudom hogy hol kérték és hol nem

A jegy meg uncsiméknál van még, majd holnap elkérem tőlük, elrakom emlékbe

)Na most hogy azt egy jegyárus hogy tudja megoldani hogy megveszi a jegyet magának, aztán eladja valaki másnak, azt nem tudom. Úgyhogy én szerintem még hogy ha egy 20-assal olcsóbb is, akkor sem éri meg az a rizikó hogy kifizeted a rep vagy buszjegyet, lefoglalod a szállodát, és utána veszel egy jegyet 20ezerrel olcsóbban, aztán mikor mennél befele akkor nem engednek be.....szerintem nem éri meg az a 20 ezer forint hogy utána meg cirkuszoljanak hogy nem is a a Te neved van a jegyen meg stb.
Úgyhogy én az utazási irodás megoldást ajánlom. Kényelmes, olcsó és kockázatmentes. Neked semmiről sem kell gondoskodni, csak írsz egy e-mail-t az irodának, visszaküldenek 2 napon belül egy árajánlatot, ha jó elfogadod, ha nem akkor meg nem. Vagy megbeszéled velük hogy hogy lehetne kihozni olcsóbban. Ők gondoskodnak mindenről, neked annyi dolgod van, hogy kinyomtatod a dokumentumokat amiket küldenek, azokat a reptéren meg szállodán odaadod az emberkéknek, ők meg adják neked a szobát meg a jegyeket.
Szerk: Jaaa...persze a mi két meccsünk teltházas volt, szóval jegypénztárnál nem lehetett már jegyet venni a meccs napján, se előtte. Úgyhogy Barcelonában lehet hogy tudsz venni jegyet legálisan is.....