Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megraktam ezeket. Második hete megyek el az Arsenal szánalmas 0-0-ás játékán. Gondoltam, hogy most végre nyernek. Roppant idegesítő, bár megnyugtatott volna, ha a Chelsea is bezúg, akkor legalább nem az Arsenalon bukok ismét....Fernando írta:Nekem is van mára 2 szelvényem:
1.
Everton vs. WBA H
Chelsea vs. Wigan H
Arsenal vs. Fulham H
Hertha vs. M'Gladbach H
2.
Arsenal vs. Fulham (0-1) H
Porto vs. Sporting H
Fenerbahce vs. Sivasspor H
Nantes vs. Grenoble H
Szerintetek?
Annál inkább tegnapfcjoc írta:
halál simán nem találtál egy meccset seazért az érzék megvan
halál simán nem találtál egy meccset segekkodan írta:Arsenal - Roma 1-1
Atletico - Porto 1-0 v. 2-1(döbbenetes tán, de a Porto mostanában nagyon nem érzi, szerintem 1 gólos Atma siker lesz)
Inter - ManU 1-0 (halál sima 1 gólos olasz győzelem nagy védekezéssel)
Lyon - Barca 1-2
ez igenFernando írta:Szerintem a Porto mostanában érzi igazán. Legalábbis jobban mint az Atma. Pocsék forma a Madridiaknál. Aztán kitudja... a kupa az más (bár ellenünk se volt esélyük a Rey-ben.)gekkodan írta:Atletico - Porto 1-0 v. 2-1(döbbenetes tán, de a Porto mostanában nagyon nem érzi, szerintem 1 gólos Atma siker lesz)
Tippjeim:
Inter-MU bűnrossz 0-0.
Arsenal-Roma szerintem X szagú, de remélem egy 1-0 ott lesz.
Lyon-Barca Remélem behúzzuk
Atma-Porto vagy X vagy 2-es. Tuti, hogy nem nyer az Atma.
Hát nekem nem jött be.Titinho írta: Arsenal-Roma: X (1-1)
Inter-MU: X (0-0)
Atletico-Porto: 2 (1-2)
Lyon-Barca: 2 (2-3)
Szerintem a Porto mostanában érzi igazán. Legalábbis jobban mint az Atma. Pocsék forma a Madridiaknál. Aztán kitudja... a kupa az más (bár ellenünk se volt esélyük a Rey-ben.)gekkodan írta:Atletico - Porto 1-0 v. 2-1(döbbenetes tán, de a Porto mostanában nagyon nem érzi, szerintem 1 gólos Atma siker lesz)