Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez kb. ez a szint:lionelmessi19 írta:Ez mii ?csak megsúgom: a fél fórum azon röhög, hogy Sanama = lionelmessi19
és amúgymeg elég sokunk csőrét [auto_cenzúra] már. csak 20-an szövetkezünk
ellened. xDtegnap kaptam mailben..
Ovis koromban én még nem tudtam volna bekapcsolni a gépet.
Annyira nem volt durva az a hsz, amiért kitiltottuk, sztem a tippjátékra visszaengedhetjük.Hello
Boixosnoisbarca felhasználóval nem tudok belépni a tippjátékba ,mert valami oknál fogva ki lettem tiltva a fórumból.Egyrészt nem tudom h miért ,mert senkivel nem vitatkoztam és még csak csúnyákat se írtam,másrészt az nem is baj ,h a fórumba nem tudok belépni ,de legalább a hétvégi meccsekre szeretnék tippelni,hogy ne maradjak el a többiektől.Ugyh légyszíves állítsatok vissza,ha kell nem is írok többet a fórumba,csak a tippjáték az jó móka.
Előre is köszi
Boixosnoisbarca
Ez mii ?csak megsúgom: a fél fórum azon röhög, hogy Sanama = lionelmessi19
és amúgymeg elég sokunk csőrét baszod már. csak 20-an szövetkezünk
ellened. xD
Saviola írta:Gekkodan,ha nem beszélnél állandóan magas lóról,talán nem húznál el.Úgy irkálsz itt,mintha te lennél A valaki.S ez idegesít,nem is kicsit.Jobb lett volna,ha még kicsit pihensz,mielőtt visszajössz a nyugdíjból.A magadba nézés pedig nem felhatalmazás volt,hanem jó tanács.Razz
kérnék pihit neki.matyi02 írta:2 helyesírási hiba kövezz már meg bazdmeg
csíra...
És én szintén. Mehetne egy kis szabadságra nyugodtan!Bányász írta:Ilyen és ehhez hasonló hszeket töröltem tőle ma...boixosnoisbarca írta:Soha nem értettem és most se értem.Minek nekünk ez a gyík???
Annyi jó kapus van.Nem kívánok bravurokat ,parádékat.de ilyeneket nem csinálhat 1 Barca kapus!Szánalmas.Nem tudom hány potya kell még ,h kikerüljön a csapatból...
Ilyen és ehhez hasonló hszeket töröltem tőle ma...boixosnoisbarca írta:Soha nem értettem és most se értem.Minek nekünk ez a gyík???
Annyi jó kapus van.Nem kívánok bravurokat ,parádékat.de ilyeneket nem csinálhat 1 Barca kapus!Szánalmas.Nem tudom hány potya kell még ,h kikerüljön a csapatból...
Robcsyy írta:fm-ben sokkal jobb kapusok is vannak nála...darmian írta:Neuer szintű tehetségnek tartják számon, ellehetne rajta gondolkodni.CFirpo3 írta:Azért mert volt 1 védése?
Remélem csak vicc volt!
Gomezinho írta:Saviola te focizol? Egy kapusnak mi a fas*om dolga ha nem az hogy azt a ku*a kaput védje? Erre specializálódott! Kicsit kezdem unni ,hogy állandóan a " jajj ez még belefért" szöveggel jösztök de ettől még jó kapus! Hülye aki védi!
Asszem mehet a srácnak egy bann...ráadásul off is mer a VV topikba írtamilanfan írta:barca ki fog kapni a lyontol mint a [auto_cenzúra]!!! aztán verheti magát a bajnoki címére!! hülye gyökerek!! vagy a real lesz a bajnok...nem is tudom! mondjuk ezek a péppégok tuti elbasszák!! szal 'mit is' ? se nyertek!! XDXD
2 maradt...személyeskedés vévé topicban.lionelmessi19 írta:
Varga Tamásnak 5 db hozzászólását törölhetjük még.
Sajnos(annyira azért nem sajnálomozsimiki írta:Sorry,én szülinapra voltam hivatalos, most estem haza,de azért csak volt pár kollega jelen? vagy nem?
Attól függetlenül hogy a kis madridista provokált. A barca vs. reál topicban is volt egy kis takarítás.Ott felhívnám a figyelmet Pedro 10 komára,volt egy két hsz. ami felesleges indulatokat generált.Lionel Kicsi Messi írta:cris119
ne örüljél mert ti csak a barca seggét nézitek és a bajnokság végéig is azt fogjátok! annak örüljél h nyád nem bacot falhoz mikor kinyomott![]()