Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sok fontos gólt köszönhetünk Henry-nak is, pl. az Espanyol elleni egyenlítőgólját az 5. fordulóban, a Valencia elleni mesterhármasát, a Villarreal elleni győztes gólját, a Mallorca elleni egyenlítőgólját a 17. fordulóba és a Lyon elleni egyenlítőgólját a Bl-ben pár napja.lionelmessi19 írta:Az igazi nagy eredmény a támadókettes mellett szól inkább.
Erre én is kíváncsi lennék, hogy miért nem áll oda egy-két szabadrúgáshoz ő is!?!Henry forever írta:Már megint Henry-t szidjátok!? Kérdem Én, Ki szerezte tegnap, azt az 1 találatot? Messi V. Eto.o? Nem, megint a francia klasszisa kellett a gólhoz.
Azt viszont nem értem, hogy miért nem próbálhat meg egy szabadrúgást?!
A kaput nagyobb eséllyel eltalálnál mint Xavi. (Ezzel nem Őt akartam szidni, csak még idén nem sok gólt rúgott szabadrúgásból). Lehet, hogy elfogult vagyok Henry-val szemben, de elég sok gólt rúgott szabadrúgásból az Arsenalban. Baj tuti nem lenne belőle, ha egyet elvállalna.
Hasonlóan játszottak, de ezért a világ legjobb támadósora: Ilyenkor is villan valaki. Most Titi.Drukker írta:Messi meg Eto'o nagyobb 0 volt ma sztem nála...Rivaldo11 írta:A mezőnyben egy nulla volt, de a gólja minden hibáját feledtette. A klasszisokra általában jellemző, hogy egy villanással is maradandót alkotnak. Titi ma ezt tette.![]()
Messi meg Eto'o nagyobb 0 volt ma sztem nála...Rivaldo11 írta:A mezőnyben egy nulla volt, de a gólja minden hibáját feledtette. A klasszisokra általában jellemző, hogy egy villanással is maradandót alkotnak. Titi ma ezt tette.
Ne akard már megmagyarázni, hogy a rövidnadrág kitérdesedik... Biztos Henry túrja ki Eto'ot középről.Sanama írta:Tudom,hogy 1 meccs nem minden,de most volt először,hogy egy adott légkörben,egy meccsen sok időt töltöttek el ott mindketten.
Ha Henry játszik "szélsőt",akkor a játékidejének 40%-át tuti,hogy középen tölti. Ezáltal Eto'o kiszorul szélre és ott ő sem egy király.
Iniesta viszont teljesen biztosan mondom,hogy játékidejének legalább 80%-át a szélen tölti ha oda van kinevezve.
Ha már annyira a statisztikánál járunk. Engem sem érdekel,és hogy miért?
Mert láttam a meccsek 95%-át. És láttam,hogy Henry hogy lőtt 16 gólt.
Olyan gólja ,ami előtt kalapomat megemelem 3 max 4 volt.
1. Valencia ellen az átemelés
2.távoli lövése talán Villarreal ellen.
Több nem jut eszembe. Mert mindegyiket csak 1-2méterről berakta,arra mindenki képes,de persze ő érdeme ,jókor volt jó helyen.
Góljairól ennyi szerintem.
Ebben igazad van, ezt én sem szeretem. Egy-két játékosnál tényleg vannak olyan hiányosságok, vagy problémák, amiket (talán) meg lehetne oldani egy kis (nagy) odafigyeléssel. Konkrétan Henrynál ezek az erőtlen lövések (de egyébként egy kicsit javult szezon eleje óta), vagy Eto'onál a pontos passzok, Iniestánál a kapura lövés, Valdesnél meg a kifutásokmiihii írta: És külön bízom benne,h ezekkel a lövésszerűségeivel fog már végre kezdeni vmit,mert rossz nézni,ahogy ordító gólhelyzeteket puskáz el,mert erőtlen a befejezése...Hú,hol tarthatna már ő is a góllövőlistán,ha csak a 10 méter körüli,szembe a kapuval ziccerei felét eltalálja frankón
Nálad a pont,tényleg kapcsolódikMikaos írta: Teljesítményét tekintve a legutóbbi meccs alapján valóban gyenge volt 30 perc alatt (akárcsak csapatunk 90%-a! 90 perc alatt), de más esetekben az egyéb kívánságokat, és "szívügyi" problémákat ne itt. Köszi.
Világos a dolog, csak nem minden esetre igaz. Hogyha valakinek a problémája nem önmagában Henry, hanem a taktikai "helytelenség", akkor gondolnám, hogy inkább ott kéne erről szót ejteni, és nem Henryt "falábúzni". Mert aki látta és látja Henryt focizni, tisztában lehet vele, hogy nem az a kategória, de mégis bosszantó, hogyha így beszélnek rólamiihii írta: Hoppá,új modink van![]()
![]()
Értem én,h miért írtad ezt,de szvsz ha Henry teljesítményét veti össze vki más playáéval,akkor annak lényegében itt a helye,hisz' kapcsolódik a cimkéhez:"Thierry Henry"..Mivel nincs külön topic Titi vs Ini-re (bár lassan már megérett a dolog) így valszeg ide valósi a téma. ...
De ez cs egy meglátás...
Az enyém rendben vanmiihii írta:Jah,és ha OFFnak érzed az általad leírtakat,akkor mindkettőnk hsz-e is szigorúan az,így simán törölhető,mert nem kapcsolódik Henry teljesítményéhez![]()