2009.02.24. 14:51:49
Raúl témához:
Azt ne felejtse el senki, hogy Guizától lazán bukhatott volna a válogatott az EB-n, ugyanis kihagyta a tizenegyest az olaszok ellen, más kérdés, hogy Casillas megmentette a spanyolokat ... Ha ott Guiza hibájával az olaszok mennek tovább, Aragonés-t gyalázta volna fél Spanyolország, és mindenki mondogatná, hogy "Bezzeg Raúl ..."
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy teljesen fölösleges szerintem erről beszélni, hiszen ez a spanyol csapat most olyan erős, hogy nem oszt, nem szoroz, hogy ott van e Raúl vagy sem, mert
1. ha ott van, úgyse fog játszani
2. ha nincs ott, aki helyette van se fogja kiszorítani Villa-t és Torrest.
(Személyes vélemény: Guiza és Raúl is megérdemelték, hogy a keret tagjai legyenek, és Raúl mellőzését addig a pontig elfogadhatónak tartottam, amíg az egyik csatár sérülése okán nem Raúlt, hanem S. Garciát hívták be a válogatottba. Ilyen erővel Raúl is ücsöröghetett volna a padon, azzal nem ártott volna senkinek, ellenben lenne egy EB aranya és mindenki boldog lenne.
Egyszóval: Szerintem Raúlnak a (mostani spanyol csatár állományt tekintve) betonbiztos helye lenne a válogatottban ... csereként. Happy End lenne mindenkinek.)