Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kell még senki még van idő ráérmég változtatni.gekkodan írta:Most Hleb kell, kész.
Most ezt Te sem gondoltad komolyan,ugye???boixosnois írta:ti mit néztek. ezt a fogalmatlan, elképzelés, önbizalom nélküli játékot!!!!! visszatért a holland tavalyi barcája, egy az egyben ugyanez. talán nem kapunk ki nagyon. kiesés lesz a vége, bajnokságot meg reál behúzza
Lehet, hogy pont ez a megoldás. Többen is írták már, hogy 4-3-3ban tolja a lyon most. Ne feledkezzünk el arról, hogy amikor Messit 3-an fogták mindig volt kinek adni a lasztit, volt ki gólt lőjön.fcjoc írta: így van! ha gólt simán party-ba leszünk, bár otthon teljesen más lesz a szitu. egyszerűen lezárják a területeket, és messi-t is vagy 3-an fogják, ütik, verik.
1-0 a Lyonnak, Juninho szabigóljával, amihez VV is asszisztált. Szerintem.faithnomore írta:0-0 eddig? most értem haza, de bekapcsolódom
Nekem is ez volt...de már jó ugyh próbálgasd csak.Ilúvatar írta:Net? Hát ez ultragáz, mert mintha bannolva lennék az összes netes channelektől... nem tudok felmenni a rojadirectára mivel azt irja ki hogy nincs jogultságom megtekinteni a lapot![]()
www.justin.tvIlúvatar írta:...
köszönjük emese az értelmes kommentet.boixosnois írta:ti mit néztek. ezt a fogalmatlan, elképzelés, önbizalom nélküli játékot!!!!! visszatért a holland tavalyi barcája, egy az egyben ugyanez. talán nem kapunk ki nagyon. kiesés lesz a vége, bajnokságot meg reál behúzza
így van! ha gólt simán party-ba leszünk, bár otthon teljesen más lesz a szitu. egyszerűen lezárják a területeket, és messi-t is vagy 3-an fogják, ütik, verik. etoo-hoz labda nem jut el, de addig jó nekik, mutatja a kapufa is. henry kakamatyi, fo2talicska.noname írta:A Lyon túlfutotta magát, félidő végére egyre jobban visszavettek, sztem el fognak fáradni!
Tessék: http://www.rojadirecta.com/justin/kdchampionsIlúvatar írta:Gyerekek, Melyik tévécsatorna nyomatja a meccset? ez már a második kérdésem itt... mert TV6 -on MU meccs megy...