Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen én is ezt láttam, még jó, hogy csak 1 gólt kaptunk. Abba bízom, hogy a lyon-iak hamar elfáradnak, a cseréik pedig nem tudják felvenni a ritmust és akkor talán még fodíthatunk is. De ehhez a középpályán magabiztosabbnak kell lennünk. Rájuk erőltetni a játékunkat és a saját tempónkban szépen LEALÁZNI őket.noname írta:A Lyon túlfutotta magát, félidő végére egyre jobban visszavettek, sztem el fognak fáradni!
Ide olyan kapus kell aki magabiztos, tapasztalt és nem is annyira öreg! Erre a pölö: Kameni csak egy gond van hogy Espanyolos, de De La Pena ügye is hasnoló. De ez már negyon off sorry.matyi25 írta:Ez a Llrois se lenne rossz VV helyett..De lassan mintha éledeznénk...
Net...Ilúvatar írta:Gyerekek, Melyik tévécsatorna nyomatja a meccset? ez már a második kérdésem itt... mert TV6 -on MU meccs megy...
ebben van igazságnoname írta:A Lyon túlfutotta magát, félidő végére egyre jobban visszavettek, sztem el fognak fáradni!
Neuer szintű tehetségnek tartják számon, ellehetne rajta gondolkodni.CFirpo3 írta:matyi25 írta:Ez a Llrois se lenne rossz VV helyett..Azért mert volt 1 védése?
Remélem csak vicc volt!
Az a baj,h nem az volt...nem is baj inkább szomorú,h valaki ilyet leír ide..CFirpo3 írta:matyi25 írta:Ez a Llrois se lenne rossz VV helyett..Azért mert volt 1 védése?
Remélem csak vicc volt!
Én kb nem is látom Henryt. 10 eset nincsszajko írta:Henry-nak nevetve megkéne verni azt a valakit... Iniesta kb 10-ből 9x átjátsza Henry meg 10-ből 3x...
Ugyanmár erre utalt. De hagyjuk.socio66 írta:Mondtam hogy szidtad?kovinho írta:
Látsz te itt szidást? Egyedül volt, sajnálom.![]()
Hirtelen jött a labda,óriási bravúr lett volna ezt betenni.