Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
olyannyira, hogy reine akkor még a villarealban voltMert szinte minden meccsen Dudek védett
Szerintem a német kapusok közz vannak a legnagyobb tehetségek, de valóban Hart is jó kapus. Nem tudom, hogy a Manchester C. most hány évig akarja mellőzni, mert most ugye Given véd náluk, aki már 32 évesbty írta:Szerintem is nagyon jo kapus az adler de szerintem azt az uj fiatal angol kapust is érdmes lenne idehozni Hart azt hiszem retentő nagy tehtség nem véletlenl válogatta be capello a válogatottba és nem hiszem hogy tul drága lenneLeoMessi90 írta:Szerintem is az egyik német kapust kéne leigazolni de inkább Adlert mert őténleg nagyon jó és kivásárlási árra is max. 25 millió lenne (Iniestának meg grat a 100. komihoz!)
Szerintem is nagyon jo kapus az adler de szerintem azt az uj fiatal angol kapust is érdmes lenne idehozni Hart azt hiszem retentő nagy tehtség nem véletlenl válogatta be capello a válogatottba és nem hiszem hogy tul drága lenneLeoMessi90 írta:Szerintem is az egyik német kapust kéne leigazolni de inkább Adlert mert őténleg nagyon jó és kivásárlási árra is max. 25 millió lenne (Iniestának meg grat a 100. komihoz!)
yes. a második BL-menetelésre gondoltam a Milan ellen, 2007 egészen pontosan, bocsánat.LM10 írta:2005-ben még Dudek védett a Pool-ban.gekkodan írta:
Gábor! Most nem tudok veled egyetérteni. Reina igazi klaszis, nem egy Casillas, de mindenképpen a 2. legjobb spanyol kapus. Ha sokan azzal példálóznak, hogy Valdes "kivédte" nekünk a BL-t, akkor ezt Reináról is nyugodtan elmondható 2005-ben.
Egyébként pedig az elzavart sztárok példái azért nem relevánsak, mert ha ennyire épeszű lenne a vezetés, akkor Txiki nem foglalkozna azzal a nap 24 órájában, hogy miként tudják visszahozni az egyszer már eladott Fabregast, de Piqué példáját is említhetném. Reinát hiba volt elküldeni és jobb kapus, mint Valdes. Nem vitás.
2005-ben még Dudek védett a Pool-ban.gekkodan írta:
Gábor! Most nem tudok veled egyetérteni. Reina igazi klaszis, nem egy Casillas, de mindenképpen a 2. legjobb spanyol kapus. Ha sokan azzal példálóznak, hogy Valdes "kivédte" nekünk a BL-t, akkor ezt Reináról is nyugodtan elmondható 2005-ben.
Egyébként pedig az elzavart sztárok példái azért nem relevánsak, mert ha ennyire épeszű lenne a vezetés, akkor Txiki nem foglalkozna azzal a nap 24 órájában, hogy miként tudják visszahozni az egyszer már eladott Fabregast, de Piqué példáját is említhetném. Reinát hiba volt elküldeni és jobb kapus, mint Valdes. Nem vitás.
Gábor! Most nem tudok veled egyetérteni. Reina igazi klaszis, nem egy Casillas, de mindenképpen a 2. legjobb spanyol kapus. Ha sokan azzal példálóznak, hogy Valdes "kivédte" nekünk a BL-t, akkor ezt Reináról is nyugodtan elmondható 2007-ben, amikor a döntőig mentek.Rivaldo11 írta:Valaki írta, hogy "Reinát is elengedtük".
Azért engedte el a vezetőség, mert egy szerencsétlen balek volt Reina, sőt, még ma is az. Nézzük vissza a meccseket, miket művelt. Mindig jót mosolygok, mikor valaki vele példálózik.
Boruc eléggé potyakapus. Az egyik meccsen mindent megfog, a másikon meg félpályáról középre tartó, gyenge lövést beüti.OvaMind írta: Vannak jó, és megszerezhető kapusok, pl.: Akinfejev, Boruc, Frey- de egyáltalán nem biztos hogy itt beválnának.
Megfogtad a lényeget.zsuni írta:akkor egy ember, aki sejpít, raccsol, vagy dadog, az nem tud okosat mondani, nem lehet okos, mert nem hibátlanul beszél?Egy mondatot nem tudnak helyesírási hiba nélkül leírni, de azt hiszitek nagyon okosakat szóltok.
Kameni egy jó kapus ha hiszed ha nem, csak épp a riválisunknál játszik.ALEXDP írta:Kamenit??????????
Vagy akkor Vlaszákot,vagy reaktiváljuk pl a Kosztát....
Na most ezt a Kamenit nem gondoltad komolyan?
akkor egy ember, aki sejpít, raccsol, vagy dadog, az nem tud okosat mondani, nem lehet okos, mert nem hibátlanul beszél?Egy mondatot nem tudnak helyesírási hiba nélkül leírni, de azt hiszitek nagyon okosakat szóltok.
én láttam meglehetősen sok meccsét, és amikor a villareal veretlen volt, és alig kaptak gólt, azt csak neki köszönhették, mivel előtte a védelem..Diego Lopeznek idén egy meccsét láttam, azon épp az ő hibájából fejelt gólt Keita. Ki tudja, hogy a többi meccsen mit művelt még?
Teljesen egyetértek. Reinát istenítik, de egyébként egy vak szerencsétlen. Valdes nem sztárkapus, de egyáltalán nem rossz, sőt. Állt a kapuba Bonano,Hesp,Busquets is, ezeknél klasszisokkal jobb. Reina? Benitez antifocijának a haszonélvezője. Ennyi és nem több!Rivaldo11 írta:Valaki írta, hogy "Reinát is elengedtük".
Azért engedte el a vezetőség, mert egy szerencsétlen balek volt Reina, sőt, még ma is az. Nézzük vissza a meccseket, miket művelt. Mindig jót mosolygok, mikor valaki vele példálózik.
Nahát erre pont emlékszem. És? Több olyan nem nagyon volt. Minden kapusnak vannak kisebb-nagyobb hibái. De Valdes nem baki kapus, képes kiegyensúlyozott teljesítményre. Jöttök itt az ilyenekkel h ekkor meg ekkor miket hibázott. Abban a szezonban amikor bajnokságot és a BL-t is megnyertünk folyamatosan jó teljesítményt nyújtott, az egész szezonban, nem csak egy-két meccsen. Az egyik legmegbízhatóbb volt a csapatban. És sztem most is jól teljesít.Drukker írta:Mindig is sz*rnak tartottam. 2005-06-os hibáira emlékezzetek vissza pl asszem a valencia ellen volt egy szép gólpassza VillánakMQuC írta:Egy jó kapusnak nem a 100%-os ziccert kell megfogni, hanem nem szabad potyáznia. Most kapott egyet a hibájából és egyből küldenétek egybők. Legalább állandóan szidva lenne... de nem. Ez igy nenjó, hogy cska a következő meccséig tesziitek.![]()