barca0417 írta:én a lövéseit hiányolom, de amúgy elégedett vagyok vele. kezdőbe nem elég jó, de a dolgát elvégzi, és csak ő van ballábas középpályásunk, ha jól tudom. kiegészítő embernek tökéletes, nem Touréhoz és Xaviékhoz kell hasonlítani. szerez egy-két labdát, egy-két gólt, ennyi a dolga, és ezt eddig el is végzi. nincs baj Keitával szerintem.
Láttad Te tavaly játszani a Sevillában? Eszméletlenül jól nyomta, nem is hittem el, hogy a francia bajnokság tele van ennyi jó labdaszerzővel (ugye tavaly Touré teljesítménye után is csak a levegőt kapkodtam). Aztán amikor leigazoltak, azt mondtam, hogy nem lesz az az ellenfél a BL-ben, aki egy Xavi - Touré - Keita hármason átrohanna, ráaádsul ebből 2,5 nagylövő, (Xavi, amikor olyan napja van - bár ugye nálunk senki nem lő 16 méteren kívülről), plusz előző csapataikban a két afrikai nem kevesett foglalkozott szervezéssel...
Amire ki akarok lyukadni: igen is baj van Keitával, mert a közelébe nincs annak a szintnek, amit tavaly csinált a spanyol bajnokságban.