Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
már bocs de ez az én véleményem szerint elég hülyeség....Kluivertinho írta:Elnézést, de ezzel (sem) értek egyet.abreu írta: Bravúrok sorozatára nem képes egy kapus sem.
Csak pár nevet mondanék, kíváncsian várom a véleményedet, a cáfolatodat.
Iker Casillas, Gianluigi Buffon, Petr Cech, Edwin van der Sar.
Ini, Xavi, Puyol, Eto'o Messi stb mögött nem is olyan nagy gáz leggyengébb láncszemnek lenni. A lényeg az h sztem kausok között a jobbak közé tartozik. Nyilván van nála jobb kapus. De nincs mindenkinek Buffonja meg Van der Sar-a, Cech-e. Nekünk itt van Valdes én elégedett vagyok vele, azt már többször leirtam h miért. Hajrá VVdon gamper írta:abreu írta:. És Valdes-nek igenis vannak nagy védései, bravúrjai, amiknek meccseket köszönhetünk
Csak az a baj hogy a csapat egészét nézve V.V a gyenge láncszem.
Minden poszton világklasszisok sora játszik,folyamatos kiemelkedő
teljesítményt nyújtva.V.V viszont nem!!!!
Valdés1 írta:Szerintem Valdést rohadtul nemkellene fikázni,nem véletlenül ficeg a hátán az 1-es mezszám,a vezetöség bizikbenne,és elismerika tudását,
És ne felejtsük el hogy ö a 3. csapatkapitány szoval... szerintem valdés helye biztos a csapatba,nemkel uj.. minden kapus hibázik.. ugyan ugy mind a mezönyjátékosok csak náluk nem olyan feltünő,mert ha egy kapus hibázik már jön a böszmézés..:(:S
Hajrá Valdés, Hajrá Baca(L)
Kluivertinho írta: Elnézést, de ezzel (sem) értek egyet.
Csak pár nevet mondanék, kíváncsian várom a véleményedet, a cáfolatodat.
Iker Casillas, Gianluigi Buffon, Petr Cech, Edwin van der Sar.
abreu írta:. És Valdes-nek igenis vannak nagy védései, bravúrjai, amiknek meccseket köszönhetünk
"Ilyenkor lenne szükség a bravúrokra". Igen ám de nem ugy van az h na akkor bravurozok egyet. Ezt nem lehet csak ugy akarattal csinálni hanem szerencse is kell hozzá.Kluivertinho írta: Szerintem ez nem véletlen. Ilyenkor lenne szükség a bravúrokra. (A klasszis kapusokból kiindulva ---> ha rosszul megy a csapatnak, ők képesek nagy védésekre ezzel lendítve egyet a többi játékos játékán.) Ha a csapatnak nem megy, akkor neki sem.
Mielőtt valaki megvádolna, elmondom, hogy nem utálom Victort.
Nekem bőven elég lenne, ha alá tudna nyúlni a landának, ha kell, és e mellett normálisan tudna kijönni a kapuból, ha kell.abreu írta:Bravúrok sorozatára nem képes egy kapus sem. Nem lehet elvárni egy kapustól sem, h állandóan "bravurozzon", mert akkor egy kapus sem felelne meg az igényeiteknek. És Valdes-nek igenis vannak nagy védései, bravúrjai, amiknek meccseket köszönhetünkVarga Tamás írta:Azt akarta kifejezni, hogy a kötelezőket hozza, de bravúrok sorozatára nem képes, és nem láthatunk ilyeneket tőle
Elnézést, de ezzel (sem) értek egyet.abreu írta: Bravúrok sorozatára nem képes egy kapus sem.
sorry dettó, amúgy te is Ábel vagy?Kluivertinho írta: Köszönöm szépen, valóban úgy értettem, ahogyan leírtad. Pedig még elnézést is kértem ezután, nem akartam én senkit megbántani ezzel a jelzővel.
Bravúrok sorozatára nem képes egy kapus sem. Nem lehet elvárni egy kapustól sem, h állandóan "bravurozzon", mert akkor egy kapus sem felelne meg az igényeiteknek. És Valdes-nek igenis vannak nagy védései, bravúrjai, amiknek meccseket köszönhetünkVarga Tamás írta:Azt akarta kifejezni, hogy a kötelezőket hozza, de bravúrok sorozatára nem képes, és nem láthatunk ilyeneket tőle
Köszönöm szépen, valóban úgy értettem, ahogyan leírtad. Pedig még elnézést is kértem ezután, nem akartam én senkit megbántani ezzel a jelzővel.Varga Tamás írta: Ne haragudj, de az ilyesfajta minősítgetésre semmi szükség nincsen. Ilyenekből kerekednek a felesleges viták.
Klui teljesen érthetően, korrekt módon megfogalmazta a véleményét. Az NBII-es jelző az egy viszonyítási alap, nem azt értette alatta, hogy egy bőcsi kapus szintjén mozog a mi Victorunk. Azt akarta kifejezni, hogy a kötelezőket hozza, de bravúrok sorozatára nem képes, és nem láthatunk ilyeneket tőle - folyamatosan, és megbízhatóan. Ha jól értelmezem Ábel a szavaid, erősíts meg, ha nem, akkor javítsd ki.
De megkérnék mindenkit tisztelettel, hogy egymás véleményét tartsuk tiszteletben, és ne minősítgessük egymást. A véleménnyel vitatkozzunk, vagy értsünk egyet.
Köszönöm.
Szerintem ez nem véletlen. Ilyenkor lenne szükség a bravúrokra. (A klasszis kapusokból kiindulva ---> ha rosszul megy a csapatnak, ők képesek nagy védésekre ezzel lendítve egyet a többi játékos játékán.) Ha a csapatnak nem megy, akkor neki sem.abreu írta: Egyébként meg, ha tegnap hibázott is VV, de nyertünk volna, 100% h senki nem szidja őt ennyire. Pechére ő is akkor fogott ki rossz napot, amikor az egész csapat.
Ne haragudj, de az ilyesfajta minősítgetésre semmi szükség nincsen. Ilyenekből kerekednek a felesleges viták.palesz77 írta:betis ellen 1-1-ben vezeték rá, nincs gól, el classico, drenthe rávezeti, nincs gól, ha jól emlékszem, már 11-est is fogott ki idén, de ez ne biztos. csak észre kéne venni, hogy véd is, habár néha bakizik. a betis ellen 1 hete pl pontot mentett a csapatnak többször is, úgyhogy ez egy jó nagy marhaság volt a részedről már bocs a megfogalmazásértKluivertinho írta: Kérlek mutass nekem tőle bravúrokat ebből a szezonból. Amit egy NBIIes kapus megfog azt megfogja ő is, de semmi több.
Ha tévednék ami az idei bravúrjait illeti, akkor elnézést kérek.
betis ellen 1-1-ben vezeték rá, nincs gól, el classico, drenthe rávezeti, nincs gól, ha jól emlékszem, már 11-est is fogott ki idén, de ez ne biztos. csak észre kéne venni, hogy véd is, habár néha bakizik. a betis ellen 1 hete pl pontot mentett a csapatnak többször is, úgyhogy ez egy jó nagy marhaság volt a részedről már bocs a megfogalmazásértKluivertinho írta: Kérlek mutass nekem tőle bravúrokat ebből a szezonból. Amit egy NBIIes kapus megfog azt megfogja ő is, de semmi több.
Nem hibázott annyit, mint ahogy te azt mondod. Szerintem az idei teljesítményére nem lehet panasz (na jó egy pici lehet), hisz ő kapta eddig a legkevesebb gólt is a szezonban. Egyébként meg, ha tegnap hibázott is VV, de nyertünk volna, 100% h senki nem szidja őt ennyire. Pechére ő is akkor fogott ki rossz napot, amikor az egész csapat.Kluivertinho írta: Egy BL győztes kapustól szükség van bravúrokra. Elég szomorú, hogy a védelmében nem a hatalmas védéseit lehet felhozni, hanem azt, hogy nem hibázott annyit. Valóban, egy NB IIes kapusnál azért jóval jobb. Elnézést.
Egy BL győztes kapustól szükség van bravúrokra. Elég szomorú, hogy a védelmében nem a hatalmas védéseit lehet felhozni, hanem azt, hogy nem hibázott annyit. Valóban, egy NB IIes kapusnál azért jóval jobb. Elnézést.abreu írta: Én nem azt mondtam h idén bravúrt bravúrra halmoz hanem azt h idén nem bakizott sokat. Ennyit mondtam. És azért elég durva dolog egy BL győztes kapust az NBII-es kapussal egy lapon említeni, már bocs![]()
Én nem azt mondtam h idén bravúrt bravúrra halmoz hanem azt h idén nem bakizott sokat. Ennyit mondtam. És azért elég durva dolog egy BL győztes kapust az NBII-es kapussal egy lapon említeni, már bocsKluivertinho írta: Kérlek mutass nekem tőle bravúrokat ebből a szezonból. Amit egy NBIIes kapus megfog azt megfogja ő is, de semmi több.
Kérlek mutass nekem tőle bravúrokat ebből a szezonból. Amit egy NBIIes kapus megfog azt megfogja ő is, de semmi több.abreu írta:Miről beszélsz? Szerintem ebben a szezonban elég jól teljesít és nem hibázott sokat.Kluivertinho írta: A baj az, hogy Valdesnek több a bakija mint a bravúrja. Az általad felsorolt kapusoknál ez pont fordítva van.
Az pedig hogy Valdes top 10es. Nagyon nagy fanatikusok mondják csak ezt.
A top20 már reálisabb lenne.