Csak ugy mondom hogy akinél 3nál több káromkodást számolok össze ebben a topicban meccs után (akár 1 hszen belül) az ki lesz vágva 1-2 hétre, de ugy hogy az oldalt sem olvashatja. Töröltem most is eleget. Uralkodjatok már magatokon.
A meccs eddig baromi gyenge amúgy, nagyon meddő a játékunk. Mondani se kell, hogy a bal oldal a nullával egyenlő. Eto'o nem találja a helyét, Messi a jó megoldásokat, Henry meg a gólt, merthogy már rúghatott volna vagy hármat simán.
Keita ahogy számítottam is rá szintén teljes nulla volt, amíg ki nem állították, ami amúgy jogtalan volt. Max sárgás megmozdulás volt. Ezen felül viszont a bírónak igazán nagy hibája nem volt konkrétan, viszont látszik hogy nem való neki egy ilyen derbi, nem bírja kézben tartani, tiszta káosz van.
Am. simán nyerhetjük a meccset még... én hoznám Hlebet v Busquetst Henry helyére, középpályára.
Fogjátok vissza a bírózást, nem olyan nagyon súlyos, és amúgy is simán le kell hoznunk ezt a meccset így is.
Szerk: megjegyzem, az Espanyol játékosokra egyel jobban ki vagyok akadva, mint a játékvezetésre... ezek ide jöttek balhézni, az az érzésem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila