Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Van egy olyan érzésem hogy mostantól itt fog szőrözni a szabályzattal..Varga Tamás írta:Azt szeretném kérdezni egy MODERÁTORtól, hogy a részletes fórumszabályzatot hol olvashatom el.
Köszönöm.
lionelmessi19 írta:Amúgy remélem, hogy nyugi lesz mostantól, tegnap rendesen elcsitítottuk Mikivel.
gekkotól viszont mentsen meg az isten, néha már rosszabb volt mint VT.
Azért nem hittem volna, h ennyi ideig kibírják ( vagy inkább kibírja VT ). Persze tegnap is írtak egy-egy hsz-t, meg VT már írt 2-3 kommentet azóta. De több, mint két hete távoztak el... Én VT-nél egy olyan 3 napra tippeltem. Amúgy biztos, hogy olvassa a fórumot, mert különben meghalna unalmában, de az is nagy dolog, hogy megállja a rendszeres kommenteléstozsimiki írta:egy komoly vita nem volt amióta elhúztak...
én meg se jegyeztem ide, csak moderálom,ahogy mást is. szembetűnő a változása, lehet egyenesen arányos szávay formahanyatlásával, remélem mindkettő felfelé indul ellionelmessi19 írta:Krojftól egyre több hozzászólást törlök.Piramisok, totális offok... ha nagyritkán feljön, csak ilyet gyárt, és még a színvonal is esett... hmmhmm.
fel sem tűnne a hiánya...shevy írta:na hozzad befelé Messit.....fa.sznak kell ilyen kezdőcsapattal játszani
Úgy, hogy én kb. 3at töröltem tőle, ozsi is írja, hogy kb. 8at szedett ki...lionelmessi19 írta:most nézem csak, ma már 50 hozzászólást írt
még nem is olvastam a hszeteket, de én is akartam írni...Bányász írta:Egy kicsit engem is,h őszinte legyek...Sharky írta:Ez a Kardi gyerek csak engem idegesítGyakorlatilag érdemben semmihez nem szól hozzá, de közbe meg mégse olyan hsz-eket ír, amiket törölni kéne, és mindenhova írni akar vmit
Amikor megjöttem kb az összes topicba az övé volt az utolsó hsz és tényleg mind olyanok mint ahogy Sharky mondja...