Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy évet volt nálunk és rögtön lejárt volna a szerződése?Én erre a 18millióra emléxem vhonnan de lehet hogy hülyeség.cruyff írta:Ingyen! Mivel lejárt a szerződése és szabadon igazolhatóvá vált!Charlie írta:18millió talán.Mr. Master írta:A Dagit én is rühellem. De csk azért, mert a Barca után eligazolt a Real Madridhoz. Nem sokkal volt kíméletesebb Figonál, de a lényeg ugyanaz. Tényleg, nemm tudja valaki, h anno mennyiért passzoltuk el az Internek?
C.
Ingyen! Mivel lejárt a szerződése és szabadon igazolhatóvá vált!Charlie írta:18millió talán.Mr. Master írta:A Dagit én is rühellem. De csk azért, mert a Barca után eligazolt a Real Madridhoz. Nem sokkal volt kíméletesebb Figonál, de a lényeg ugyanaz. Tényleg, nemm tudja valaki, h anno mennyiért passzoltuk el az Internek?
C.
18millió talán.Mr. Master írta:A Dagit én is rühellem. De csk azért, mert a Barca után eligazolt a Real Madridhoz. Nem sokkal volt kíméletesebb Figonál, de a lényeg ugyanaz. Tényleg, nemm tudja valaki, h anno mennyiért passzoltuk el az Internek?
Mondjon akárki akármit engem nem érdekel utállom RonaldotBarcelonafan írta:Figó szindróma hálátlan dög, soha nem bocsátok neki megTaibi írta:Miért nem?Barcelonafan írta:Én Ronaldot le se igazoltam volna
Ronaldo nagyon jó játékos VOLT akkor.
(Mostmár viszont csak egy puhos primadonna...)
Én is ezt a 2 játékost szerettem volna ha megtartják,és akkor már csak 1 védö kellett volna..antiimperialista írta:Na, rijkaard, ha csak te döntesz róla, akkor már szurkolhatunk is, hogy legalább valami jó csapatba kerüljön a Nyuszi.Enrique21 írta:"így nagy valószínűséggel megválok majd tőle is."
Ilyen rossz még egy átigazolási időszak sem volt. Eladják azt a két embert, akiket a leginkább szeretnék a Barca mezében látni...
Laporta meg szépen betartja az ígéretét
Na, rijkaard, ha csak te döntesz róla, akkor már szurkolhatunk is, hogy legalább valami jó csapatba kerüljön a Nyuszi.Enrique21 írta:"így nagy valószínűséggel megválok majd tőle is."
Figó szindróma hálátlan dög, soha nem bocsátok neki megTaibi írta:Miért nem?Barcelonafan írta:Én Ronaldot le se igazoltam volna
Ronaldo nagyon jó játékos VOLT akkor.
(Mostmár viszont csak egy puhos primadonna...)
Miért nem?Barcelonafan írta:Én Ronaldot le se igazoltam volna
Hülye az a Rijkaard mi az hogy nincs benne az elképzeléseibe, a terveibe Saviola azért ez hülyeség Saviola még beférne másnem 1. számú cserének a csatárok közöttMorminho írta:WBA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Saviola jöjjön csak szépen vissza, ne legyen ugyanaz vele mint Riquelmével
Ráadásul egy epilepsziás népművészeti cserépedény volt akkor mongyuk most se sokkal jobb csak nem epilepsziás!!!Barcelonafan írta:Én Ronaldot le se igazoltam volna
Ezt én is olvastam az nso-n, fel is kaptam rá a fejem, de nem igazán tudom még elhinni. Azért remélem, már tudnak valamit.Toma írta:"Aztán az 56. percben eljött a Barcelonába frissiben visszarendelt támadó ideje. Igaz, a végig rendkívül agilis Galletti remek jobb oldali labdáját nem volt nehéz nem a kapuba lőni. Saviola nem is hibázott, jobbal a hosszú sarokba passzolt, ez volt a kilencedik gólja a válogatottban (2-0). "
NS