Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A margitot sem kell utálnod. A legnagyobb hülyeség azért utálni egy csapatot, mert kötelező. Én azért nem szeretem őket, mert egy időben szinte mindent vittek, és ez már az agyamra ment. A lokit sem azért utálom, mert nyíregyházi vagyok, hanem mert olyan játékosaik vannak és voltak, mint pl. Dombi, Kerekes, Bajzát (!!!), stb.Bodi írta:Argentinát is szeretem,de a brazil csapat messze a kedvencem.Tudom,hogy nagy az ellentét a két csapat között,de azért nem kell utálnom Argentínát,ők nem a margit!
0-3 Xavi, LArsson 2Barcelonafan írta:Mennyi lett a barca meccs vége?
3-2barcafan írta:Silvanus írta:Huhhh, jó kis meccs ez a Német-Ausztrál!!! Lehet, hogy itt még meggyűlik a Németeknek a baja az Ausztrálokkal...
2:2!!! Remélem a többi meccs is majd ilyen lesz!...![]()
![]()
go austrálok
legyen igazad Silva
Nem rugom össze a port inkábbBadi írta:mondd nyugodtan, azért van a fórum, hogy megvitassuk az ilyeneketEnrique21 írta:Hmm..Badi írta:Én brazil párti vagyokmert náluk jobban senki nem szeret focizni és ez látszik is a játékukon. az argentínok meg lehet hogy ki tudnak állítani egy ugyanolyan erős válogatottat, de a Brazilok legalább 6-7 kb ugyanolyan erős csapatot tudnának
Nem mondok semmit,mert nem akarok vitát nyitni,de ebbe nemértek veled egyett..
mondd nyugodtan, azért van a fórum, hogy megvitassuk az ilyeneketEnrique21 írta:Hmm..Badi írta:Én brazil párti vagyokmert náluk jobban senki nem szeret focizni és ez látszik is a játékukon. az argentínok meg lehet hogy ki tudnak állítani egy ugyanolyan erős válogatottat, de a Brazilok legalább 6-7 kb ugyanolyan erős csapatot tudnának
Nem mondok semmit,mert nem akarok vitát nyitni,de ebbe nemértek veled egyett..
Hmm..Badi írta:Én brazil párti vagyokmert náluk jobban senki nem szeret focizni és ez látszik is a játékukon. az argentínok meg lehet hogy ki tudnak állítani egy ugyanolyan erős válogatottat, de a Brazilok legalább 6-7 kb ugyanolyan erős csapatot tudnának
Ez 1 korrekt vélemény voltBodi írta:Rossz nézni Riquelmét,egy ilyen jó játékost ilyen olcsón eladni....
Én a braziloknak drukkolok,rájuk is szavaztam,de ha végiggondolom,akkor most Argentína a legnagyobb esélyes.