Ui: az a kép, ami be volt másolva ide nem most készülhetett...(más a számnak a stílusa, mint a mostani, nem?!)

Ők is biztos a magyaroktól veszik a híreket, mer ők mindent tudnak előre!!!Boixos írta:akkor ők nagyon frissek, mert az el mundo deportivón nyoma sincs a hírnek.
jah. gondolhattam volna én is. végülis csak pont az ellenkezője annak a hír, amit a rijkaard a sajtótájékoztatón mondott...Z. Iván írta:Hát nem akarlak elkeseríteni titeket, de ez csak valami szokásos magyar koholmány a bejövö hírekböl. Semmi alapja nincs, továbbra is is igen reménytelen Saviola visszatérése.
Gondoltam....!Z. Iván írta:Hát nem akarlak elkeseríteni titeket, de ez csak valami szokásos magyar koholmány a bejövö hírekböl. Semmi alapja nincs, továbbra is is igen reménytelen Saviola visszatérése.
Nem pont rád gondoltam hane azokra akik nem szeretik!A Saviolaás dologban én sem értek vele egyet sőt ...és nagyon félek hogy így jár majd Maxi is de akkor jó edző és még mekkora lesz!Boixos írta:én nem utálom a rijkaardot, sőt le sem váltanám, csak néhány döntésével nem értek egyet. ez nem veszélyezteti a pozíciójátegyébként is, bajnok lett a csapat, a győzteseknek meg általában igazuk van. még akkor is, ha nincs, legalábbis a savi-témában.
Semmi gond!Vito írta:én azért mondtam ezt, mert hallani lehetett, h a taktikát sokszor Henktenkáte állítja össze.(bocs Maxi).
Viszont a sérültek megpecsételték a szubsztitúciók sorsát.
Iniesta mindig bement(gólt nem tudott lőni), más olyan cserénk pedig nem naon volt, aki meccset dönthetne el.