Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van amibe egyet értek, de a nagyrészével egyáltalán nem értek egyet, amit írtál. "Miért kell rotálni Messit?" Hát gondolom azért mert ő sem tud 20 nap alatt 7 meccset végigjátszani. Amugy meg ez a rotálás eddig elég jól bejött, nem tom te hogy vagy vele.danko94 írta:Ezt az egészet Pep rontotta el. Kérdem én minek kell Rotálni Messit amikor formában van?? Ezzel a rotálással elérte h a csapat formája a 0-val lett egyenlő és egy csomó pontot buktunk el.
A mai meccs is Pep számlájára írható. Keita mit keresett a keztdőben??? Abidal helyett mért Puyolt hozta be, aki annyir szerencsétlenül mozgott bal lodlalon h olyat még nem láttam??!! Aztán lehoztra Henry-t (aki ugyan kihagyta a helyzetét, de ő legalább eljutott odáig h legyen helyzete) és kit rakott be helyére? Sergio-t aki nem igen tud támadni, majd lehozta Eto'o-t és berakta Guddy-t erre a cserére csak azt tudom mondani h ha 6:0-ra vezetünk akkor megértem de 2:0-ás hátrányban azért inkább kp-helyett kellet vna csatárt hozni nm fordítva...
Valamit sürgősen ki kell találnia Pep-nek mert a BL-ben és a Bajnokságban egyaránt nehéz lesz. A Madrid pedig most lendül formába és már csak 7 pont a különbség.![]()
![]()
OFF: barca-releváns cikkek bedétől kronológiai sorrendben. érdemes visszaolvasni, a legtöbb megállapítása tökéletesen helyesnek bizonyult:Ákocka írta:Ilyen szellemes, és velős cikket ritkán lehet olvasni.
Egyébként számomra a vetített jövő belőle abszolút elképzelhető, miszerint kiderül, hogy ez az ember egy zseni!
Bocs az OFF-ért, de a cikk szerzője, Bede szokott még többet is publikálni? Tudja valaki?
madmushroom írta:egy linket pls az esetről..nem tudom miről van szó
Ezaz amiről beszélek, Eto'o -nak szólt belionelmessi19 írta:Tegnap volt egy zseniális képsor arról, ahogy a meccs utolsó percében mutogatta vkinek, hogy ne tötymörögjön, sípszóig van a hajtás. Nagyonnagyon tetszett.
egy linket pls az esetről..nem tudom miről van szóIlúvatar írta:Nagyon jóóóóóDrukkerSorozo írta:Pepe Guardiola
http://www.youtube.com/watch?v=d0Q3tcvNkJkszép gyűjtemény a pep gesztikulálásairól
Sajnos hiányzik benne a kedvenc képsorom pepről, amikor oktatja Eto'o -t, mert puhány volt.
Nagyon jóóóóóDrukkerSorozo írta:Pepe Guardiola
http://www.youtube.com/watch?v=d0Q3tcvNkJk
Igen,bővebbet ITT.Ákocka írta: Bocs az OFF-ért, de a cikk szerzője, Bede szokott még többet is publikálni? Tudja valaki?
A sport rovatban volt ugyan, de inkább esszé ez, mintsem szakiromány, nem is akar annak tűnni...lionelmessi19 írta:Hát nemtom. A cikk kétségkívül vicces, baromi sok igazságot tartalmaz, és jó olvasni, node azért.. baromi sok erős túlzás is van benne.
Szal nemtom, azért kb 20 meccs után, akár milyen is, nem kiáltanék ki közel sem senkit edzőfejedelemnek, főleg nem azt akinek világverő kerete van.
Pep elképesztő nagy figura, úgy tűnik hogy fantasztikusan rakja össze a csapatot, de igazából majd év végén ugyan ilyen játékkal és mondjuk két kupával legyen született zseni, és 5-6 évnyi ilyen teljesítménnyel meg esetleg zseniális edző.
nem sporthirado hanem sportgeza...lenyeges a kulonbseg...csak megjegyeztemEtooka írta:Azt hiszem,ebben a négy sorban minden benne van...Sporthirado.hu írta:Ő ugyanis azt mondta Yaya Tourénak, hogy legyen szíves ne futni annyit. Értve ez alatt ugye azt, hogy járassa inkább a labdát. A foci történetében többen voltak már nagy játékosok és nagy edzők is, de hogy valaki ezt a negyvenedik születésnapja előtt érje el, az egészen példátlan. És közben milyen szép.![]()
Zseniális taktikai érzék, jó sajtókezelés, egy született zseni