kovinho írta:Nekem Piqué játékával is bajom volt, sőt effektíve az egész védelem az első félidőben nevetséges volt. A 2. gólnál hogy volt az elosztva, hogy a labda átment 8 Barca játékos feje fölött, pont egy üres Betises lába elé pattanva? Meg kéne szervezni a védelmet. Max. egy vén róka (Puyol-Marquez) mellett játszatnám, de ez a Piqué-Caci kettős nagyon suta egymás mellett.
Ezzel már egyetértek,de hát ki mondta,hogy jó ez így?
Viszont Márquez gyakorlatilag a reptérről jött,márpedig láttunk már jó pár olyat a mexikóitól is, hogyha nem koncentrál oda,képes labda nélkül is elesni a lábaiban...
Értem én, hogy nem a legbiztosabb,de rögtön kölcsönbe adni meg eladni...Hol a fenébe tanulhatna többet, mint itt, ahol Puyol vagy Márquez vagy Milito játszik a védelemben?!
lluisllach89
Piquet mire fel dicséred?Egy nagy romhalmaz volt, amit ma nyújtott?Jó előreívelése?Elevenítsd fel kérlek azt az ívelését, amikor a sevillai drukker vágta a póló alá a lasztit,ami egyébként Henrynak ment...
(Nem akarok megbántani senkit,mégha ez érződik is a hsz-emen,de akkor sem értem az eladó/kölcsön megbélyegzéseket...)
.